ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

tiistai 12. heinäkuuta 2022

Kotihommaa

 Heräsin neljän maissa aamulla. Vaalensin hiukset. Kävin suihkussakin siis. Menin takaisin nukkumaan. Odottelin että hiukset kuivuisi, torkahdin melkein tunniksi kun olin laittanut pyykkikoneen päälle. Laitoin kuivumaan ne vaatteet eli myös pois laittaa vaatteita. Tein tehosekoittimella smoottien itselleni jäisistä mansikoista ja lopuista proteiinijauheesta. Onneksi sitä tuli viime tilauksen mukana uusi proteiinijauhe. Tuo kestikin ikuisuuden vaihteeksi. No niin  - mutta olen siis tähän mennessä tuhissut, suihkussa käynyt, pyykkikonetta pitänyt päällä sekä blenderiä, joten mitäpä muuta kuin imuroida sitten. Siitä huolimatta että hamsteri oli jalkeilla. Käytän pelkää letkun päätä ja lähes konttaan matot ja seinänvierykset. Lehahtaa laventelia tuoksupalloista. Käytän ilmanpuhdistuslaitetta ennen ja jälkeen imuroinnin hetken päällä. Laitan imurin pois ja otan pari sitruunantuoksuista keittöpyyhkettä ja puhdistan keittokomeron lattiaa. Tässä kohtaa haen parvekkeelta 2/3 kurkkupurkeista joista toinen vasta puolillaan, ja vien roskia. Lopetin tupakoinnin 18 tuntia sitten kymmenen vuoden jälkeen.

Viiden aikoihin täällä on tulossa tutustumaan yksi koira paikkoihin, että kelpaako häntä pitää muutaman yön täällä. Neuvottelin eilen illalla Pawshakessa parin äkkimyöhäisen kanssa niiden koirien päivähoidosta tälle viikolle. Se kaveri jonka piti tulla mun luokse pariksi viikoksi, löysi jotain muuta itselleen metsästä.

En tiedä kirjoitinko eilen mutta nukuin varmaan paljon. Illalla tilasin kebabia ja katselin sateenkaarta ja snäppäsin vanhalle lukiokamulle siinä.

Mulla on se Stumppaa tähän kirjan äänikirja menossa. Ensimmäisekseen ei ole varaa polttaa ja toisekseen täytyy uudelleen wirettää aivonsa ettei, koe olevansa, tupakoija.