Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

tiistai 12. heinäkuuta 2022

Kotihommaa

 Heräsin neljän maissa aamulla. Vaalensin hiukset. Kävin suihkussakin siis. Menin takaisin nukkumaan. Odottelin että hiukset kuivuisi, torkahdin melkein tunniksi kun olin laittanut pyykkikoneen päälle. Laitoin kuivumaan ne vaatteet eli myös pois laittaa vaatteita. Tein tehosekoittimella smoottien itselleni jäisistä mansikoista ja lopuista proteiinijauheesta. Onneksi sitä tuli viime tilauksen mukana uusi proteiinijauhe. Tuo kestikin ikuisuuden vaihteeksi. No niin  - mutta olen siis tähän mennessä tuhissut, suihkussa käynyt, pyykkikonetta pitänyt päällä sekä blenderiä, joten mitäpä muuta kuin imuroida sitten. Siitä huolimatta että hamsteri oli jalkeilla. Käytän pelkää letkun päätä ja lähes konttaan matot ja seinänvierykset. Lehahtaa laventelia tuoksupalloista. Käytän ilmanpuhdistuslaitetta ennen ja jälkeen imuroinnin hetken päällä. Laitan imurin pois ja otan pari sitruunantuoksuista keittöpyyhkettä ja puhdistan keittokomeron lattiaa. Tässä kohtaa haen parvekkeelta 2/3 kurkkupurkeista joista toinen vasta puolillaan, ja vien roskia. Lopetin tupakoinnin 18 tuntia sitten kymmenen vuoden jälkeen.

Viiden aikoihin täällä on tulossa tutustumaan yksi koira paikkoihin, että kelpaako häntä pitää muutaman yön täällä. Neuvottelin eilen illalla Pawshakessa parin äkkimyöhäisen kanssa niiden koirien päivähoidosta tälle viikolle. Se kaveri jonka piti tulla mun luokse pariksi viikoksi, löysi jotain muuta itselleen metsästä.

En tiedä kirjoitinko eilen mutta nukuin varmaan paljon. Illalla tilasin kebabia ja katselin sateenkaarta ja snäppäsin vanhalle lukiokamulle siinä.

Mulla on se Stumppaa tähän kirjan äänikirja menossa. Ensimmäisekseen ei ole varaa polttaa ja toisekseen täytyy uudelleen wirettää aivonsa ettei, koe olevansa, tupakoija.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy