Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

keskiviikko 13. heinäkuuta 2022

Kun et ole valmis vastaanottamaan, et vain ole

 Ei ole reilua kokea nälkäkipuja koko ajan ja silti lihoa kilogramma. Ehkä se mun jälkiruoka oli tosiaan liian kermainen, sokerinen ja voinen. Koska en mä voi lihoa mansikkasmoottiella ja pinaattilätyillä, varsinkin kun puuhaillut aamuyöstä iltaan. Ehkä tarvisi enemmän lepoa. No sitä ei ole tulossa.

Mitä tekisi tässä ennen hoitsuaikaa. Mietin ainakin kynsien lakkaamista uudestaan tai värin ottamista pois, sekä aamupalaa. Laukussa on postiin viemiset, lompakko, kotiavaimet, lääke. Taskussa on puhelin. Päällä vaatetta. Kulmissa jotakin ruskeaa joka lähtee pois ensimmäisellä hien pyyhkäisyllä pois. Jotakin sysimustaa vahaa vähän yläluomen päällä. Pitäisi kai fixailla että pysyisi paremmin kiinni, mutta pohjana on päivävoidetta. Mikä siihen tarttuu?

Muutenkin. Tupakoinnin lopettaminen on ollut tyhjiön täyttämistä vain. Mietin laittaisiko nikotiinilaastarin mutta päässyt jo niin hyvin irti itse nikotiinista. Toisaalta Stumppaa tähän on vuodelta -85, tiesiks ne jo silloin ettei siinä ole ravintoarvoa nikotiinissa... ottaako mukamas helpompi reitti ja sabotoida koko juttu korvikkeella, koska mulla ei ole mielenkovuutta vai miksi sitä nyt sanotaankaan päättäväisyydestä kontrolloimisesta mitä laitat kehoosi... Näköjään säästänyt vasta 14 euroa nooh toissajouluna olin 10pv ilman ja öö. Tässä sitä aivopesua taas on mitä typerä addiktio teettää. Se äänikirja on kiva koska se puhuu tupakoimisesta, mutta siten, että olet jo niitä asiota mitä luulet että tupakointi antaa sulle vaikka: eihän se anna edes yhtään mitään. En kyllä luota psykologisiin syihin tupakoida mitä se luetteli. Ihan paskaa. Ihan kuin syöpäkääryleet olisi niin pelottavia, että pelko ajaa polttaa lisää.

Enkä mä sit enempää.