Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Tällainen teknovelho joka syntyi modeemi perseessä

 Mistä tämä Googlen Chrome tietää, käyttöjärjestelmän palattua päivityksen jälkeen, että kuka minä olin? Koko ilta ollut päivityksiä. Seuraavaksi ehkä ladata uudestaan Spotifyt ja muut... ei ole aikaa kertoa mun virtuaalitodellisuuskokemuksia. Se on melko kallis lelu tuo Oculus Quest 2. Tuli tänään kotiovelle. Unboxasin ihan videolla (tiktokkiin). Osasin pienellä googletuksella laittaa siihen jo sen palasen joka tulee väliin jos käyttää silmälaseja. Ja sit siinä oli jokin kuminauha joka suojaa sitä laitetta hikoilulta tms. ympärille. Selailin etukäteen kauppaakin jossa on pelit jne mutta mikään ei oikein innostanut ainakaan vielä...

Käytin sitä ehkä 20 minsaa. Tiedä sit jääkö nurkkiin pölyttyy. Kyllähän se todellisuus sieltä koko ajan puski läpi vaikka olikin ihan kivat kolmedeet. Oli kiva päästä "muualle" tai tuoda kotiin se mikä muuten olisi jossain muualla. Ratsastaa lohikäärmeellä, ja katsoa peilistä hahmoaan. Mulla on vielä virtuaalilemmikit kokeilematta. Se on varmaan lyhyt peli se.

Instagramin kanssa ei ole onnistunut. En tiedä mitä vikaa mun varmennus kuvassa on. Siinä näkyy mun käsi, naama, ja henkilökortin tiedot selvästi. Siis kun useampi on nyt mun avuksi raportoinut että se esittää olevansa joku muu.

Tarvitsen jonkun joka ottaisi videota kun mä olen vr lasit päässä ja "pelaan" mutta ei oo kukaan suostunut (vielä). Tänään tuli muutenkin jotain loskaa ja se on yllättänyt taas autoilijoita. hehhehe.

Tein uunissa ranuja ja nugetteja. Aamupalana pirtelö tehosekoittimella. Juonut glögiä. Ehkä iltapalaksi vedän enkelisuklaata eli pandan patukoita ja sit pepsi maxia etten nukahda heti. Virvoitus maksimaattius! Loitsin.

Pieni hakkerointiongelma

 Kokeilepa toista tapaa. Shit shit shit. Möin yhden pokemon go tilin 2018 ja samalla mun gmail osoitteen silpputerrori@gmail.com meni siinä. Tänään huomasin että joku poika oli laittanut mun henkilökohtaiselle instagram tililleni kuviaan 12 tunnin sisään. En ole päässyt sille tilille 2020 elokuusta alkaen. Siellä on ollut yli 2000 (kaksi tuhatta!) henk.koht. kuvia vuodesta 2013. Ne on nyt kaikki julkisena myös, eikä alunperin ollut. Facebook ei tee mitään ja instagramissa voin vain tehdä loputtomasti raportteja. Mulla on suomalainen henkilökortti ja ne kuvat on minusta??!! Eli YKSITYISTEN KUVIEN JAKAMINEN. Eikö kelpaa ilmiannoksi? Maksan kohta hakkereille loputkin rahani että saisin koko tilin helvettiin.

Sen lisäksi että vihaan Facebookkia ja Instagramia just nyt, niin mulle on tulossa UPS:llä virtuaalilasit tänään. Tuntuu siltä että heittäisin niillä vesilintua.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King