Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

torstai 30. syyskuuta 2021

flashbäkkiä joka sanasta ja ruudun tuijotus jatkukoon

 Kiva kun arkena herää taas seitsemältä kun työmiehet kapuaa katolle.

Nyt on jo ilta kun jatkan tätä. Kävin hakemassa kaupasta taas röökiaskin ja vein kirjekaverille kirjeen samalla postilaatikkoon. Muuten olen kuunnellut äänikirjoja ja pelasin switchillä Miitopiaa. Söin nuudeleita ja voileipiä. Nyt avasin telkkarin. Sen lisäksi pessyt pyykkiä ja yrittänyt järjestää niitä taas.

Kävin synttäri-illasta syömässä pubiruokaa ja se tuli lopulta ylös.

Sähköpostiin tullut hirveästi kaikenmailman alennuskuponkeja mutta taitaa jäädä ne käyttämättä.

Tossa mietin että mulle ollaan velkaa ja ne on luvanneet maksaa mutta se on kuitenkin minulta pois sillä välin. Ja joku väitti laittaneensa mulle tilille rahaa mutta ehkä se jotenkin väärensi sen kuitin kun ei ole kuulunut. Noh joskus täytyy myöntyä ja jos se ei kelpaa itselle niin paras olla omassa seurassaan vain. Rajat kiinni koska kaikki haluaa vain käyttää hyväksi, ellei sillä ole jotain kinkkiä orjuudesta tms...

Hiki on läskiä itkemässä. Eikä mun mielipiteellä sit muuten väliä miten tylsä päivä tämäkin on taas ollut. Toisaalta eri ikä vaihteeksi.

keskiviikko 29. syyskuuta 2021

You don't turn 33 every day!

Got a birthday card in the mail from an American penpal lady. Also my new stamps arrived. I got a package earlier to pick up. It had a hamster ball in it and I immediately unboxed and set it up, sweating and trying not to break it, with little nails on the rims of each it's two sides.

I have 1,5 litres of red punch and I plan to drink that tonight at my best friend's place. I made it on Monday. There's strawberry vodka in it, lemon-lime sprite and strawberry juice. I plan to pick up some halloween party items on my way there, whish I ordered on the weekend... hopefully it won't be too heavy a package...

This morning I tried on different clothes I've worn now for years most of the pants at least, and made a tiktok of the outfits. It was like one minute and multiple outfits. Nobody seems to have seen it yet.

Yesterday food shopping with mum. Cleaning my flat for an hour, mostly trying to put away clothes and declutter what's in the little storage downstairs. I brought Halloween decorations up etc there was mostly more paper clutter and bags. Also getting rid of all the cigarette packets from my balcony.

I've watched some television and, movies off my macbook air laptop... ordered a chromebook if I could use my television as a bigger screen, since their both pretty near to each other already. I got a discount code in my mail today for extras from the electronical store, and could've used that discount on it ...maybe but too late!

If I had money I would buy clothes to be honest. I have worn everything for years. But I need like a wardrobe. Gray white black minimalist wardrobe goddamnit. Fashion can go labour it's child workers for all I care.

What else... I need like a low table in the middle of my living room... if I want to have that party and display some horror things and a bowl of punch... I already have a dining table full of clutter and stuff that I just keep moving from place to place and it never gets to be a free surface. I couldn't just swap table cloths that easy because the stuff needs to go. I'm not an organised person and maybe I don't throw enough stuff away. I mean I have given away a lot but never got anything in return... like furniture and kitchenwares (popcorn airfryer, waffle maker, etc) while I use the same water kettle and toaster I got in 2012... at least my microwave is new now?

I got too many books too. If I took my dry food off the one shelf of my ikea 3-shelf bookshelf, which is my pantry, I would still need more room for books. And books are heavy...

Why think about my interior decoration and my style, or stupid purchases on my birthday. Just killing time like any other day. 33 is such an odd number.

No kids, no dog, no job, no significant other, or any other "accomplishment" so far. Just stay tough and keep being hard on others I guess... my life mission is to know myself. Et cetera

tiistai 28. syyskuuta 2021

Synttäriaatto

 Mun piti tänään käydä Punanaamiossa hakemassa tilaamani tavarat, viedä postiin yksi kirje ja pullot palauttaa. Sen sijaan kävin kaupassa äidin kanssa, ja hain kanahäkistä yhden laatikon tavaroita kuten vanhat halloween sälät ja siivosin vaatteita tunnin vaatekoreista ja kaappiin. En osaa heittää paljon mitään pois. Mulla oli moccamasterin pahvilaatikossa pelkästään pakkausmateriaalia. Ne on menossa roskiin sekä tupakkiaskit. Harmittaa ettei ole mitään sohvapöytää, saisin esille halloweenjutut ja kenties sitten myöhemmin boolimaljan ja snäksit jos sinne bileiseen tulee ketään? Voitaisi pelata lautapeliä jne. Tilasin itselleni chromecastin myös telia kaupasta. Eilen illalla tilasin hamsterille juoksupallon. Joku pelaa twitchissä venäjäksi Harry Potter ja viisasten kivi -peliä. Sitä vanhaa ysikytluvun joka mullakin on PC:lle mutta en ole saanut pelaa. Se vaatii jonkin ikivanhan windowsin version. Toivottavasti se pelaa loppuun ja kerää kaikki suklaasammakkokortit?

Olen syönyt liikaa tänään ja muutenkin lihonut. Aamuisin tulee tupakanruskeanharmaata kuolaa suusta lavuaariin. Sen lisäksi ikkunat oli höyrystyneet ja kosteutta vedin lastalla alas niistä aamusta.

Mulla on kuitenkin vaihtopäitä sähköhammasharjaan. Niitä putkahteli tuossa vähän väliä.

Joku ihme random numero soitti ja kysyi nukunko ja missä olen... kerroin että sillä on väärä numero...

Pitäisi täyttää jotain rasti ruutuun -mielenterveys kyselyitä ennen lääkärin tapaamista marraskuussa ja mä vain katsoin niitä ja olin että "nope"

Mutta joo. Katsoin loppuun yhden elokuvan ja vähän telkkaria ja istunut vessassa turhaan puhelimella paljon ja partsilla. Voisin käydä suihkussa ja alkaa hoitaa hamsterille vedet ja ruoat, ja sit nukkumaan. Eilen herättelin sitä, käytiin köydenvetoa salaatinlehdestä ja jaloteltiin sohvalla. Netissä lukee että sitä pitäisi käsitellä joka päivä, mutta en ole kyllä ehtinyt. Ehkä senkin takia häntä on masentanut.

maanantai 27. syyskuuta 2021

Oh who- me?

 

431 triljoonaa globaali varallisuus josta oli nousua jokunen prosentti tänä vuonna.

 Kapitalismi, joko teet työtä sille tai olet sen ravintoa kuitenkin. Fossiilisten polttoaineiden luoma talouskasvu on väliaikaista. Kuuntelin aamulla brittiradiosta kun lontoolaiset paniikkiostaa polttoainetta. Joku oli kuulemma sanonut -joku onneton poliitikko- että autoilijat vähenee. Ja se eskaloitui? Tämäkin unohtunee.

Maapallon varat on niin lopussa ja ilmasto aiheuttaa äärioloja ja katastrofeja ja lajit kuolee. Kaikki paitsi tämä luomakunnan vieraslaji, ihminen.

Haluan vain piiloon maailmalta

Oon nyt käyttänyt vähän liikaa massia. Ostin eilen tarroja ja halloween juttuja verkkokaupoista varmaan yhtensä viidelläkympillä. Postimerkkejä neljälläkympillä. Äsken ostin ihorasvaa apteekista. Nyt syön taatelia. Synttärikakkua riittää varmaan vielä huomiseksi aamupalaksi.

Pitäisi pestä pyykkiä. En tiedä onko meillä palaveri Köyhien radio tiimissä. Sitten kolmelta lainappi sovelluksesta, yksi tulee kolmelta hakee multa digihyppynarua.

Tein eilen jonkun vanhentuneen persoonallisuustestin tai intuitio testin appilla. Hain appstoresta haulla apathy. Mun ruutuaika puhelimella oli laskenut aika paljon kun olen instagramin käytön rajoittanut 45 minuuttiin jne. Kuitenkin jotain kuusi tuntia päivässä muka

Szondi-testi:

Seksuaalinen asema

Liiallinen uhrautumisalttius ja rakkaus ihmiskuntaa kohtaan johtavat tarpeiden, myös seksuaalisen halun, tukahduttamiseen. Jälkimmäistä sublimoivat aktiivisesti sosiaalinen toiminta ja humanistiset teot.

Ego Drive

On olemassa käsityksiä todellisuudesta, jotka eivät ole täysin riittäviä. Tässä yhteydessä henkilö kieltäytyy noudattamasta yleisesti hyväksyttyjä normeja ja standardeja ja pitää niitä virheellisinä. Lisäksi itsetunto on korkea tai matala, käyttäytymisen hallinta vähenee. On mielialan vaihteluja, lisääntynyttä aktiivisuutta, helppoa häiriötekijää ja itsepäisyyttä. "Huonon" mielialan aikana päinvastoin esiintyy apatiaa ja voimattomuuden tunnetta.

Paroksismaalinen asema

Henkilö on itsekäs, se ilmenee kateudesta ja ärtyneisyydestä. Voi ilmetä aggressiota tai vihamielistä asennetta muita kohtaan. Raskaasta luonteesta ja luonteesta huolimatta henkilö pystyy hallitsemaan tunteita vakavissa ja vaarallisissa tilanteissa.

Kontaktiasema

Liian seurallinen ihminen kaipaa erilaisia ​​kontakteja. Tässä tapauksessa yleensä uusi kiintymys syntyy vanhan kiintymyksen taustalla. Yhteydenpito ihmisiin on pinnallista, usein tapahtuvaa ja hankalaa. Usein tällainen viestintä estää keskittymistä ja vaikuttaa työhön tai opiskeluun. Monet tuttavuudet ja lyhyet suhteet ovat yritys minimoida yksinäisyyden tunne. Jälkimmäinen ei siis viittaa ulkoisiin tekijöihin, vaan on subjektiivinen tunne, joka ilmenee kontaktien syvyyden puutteen vuoksi.

Luonne

Erikoispiirteitä ei löydy

sunnuntai 26. syyskuuta 2021

Muistiinpanoja, profiilitekstejä, tehtävälistoja, rasti ruutuun jos saat aikaan mitään tänään #sundayfunday

Järjestelmällisyys olisi pop. Tuhlaan paperia ja digitaalista tilaa näihin muistilistoihini. Seuraavat kolme(3) tekstiä esimerkkeinä teksteistä joita syntyy (bloggaus puuttuu mutta ehkä saanut aikaan jotain tänään)

Kaunis koti
eteinen (alkaa siitä)
oleskelutila+televisiota
työpöytiä
sänky makuuhuonetta
keittokomero
siistit lattiat
ei haise pahalle
Liika tavara ei näy

  • Hi I'm a 33-year old woman living with a hamster in a metropolitan area here in Finland. Collecting used stamps, drying flowers, amigurumi, photography and photo manipulation, social media, writing blog daily, hamster care, meeting friends at our houses, paintings, gaming, boardgames, makeup and haircare, reading, logging my water and calories, minimalism and zero waste enthusiast and scanning my groceries to get points for a free spotify premium every 3 months or so, new movies and series as they are released I watch... quality of life, gadgets and clothes, most things interest me really...  I wear a wrist watch, have glasses and have been to psychotherapy. I graduated from 2-year vocational school for communications tech/media in 2019. Willing to receive any kind of mail, really. I am a bit of a hoarder lol, or at least don't enjoy throwing stuff away although I want to declutter. Postage is just expensive these days in Finland and gotten worse, loses everything. ATC my method of preference is handdrawn/handpainted. I'm a 90's kiddo. Favorite Music: Seether, top40 pop (uk), grunge and hard rock. I love... pokemon, harry potter, game of thrones, the hunger games, divergent, charmed, walking dead and zombis in general, under the dome, Seether (South-African grunge rock band now touring in USA etc), Supernatural, Dr. who, pentagrams, dragons, London, holidays and celebrations, dogs like terriers for example west highland terrier, labradors, movies, books, audiobooks, stickers, letters, crafting, junk journals, school, YA books, netflix, rarely drinking... a pack of human cigarettes I may sometimes get. Crochet or knit sometimes from yarn, play on nintendo switch and use my iPhone a LOT. Favorite Books genred: fantasy, horror, dystopian, best-sellers, book-to-movie, self-help and pagan/witchcraft books. audiobooks. Dislikes: I don't like "black" candy such as salmiakki or liquorice. or hershey's, that is the absolute worst tasting chocolate ever. I don't make pocketletters. I like to draw but used to make atc's every weekend almost... I'm pretty carnivorous about everything but will try to tell you if I dislike something. I have a couple penpals.


  •  Mulla on kuntopyörä, 5kg painolevy sekä kävipainot ja fitness boxing peli switchille ja pilates for dummies dvd kotona. Tykkään räjähtävistä lajeista, sulkapallosta sählyyn ja luisteluun... kokeilin salilla käymistä mutta tulin hikiseksi jo päästyäni sinne. En tiedä tarvitsenko enemmän kampaajaa, ammattijärjestelijää tai personal traineria. Painoa on ollut useamman vuoden jo 122-125 kiloa, enkä ole ikinä ollut näin painava tätä ennen. En juo tarpeeksi vettä tai saa kauheasti proteiinia kai. Harrastan hyötyliikuntaa mutta ahmin varmaan liikaa ruokaa. Yläkroppaan tarvisi voimaa. Tupakoin ja mulla on uniapnea. En oikein tiedä mistä alkaisin jos mua ei patista tai haasta.  Ota yhteyttä jos osaat auttaa tällaista apaattista, sosiaalisesti vetäytyvää tunteetonta kolmekymppistä naisihmistä.

lauantai 25. syyskuuta 2021

Seikkailu on urheasti uuden kokeilua


 Haaveet kaatuu mutta toiveet toteutuu! Halusin boolia, pelejä ja musaa mutta pelattiin yksi sananselityspeli ja juotii se boolikin. Ruoat oli hyvää kans, sain niitä ja kakkuja mukaan. Juotiin aloitusmalja ja sit ruoan kanssa oli viiniä ja kahvi maistui hyvältä ja pätkiskakku ja suklaakakun marsipaanikoriste ja rahkan marengit..

En ehkä oppinut uusia sanoja. Puppu ja puoska. Tulin toiseksi lähinnä kun pelin häviäjät jatkuvasti äänesti mun selityksiä. Hömppäähän siinä oli tarkoitus keksiä. Kiittäisin ruotsinkieltäni ja manipulointitaitojani ja muuta hämäämistä, jossa systeri oli ehkä parempi, kun se on niin eteenpäinmenevä. Taputettiin kolmanneksi tulleelle, koska pysyi hyvin pelissä mukana vaikka oli yli 80-vuotias. Säälipisteet, eikös?

Kertakaikkisen mukava päivä. Koissukin antoi pusuja ja sai rapsutuksia ja leikki leluilla vaikka haukahtelikin välillä kun lelut jäi johonkin muka jumiin sohvan alle... osaa ainakin pyytää apua ihmisiltään.

Telkkarista tulee yksi hyvänmielen leffa. Oon vetänyt kotona voileipää kinkulla ja loput boolit. Annoin hamsulle salaattia.

Mulla on jotenkin hyvä fiilis. Eikä vain sen vuoksi ettei kissa kiitoksella elä.. sain lahjojakin.. muumimukin ja suklaata, tiskiharjan, tuon pelin mitä pelattiin, ja rahaa ja s-ryhmän lahjakortin. Sen lisäksi että kävivät kasaa uuden sänkyni ja tiskaa mun tiskit toissapäivänä. Ja juttelin elämästäni hoitsulle eilen, vaikka sen jälkeen vedinkin vähän viinaa kun halusin piristää itseäni sillä rahalla mitä oli jäljellä mutten mitään järkevää löytänyt Sokoksella.

Haluaisin tehdä boolin täällä että bestis tulisi käymään mutta sillä on koira. Pitäisi ehdottaa että jättäisi koiran vaikka veljensä hoitoon siksi aikaa. En tiiä, tuskin sitä kiinnostaisi. Ja tuota noin niin... tulevaa ei ole. Varmaan jokin perinnöllinen syöpä vie.


perjantai 24. syyskuuta 2021

Epäformaalius maksimaattius

 Mulla oli vielä vähän rahaa ja mun piti piristää itseäni. Sen sijaan ostin boolia varten jäykkää ja sitten kaveri soittaa ettei sille sovi se kirkas ollenkaan. Nyt mulla on enää kymppi ja röökitkin loppu. Tekisi mieli hyvää jotain. Suklaata vaikka. Katsoin yhden leffan ja söin tekemäni pellillisen pitsaa... kävin päivällä psykiatriassa juttelemassa hoitsulle. Se oli melko masentavaa. Kyseli kaikkea. Tuskin pääsen eroon ikinä mun tunteiden puuttumisesta, apatiasta ja sosiaalisesta vetäytymisestä vaikka pumppaisivat miten täyteen lääkettä. Ne on niin tulkinnanvaraisia oireita ollakseen negatiivisia.

Niin oon juonut nyt. En paljoa. Mikä tässä nyt enää mitään tuntuisikaan missään.

Perjantai-ilta ja yskiskelen itsekseni. Itseksenikö itkeskelen.

Postissa tuli hiusseerumia. Huomiseksi olla jossain kuosissa omille synttäreille. Ei mulla mitään juhlavaatetta oisi? En tiedä ehtisikö etsiä.

torstai 23. syyskuuta 2021

Nykyinen ilmasto: ei tuu ikävä

 Aamusta vähän piirtelin digitaalisesti yhtä lohikäärmettä, kirjoitin kirjettä, join teetä ja odottelin että joku saapuu hakemaan pakettiautolla mun vanhan sängyn, patjan, mikron, ja yhden tuolin. Äityliini oli paikalla ja heitti mut samalla kaupalle. Tulin kotiin shortseissa ja reinoissa toki, ja katsoin yhden elokuvan (Blame, 2021) ja sitten tulikin jo toimitus jenkkisängystä??! Tuo puhisee nyt tuossa, patja siis. Ei kai se nyt 72 tuntia voi tota hommaa tehdä? Poksahdella ja puhista! Onneksi toki ulkona tuulee, ei tule hiljaista... työmiehet on lopettaneet tältä päivältä... imuroin vähän, siirrellyt tavaroita jne laitoin paikoilleen palovaroittimen

Eilen illalla tilasin pitsaa, katsoin Candymanin (2021). Podcastia tein myöhään yöhön, poistin vanhan ja jotain uutta tulossa ehkä. Voi miksi mä inspiroidun aina joskus yöaikaan! Laitoin yli kaksi tuntia spessujakson tota mun entistä podcastia mutta tuli kai väärään järjestykseen tiedostot, sen lisäksi että ne oli liian suuria ja piti leikkiä tiedostomuotojen välillä.

Toissailtana kävin katsomassa Dyynin. En tiedä kirjoitinko siitä? Varmaan instagramiin enemmälti. Oli täysikuu kun tulin kotiin. Eilen tietty syyspäiväntasaus.

Paino on jojoilua, ensin sitä painaa 123 kiloa ja sitten seuraavana päivänä sitä onkin teedieetillä. Paitsi söin pähkinöitä ja jätskiä. Kaapissa oisi varmaan turkkilaista jogurttia mikä pitäisi syödä pois hunajan kera. Ja yksi kananfilee ja muuta pois menevää, ehkä teen huomenna pitsan kinkkusuikaleista ja ananaksesta, jos haen juustoraastetta vaan.

Huomenna käyn hoitsun luona juttelemassa. En ole päättänyt otanko matkat puhelinlaskuun vai lataanko matkakorttia. 

Sitten onkin jo perheen parissa meikän bailut eli syndet elikkästenniin lauvantai. En ole pyytänyt lahjoja, mutta kai mä jonkun s-ryhmän lahjakortin saan taas. Tai mummulta jokusen kympin tilille. Ne voisi kyl sijoittaa rahastoihin, ei siinä. Tai mistä sitä tietää olenko ollut tuhma ja liian vanha saamaan lahjoja ollenkans.

tiistai 21. syyskuuta 2021

Voi teitiä pupuseni

 Polttelin eilen kynttilöitä. En ole laittanut palovaroitinta takaisin, kun se alkoi soimaan kun tein eilen ruokaa. Kärtsäsin riisin lisäksi kanaa ja pekonia. Oli melko pahaa loppuviimein, kyllähän sitä nälkäänsä syö, mutta eksän reseptiä mukailin jotenkin. Yök, joku eksä.

Tänään paistoin maustamatonta kanaa ja lautaselle laitoin tsatzikia seuraksi. Mikrossa tein yhden valkosipulipatongin. Olen vain nukkunut johonkin kahteen saakka tms sohvalla. Sitten avasin läppärin ja latasin Spotifyihin erään radiojakson.

Torstaina tulee uusi sänky! En malta odottaa - mutta en ole varma mihin se, edes mahtuu, kun täällä on vielä edellinen. Pitäisi kai maksaa, joku viemään kaatikselle täältä se, tuo vanha mikro sekä parvekkeen tuoli.

Saan huomenna takuueläkkeen, mutta siitä menee telialle rahoitukseen vajaa 80e. Käteistä on 30 jäljellä, tilillä reilu kymppi. Jos olenkin luvannut viennistä 50e käteen niin se saa varmaan odottaa. Jyskin kuljettajat kuulosti tosi kiireisiltä.

Kaverini soitti eilen kymmeneltä, kun olin jo cpap hengitysmasiinassa, ja sain vain sanottua että olen nukkumassa. Se oli tekstannut jotain että tiedän varmaan miltä yksinäisyys tuntuu. Että mitähän helvettiä. Ei yksinäisyys tunnu? Se vaan majailee. On siinäkin ystävä. Ei olla soiteltu viikkoon. Ei ole ollut varaa mennä sen luokse, eikä hän minua uskalla muka luokseen, edes ottaakaan.

Että silleen. Kaulan karvat on tulleet takaisin. Olisi tarvinnut käydä useampi laseroitumis jakso. ei ollut varaa. en ehtinyt. unohdin. lintsasin. Kai se täytyy vain antaa vaivata. Ketään mun kauneus/kauheus kiinnosta.

maanantai 20. syyskuuta 2021

Saatu näyttää siltä että jotain pyhääkin olisi

 Mun synttäreillä saisi olla booli, jotain pelejä, musiikkia. Mutta sen sijaan varmaan tulee tylsät pippalot, joissa on ehkä ruokaa ja lasi viiniä. En huomannut toivoa edes poronkäristystä.

Olen hereillä. Vaivaan taikinanaamaani käsiin. Olin aamupäivän sängyssä ja veivasin vain patteria isommalle, kun tuntui että jäädyn. Otin suihkun, join vettä, kävin vaa'alla, laitoin paidan päälle.

Hiukset on nutturalla ja muistutan jotain, mutta en saa päähäni mikä hahmo se on. Ehkä zombie morsian.

Kävin illalla lidlissä. Sain kaikenlaista jääkaappiin. Ainoa herkku oli yksi mutakakku enkä edes pitänyt siitä mutta vedin kuitenkin. Juustosämpylöitä, tortillojen välissä medium salsaa ja valmiita kanasuikaleita. Viimeinen litra kolmesta litrasta oli, sittenkin helppo juoda.

Ei mulla ole edes synttärilahjatoiveita. Rahaa nyt kaipaa aina. Avasin facebookin ja joku kirjoitti joululahjoista jo. Kyynärpäihini tulee viivoja kun nojaan pöytään ja muutenkin likaiset siitä hommasta että yrittää keksiä aihetta. Jos ottaa huomioon päivittäisen bloggaamisen, niin ovat ne kyllä pinttyneet kyynärpäät. Rumin kohta kehossa johon kiinnittää huomion.

Keksiä jostain 150 grammaa proteiinia tälle päivälle ja jatkaa vedenjuomista. Jos kerran kroppa vaatii. Olen alle 40% vettä, ja proteiinia saan 12% eli sekin oli low. Vaakani on kyllä ihan halpis mutta kai sekin osaa sanoa kehon koostumuksesta jotain. Aina löytyy joku huutelija, joka pilaa kaiken uskon mihin tahansa, mutta mä en ole se.

lauantai 18. syyskuuta 2021

Katsopas tuota lukijaa ikkunassa

 Vaatteet, elektroniikka, ruokahävikki, triljoonat fossiilisille polttoaineille ja sit vielä bitcoinin louhiminen. Noh, kaikki energia on tuomittu häviää. Kuten ihmiset on tuomittu kärsimään ja kuolla.

Kuuntelen tätä David Wallace-Wellsin Asumiskelvotonta maapalloa. Välttämätöntä on vain oma mukavuus joka ikisellä lihasäkillä.

Tiskasin ja tuhlasin vettä ja pesen pyykkiä ja tuhlaan vettä. Kohta olen ollut hetken juoksupyörällä ja hikoilen ja tuhlaan vettä suihkussa. Mietin siilejä jotka on kuollut tänä kesänä veden puutteeseen. Miten hieno tapa kuolla janoon. Ihmisenä kestän paremmin ehkä kuivuuttani, kun en tykkää juoda edes vettä?

Ilmastonmuutoksen kieltäjiä on yhä. Yksi soitti mulle tänään.

No mutta joo, jos olisin yhtään passiivisempi olisin varmaan lapamato.

Tuore näkökulma

Vara blogi

^ kirjoitin tuntemukseni tuonne... eilen oli vähän liikaa nautintoa ja tyytyväisyyttä josta tuntea sitten morkkista eli katumusta

Jos siihen menee alle minuutti, niin voisit tehdä sen jo, nopeammin kuin lasket 3,2,1

joskus sitä kyl jämähtää. eikä osaa arvioida ajankulua. Masentuu tai muuten pettyy itseensä ja lannistuu/lannistettu koko elämä ja miten kehtaat sanoa että joku joka yrittää auttaa sinua tai esim. rakastaa, on pilannut koko elämäsi.

Noh, siinäpähän saavat harvojen ja valittujen oikeudet.

perjantai 17. syyskuuta 2021

biletys oisi kova sana ettei tule 33 iän kriisiä

Mun "peach fuzz" eli karvat joita mulla oli poskien sivuilla tässä tapauksessa, alkoi äsken kutittaa ja sitten sheivasin ne niin sieltä tuli jotain 1,5cm/tuuman pituisia käyriä tummia karvoja. Tarvitsee näköjään seurailla tilannetta tarvitsenko niihinkin jotain laseria... jänniä sivuvaikutuksia ehkä steriloinnista. Liikaa testosteronia? Ehkä mun naamakin on vain kuiva tai sitten noi haluaa kasvaa sisäänpäin. Toinen inhottava sään mukana tuleva juttu on vähän päänahkan hilseily.

Toisaalta ehkä ne vain yrittää lämmittää mua ja olen liian laiha. Kirjoitin yhteen toiseen blogiin jota aloitellut 2019 mun painojutuista. vaakakertoo.blogspot.fi jonka kävin lisäämässä blogit.fi jopa. Ihan kuin yhdessä päivittäisessä blogissa olisi liikaa istumista.

Motivaatio mihinkään. Onneksi on perjantai mutta silti.

Muoks.

Olen laskenut kaloreita ja olin puoli tuntia kuntopyörällä. Telkkarista my 600lbs life ja suurin pudottaja. Röökit loppuisi, pitäisi kai mennä hankkii taas lisää mutta toisaalta huvittaisi vain nukkua ohi tämä ilta.

torstai 16. syyskuuta 2021

Tuplapäivitys joulumaasta vaiko kenties aavikolta, no tuon selvittää vain maapallolainen

 Ruskettuneet jalkani yöpaidan housuissa jossa polvissa vetskarit pienen pedikyyrin jälkeen jota kipeästi kaipasi.


Söin vähän liikaa joulusuklaata. Konvehteja ja nougat patukoita. Yletyn silti varpaisiini vaikka onkin vaikea hengittää jos kauan kumartuu. Päässä soi 2015 kaunis ääni, Game of Thrones musikaalista, joka päättyy siihen että se lohikäärmeiden kuningatar, räppää "you can kiss my sandals" oikein occasion

Katsoin yhden leffan, kauhukomedian influensterista Abbie Rose. Sitä esitti jokin Kasia. Arvasin kuka pahis oli heti kun se esittäytyi! Koska olen niin ennalta-arvattavien trooppien kuningatar. Ja sitä paitsi läski nainen itsekin jos niin voi sanoa.

Lopussa oli hyvin kitetytetty että voit tehdä niin paljon enemmän jos kukaan ei tunne sua!!! Tai jos sulla ei ole itseäsi määrittelevää online preesenssiä eiku jotain hahmoa jota koitat luoda someen ollaksesi feikki.

Mutta joo ihan piristävää. Naurahdin sen kahdesti.

Miksi roskaa? Koska ennenvanhaan salapoliisityö alkoi niistä

 Aloittaisin jostain mössöstä- jotka myös aivoinani tunnetaan, kun kaikkea niin paljon epämääräistä lilluu pinnallla. 

Tarvitsee vain ottaa kännykkä käteen niin ajatukset harhailisi. Tai olenhan mä vaikea muutenkin. Just epäsovinnainen.

Piirsin eilen illan alastonkuvaa, jossa joku tunkee isoa kalua naisen takalistoon. Digitaalisesti piirrustetusta tuli parempi kuin alkuperäinen. Alkuperäinen ei ole mitään. Se kertoo ihan eri tarinan. Se on ääriviivat ja paljon kumitettuja kasvonpiirrettä. Tee oma hahmo.

opetustarkoituksiin

Laitoin sen sekä Twitteriin että Instagramiin, kun kerran jo valmiiksi sensuroivat minua vaikken ole mitään seksuaalista jakanut ennen. Ja miksi minua seurattaisiinkaan? (Lupasin myydä filen jollekin eteläsuomessa asuvalle tulostettavaksi julisteena, ensi kuun alusta)

Tein äsken poppareita. Proteiinijuoman tein aamusta. Huomenna on jo perjantai ja viikko loppuu. Tällä viikolla tullut muutama ohari ja peruuntunut meno, niitä en ole maininnut mitenkään missään.

Voi kääk, taas kirjeitä postissa. Eilen joskus kahden jälkeen olin 20 minsaa kuntopyörällä vaikka mulla oli todella kipeä gluteus maximus ja säteili kipu joka paikkaan.

Mutta niin, odottelen että saisin rahaa tilille, että voisin mennä ostamaan röökiä tai saisin ruokaa kun yöllä turhuuksiin, laitoin muutamia euroja. Mutta sain mielenrauhaa kai taas. Kun ei ole rahaa, ei ole huolia.

Parhaat taiteilijat oli köyhiä eikä heitä tunnistettu ennen kuolemaansa edes.

työotsikko:

Jumalanpilkkaa nimittäin Mona Lisan pyllistyksen näyttely mutta ilmeisesti blasphemy on vierassana ja taiteen kuuluu saada olo epämukavaksi


Työmiehet kuuntelee Bad Touchia radiosta ja naapurin koira haukahtaa.

Aamulla siivosin hamsterin kodin ja se vaikutti ihan tyytyväiseltä. Hän olisi karannut kuljetusboksista kyllä. Onneksi pidin silmällä.

boredom breaker. Tykkään tänään sanoista jotka alkaa pehmeellä beellä xD internetkansan arvoituksia ehtiikö mehiläiset kadota koska ihmiskunnalla neljä vuotta aikaa sen jälkeen?

Heinillä härkien kaukalon...

Kaikki tämän postauksen ajatukset hädin tuskin kasassa kuin räsynukke. Sinne tänne lisännyt rivin jos toisen ja sivulausetta. Ahdistus.

keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Tänään niin kuin olisi jo eikä meinata

 Himputin pehmustinlihas mikset toimi. Laitoin voltaren geeliä ja otin jonkin reuma tms nivel ja liikkumislihas -kipulääkkeen ja olin kuntopyörällä 20 minsaa. Tuo kipu vain pahenee persuuksissa.  Kaikki liikkeet vihlaisee ja jos makoilen niin tuntuu polvitaipeessa säteily asti melkein kantapäähän jo... se on tuossa vasemmalla puolella.

Kuuntelin enkuksi positiivisia voimalauseita. Jotenkin toistaa sitä että TÄNÄÄN on se loppuelämäsi viimeinen päivä. Vai ensimmäinen? Tiedätte mitä kirjoitan tarkoitan perkuleen perk-

Kävin ulkona varovaisesti röökillä kun partsilla tippuu jotain jauhoa niskaan ja muuten jyrätään katolla ties mitä? Söin pussin kanapyöryköitä, olisi niissä ollut vielä pari päivää jäljellä. Aamulla tein proteiinipirtelön minttusuklaa makuisen. Keitin kahvit äsken. Ei sillä että huvittaisi syödä tai että olisi paljoa kaapissa mitään ruokia.

Huomenna voisi tehdä hernekeiton jos muistaa. Yöllä söin vähän puuroa hillolla ja sokerilla. Nakersin juustoa, maissikakkua, tms pienen omenan. Tai sitten teen soijarouheesta kastikkeen ja keitän pastaa. En ole syönyt kamalia kananuudeleita ja misokeittoa on pari kulhollista jos lisää vain veden. Avaamaton popkorni paketti, siinä on kolme kappaletta, mulla on yksi tonnikalapurkki ja pakastimessa jotain avattuja pakastejutskia jämiä ja kananmunat pitäsi pikkuhiljaa paistaa pois... mannapuuron kanssa olisi kiisseleitä, voin tehdä suklaakiisseliäkin helpolla lisää mutta siinä ne keitokset alkaa pikkuhiljaa olla kotivarassa.

Äityliini kävi eilen tuomassa pyykkejä ja uuden peiton ja jokusen pyyhettä/lakanan. En ole laittanut kaappiin mitään niistä.

Piirrellyt olen vähän jotain mutta se on melko huonolla toteutuksella. Inktoberin tämän vuoden sanoja katoin ja tulkitsin piirtämisaiheita? Piirsin etukäteen pari jutskaa. Spiritistä tuli stroh rommia ja vessel ei ole astia vaan suoni eli sydän jne. Vaikeaa minusta? Solmu, kristalli, puku... hyppäsin korpin yli suosiotta EIKÄ ole edes marraskuu!!

Vähän nihkeä olo. Raahaan lahoani vaivalloisesti. auts auts

tiistai 14. syyskuuta 2021

Kaikki se jonka jättää mainitsematta, hiipii eteesi kuin märkä molo

 Olen huomannut että ties ketkä kaikki kutsuu itseään sisällontuottajiksi, vaikka niillä tuskin on sitä perustutkintoa media-alalta. Se ei ollut edes kovin suosittu parin vuoden amis kurssi jota kävin tredussa. Suoraan peruskoulusta tulleita tippui alussa kuin kärpäsiä. Piti ihan udella oliko meillä oppikirjaa ja muutenkin hääräillä koneiden parissa itse kunnes tajusi. Löytää huoltomanuaaleista säädöt, miksailla omia painovärejä jne eräs tyyppikin väitti opiskelevansa media-assistentiksi. Ass what?

Sisältö on toki kuningas. Silti epäilen ovatko edes nähneet kalibroitua MacBook konettakaan, kuin Fazerin sinisen koemaistajat eivät ole nähneet kaakaopapua! Tietävätkö eroa Photoshopilla eli fotarilla ja InDesignilla eli illulla ::DD ja onko pdf pedari.

No joo. Ette osaa toimia media-alalla, kuha tekee. Mä en päässyt läpi väriopin koetta vaikka se oli aina sama. En osannut selittää mistä värit tulee. Aallonpituudet vai mitä tapahtuu mun silmässä, vaiko cmyk tai rbg mitä tapahtuu tulostimessa, ei oikein jäänyt selville mitä olisi pitänyt tietää ominaisuuksia. Miksi paperi on valkoinen? Koska se on ollut paperitehtaassa sellua ja se on valkaistu tai jotain. Arvauksia. Vähän kuin vihreän kohdalla aloin miettiä lehtivihreää.

Leimaatte sisällöntuottajat onlyfansin omaaviksi. Olette sisällöntuottajia somessa. No ei se nyt niin mene, että löydät alustan, teet tilin ja alat pukkaa alastonkuvia sinne ja ihmiset maksaa. Minusta se on seksityötä vaikka olisit miten adonis ja Gigolo. Jos sulla on aikaa käydä salilla ja näyttää treenatulta, niin omapahan on ongelmasi.

Mä tiedän etten juo tarpeeksi vettä tai saa tarpeeksi proteiinia. Siksi kai vedin tota herajauhetta minttusuklaan maussa aamupalaksi. Omenan, enkä sit muuta ole syönyt, nukkunut vain. Yöllä herännyt monta kertaa, olisi voinut tietty olla nukkumatta koko päivää, ehkä... jos olisi vaikka keittänyt kahvit.

Eikä mulla sit. Valelääkäreitä ja valehoitsuja ja valepainajia olette kaikki tyynni.

maanantai 13. syyskuuta 2021

Merenneito muuttui meren vaahdoksi

 Siivottiin eilen täällä noin kaksi tuntia. Äitihän on töikseen siivoja ja se sanoi että täällä on siistimpää. Vaihdoin sohvan ja hamsterin paikkaa. Imuroitiin, luututtiin, hangattiin seiniä ja kylppärin lavuaaria. Mulla on vielä pari projektia, pitäisi saada pahvilaatikot kierrätykseen ja sitten kun joskus mun uusi sänky tulee, maksaa joku näköjään viemään kaatikselle yksi tuoli ja mikro ja vanha sänky. En tiedä mikä ihmeen kaikki maksaa -motto on iskenyt isääni, ei kyllä huvita viettää synttäreitä edes niiden kanssa. En voisi edes mainita että mulla on sellainen, kun pakotti allekirjoittaa vuosia sitten, etten mitään koko suvusta mainitse. Äiti tuo huomenna mulle mun pyykkejä mitkä oli käynyt pesemässä pesutuvassa. Niitä oli jotain kolme kestokassillista jossa yksi peitto.

Tänään en ole oikein tehnyt mitään kai... teki mieli makeaa, tein suklaakiisselin. Kuuntelin loppuun yhden äänikirjan englanniksi. Katsoin vähän telkkaria. Pelannut pelejä kännyllä. Tein vähän silmämeikkiä. Facebook dating profiilia uusin. Joku ihme näärännäppy silmäluomessa ja aamulla oli ääni mennyt kun vastasin puheluun psykiatriasta. Ajat menee jonnekin 2kk päähän jne

Toisaalta voisi vain maata ja olla tekemättä mitään. Päähän sattuu jo siitä hyvästä. Mulle tuli yksi kirje postissa, en ole avannut sitä. Siis ihan amerikkalaiselta kirjekaverilta.

Mitähän sitä. No tuskin mitään. Terveisin ihan itse turhake

sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Casually singing for my own pleasure tralalaallalalaaa

 Luulevat ironiseksi. Toki vähättelen itseäni. Eilenkään en tehnyt mitään vaikka lauleskelin aamuyöstä minuutin tai pari ja loput päivästä meni markkinoimiseen. (soundcloudissa 19 kuuntelua viime viikon sisällä. Käytin jotain Repost Exchange appia. Sen lisäksi että tiktok ja youtube alustat koki omat versionsa lauleskelusta. Tämähän ei ole työ kun siitä ei palkkaa saa enkä ole mikään inkivääri/punatukkainen ed sheerani)

 Nukuin 11 tuntia ja menin vielä takaisin sohvalle loikoilee muutamaksi tunniksi, kun oli niin rankat unet. Melko varma että murhasin jonkun pääministeriä muistuttavan hahmon. Söin päätypalan yrttivoipatonkia, suurin osa appelsiinimehusta meni hameelle kun kyykistyin jääkaapille ja tämä on toinen tupakki jonka olen polttanut. Kyllä mä oikeasti siivosin toisten koirankakat ja oksennukset leirintäalueella, ei siinä ollut ironiaa aistittavissa. Se oli kyl joskus 2000-luvun alussa kun vielä välitin töistäni. Ymmärrän kyllä miksi minuun ei luoteta jos ensin sanon tosiasian ja toinen lause perään on oma mielipiteeni tai jotain… kaverini sanoi ettei luota muhun ja saa sydärin aina kun aina menen sen luokse joten pitää kai lakata ystävystymästä lannistavien ja vainoharhaisten ihmisten kanssa? 

Mulla on edelleen vähän takaraivon kuhmu kipeä ja muutenkin ajattelu sattuu sekä sen puute. Tekstistä vaikea havaita asioita, minun siis, koska en ole subjektiivinen vaan ihan saatte kusta mun muroihin miten haluatte.


Hällöwiineri eikäku Samhain, on tulossa ja samoin mun omat syndet. Ei sillä että mitään juhlittavaa olisi tai silleen.

torstai 9. syyskuuta 2021

Hyvänen aika kun ramaisee

 Tuli vähän huti eilen kun menin nukkumaan ja nyt mulla on takaraivossa kuhmu. Aion kyllä tänäänkin mennä nukkumaan, en välttämättä siihen puolen metrin väliin joka on sängyn ja patterin välissä. Onneksi heitin sentään tyynyt alle. Taisi olla melko pimeää.

Tänään täytetty k101 hakulomake Kelaan. Huomenaamusta soittavat takaisin, kun tarvitsen uuden b-lausunnon ensi vuoden työkyvyttömyyseläkettä varten. Se sossu kyllä rasti kuntoutustuen mun elinkeinoksi mutta tiedä sitten mikä ero niissä on...

 Vietin tunnin laittamassa hakemuksia tiskariksi ja hyllyjentäyttäjäksi. On kuulemma työntekijän markkinat, etten sitten tiedä miksen jotain osa-aikahommaa saisi - kaipa se on naamakerroin ja huono yläkropan voimat mitkä tulee vastaan?

Olen melko väsy ja pitäisi kai laittaa hamsterille jotain ruokaa ja vaihtaa vesi. On se kumma kun päivät vain... mihin ne katoaa. Katsoin vähän Hell's Kitcheniä läppäriltä ja mutustin cream crackersejä tuorejuustolla ja kuivattuja luumuja pussin... huomenna pakko tehdä se pitsa...

Elämä on perseestä mutta ei tässä mitään hätää ole ollut minnekään.

keskiviikko 8. syyskuuta 2021

Saikkupäivän tuntua

 Kunnon tuhkimotarina ”nyky”musiikilla pelastaa aina päivän, kun on ennen aamukoittoa noussut, lauleskelee duettoja tiktokkiin. 

Ihq. Vähän kuin olisi saikkupäivä? Lintsasin radiotiimin etäpalaverin, tai no kutsuttiinko minua.

Mitkä fiilikset oisi parhaat… täydelliset ja kovaääniset näköjään kun en voinut olla laulamatta Ed Sheeranin Perfectiä ja Jlo’n Let’s Get Loudia. Jokin Madonnan Material Girl sovitus oli niin kamala että skippasin vähän. Jemmailen.

Kirjoitellut Twitteriin ja onlyfansiin unihiekat roikkuen silmäluomilta. Mulla oli makuliuska laittaa tupakkiaskiin ja fiilistelen sitäkin. Paitsi sitä kun yrität uudestaan nukkua ja katolla remontoidaan.

Eilen olin bestiksen luona. Light päärynä strongi ja uunissa ranskiksia, kalapuikot pannulla, mulle kelpasi sushit kun hän ei halunnut.

Oon syönyt tuubin jätskiä tänään, yöllä meni suklaalevitepurkki, ja oon tehnyt voileipää kalaleikkeleellä ja tuorejuustolla, molemmissa yrttejä. Mun piti tehdä pitsaa ja ruokaa on muutenkin liikaa… kaksi tötsää kiisseliä ja kaksi litraa appelsiinimehua, piti laittaa mannapuuroon kiisseliä mutta nappaan helpon nopean kaloripitoisen. Yhyy? En uskalla edes käydä vaa’alla enää.

Huomenna pitäisi katsoa sossun kanssa hakemuksia. Postissa ei tullut mun kappaletta kuntoutusarvioinnin tuloksesta? Tuli vain lisää tiedotteita ja apteekin lehti. Kävin eilen apteekissa. 3kk lääkkeet 4,5€ mun omavastuu.

Mitäs muuta kaikkea. Päivitellyt omia some tilejä kuten instagrameja. Ladannut uudestaan tietyt pelit puhelimeen. Joita ollut pelannut vuosiin! Peli jossa on yleensä alle 30 energiaa ja sillä saa kenties yhden tehtävän tehtyä, olikin yhtäkkiä yli 2000 energiaa(ja vielä jotain 1500) mutta ne tehtävät aukeaa uudet liian hitaasti enkä nyt ole tehnyt muuta, kuin kuunnellut musiikkia airpodseista.

Kuulostaa vähän sadulta ja kohta mun täytyy mennä tekemään taas jotain raskaita töitä. Kantaa retro Tunturi kuntopyörä toiseen huoneeseen, siirtää kirjahyllyä, laittaa pois pyykkejä tai muuta tilaa tehdä. Siinä ja imuroinnissa meni toissailtana tunti, mitä nyt hikoilin.


Mutta jee?

tiistai 7. syyskuuta 2021

Jos elämä antaa sitruunoita, selvän hän niistä tekee

 En jotenkin ajatellut, että ansaitsisin uutta sänkyä itelleni. Mitäs väliä sillä on jos tulee selkä niin kipeäksi että se säteilee jo reiteen. Nukuin kyllä levollisemmin viime yönä kun laitoin unilaitteen ja otin sen vaahtomuovin pois sängystä. Mulle tulee kohtapuoliin ruokaa kotiin Prismasta ja sitten menen kaverin kanssa tekemään ruokaa, jotain ranskiksia kalapuikkoja salaattia. Ei ole yhtään nälkä. Ehkä kahvia voisi keittää.

Tunnin siivosin eilen illalla. Vaihdoin täällä vähän järjestystä. Heräsin siihen kun hamsteri taisi olla kaivanut itsensä jumiin? Keraamisen lyhdyn alle ja se hakkasi terraarion lasiin.

Tietty nyt täällä on enemmän meteliä kun remontti pauhaa yläpuolella. Äsken niillä taisi olla radiokin päällä. Älkää viitsikö!

Miksen vaan voisi sanoa äidiksi äitiäni. Siinä mulla jokin lukko myös. Löydettiin Jyskistä puoleen hintaan 90 leveä jenkkisänky. Annoin mun loput 50e sille tilille. Kuljetus oli pelkästään sen. Oon velkaa vielä 250e äidille.

Ihan kuin noi tuolta ylhäältä porautuisi mun päähän ja sekottaisi aivojani soseeksi. Eilen ne kiroili paljon.

Lainasin eräälle kaverille parikymppiä ja se lupasi perjantaina maksaa takas.

Ai niin mun piti...

maanantai 6. syyskuuta 2021

Unta palloon kun saisi

 Mitähän sitä... eilen tietty olin illalla baarissa hetken uuden tuttavuuden kanssa. Sitä ennen olin tilannut pitsaa ja syönyt kaikki. Heidän luokse kotiin oltiin tultu tekemään jotain dokumenttia eikä mies ollut varoittanut etukäteen. Ollaan samassa Whatsapp ryhmässä jonne huuteli. Lokakuussa voisi avautua tupari mahdollisuus, mutta en enempää laittanut sitten viestiä esim. että pääsin kotiin.

Niin joo, mun pitää alkaa säästää uutta sänkyä varten. Joka yö tulee selkä kipeäksi ja mieluummin nukun sohvalla. En tiedä johtuuko 5cm vaahtomuovi petarista vai mistä mutta ei siinä pystyy nukkuu. Varmaan jotain kolme vuotta ollut samaa ongelmaa, tai no olihan se aluksi kiva pystyä nukkumaan jossain, oli se sitten 120 levee vierassänky... Ei olisi pitänyt totella eksää että reklamoin uuden sänkyni painavallekin nukkujalle. Se vaan halusi kontrolloida mua, muutettaisi isompaan kämppään ja niinhän me muutettiin ja nukuttiin hänen sängyssä, enkä saanut nukkua edes sohvalla vaikka oltiin riidelty. Eikä ehkä olisi pitänyt ostaa edes uutta sänkyä. Ne kaksi oli hyviä leveitä sänkyjä. Joutuivat ihan turhaan raadoiksi.

Mun piti säästää sen varalle jos hamsterille käy jotain. On se kuitenkin eksoottinen lemmikki. Mahdotonhan mun tuloista on säästää. Jos saisin kuntoutusrahaa tähän päälle niin voisin ehkä saada sängyn tai maksaa pois jonkun kummittelevan maksumerkinnän. Tai ostaa vaatteita, tai jotain. Kaikki mun vaatteet on niin kuluneita ja vanhoja. Mulla on yksi yövaate haalari johon tuli polveen reiät kun kaaduin talvella 2011 se päällä. Tietty jotain heittänyt menee vanhoja alusvaatteita mutta kaikki on liian pieniä paitsi parit jättisloggit. Ei varsin hygieenistä.

Sukat on ainoat merkkivaatteet. Pumaa, adidasta, nikea mustia nilkkasukkia. Muuten ei ole mitään väliä jollain merkillä. Kengät ehkä ollut yhdet vansit tai noita edellämainittuja. Pari laukkua on ollut hyvää merkkiä mutta ne kului ja jäi pieniksi. Nykyään mulla on conversen jätti lentolaukku harmaa olalla. Marimekkoa tai muumeja en harrasta. Lakanat jotain vintage Finlaysonia ehkä. Eksä varasti mun ison peiton jonka olin saanut tuparilahjaksi kavereilta kun muutin tähän 2012, väitti että hän on ostanut sen. Isompi vale kuin hän oli kusipää, ja hän oli sentään 400% kusipäinen.

Puhuttiin vähän elämistämme siellä baarissa. Työpaikoista, existä, diagnooseista, lapsivapaista, juhlimisesta, asumisesta ja mä tunnustin mun sänkytilanteen. Kuitenkin suurimman osan elämästä viettää sängyssä tai kengät jalassa niin niihin kannattaa satsata että ne ei vie terveyttä.

Ehkä joku voisi auttaa mua saamaan synttärilahjaksi uuden sängyn. Ehkä toivon liikoja.

lauantai 4. syyskuuta 2021

Hypnotisointi kielletty

Punaisella tussilla suunnitelmaa, punaista huulipunaa, punainen lukulamppu, lohikäärmeen silmät. 

Kohta kuunnellut englanniksi S.Kingin kirjan joka on vähän kuin Hobitti tai muu nuortenkirja... olen sen lukenut joskus, kauan aikaa sitten ja se oli ihan hyvä... Mun piti harrastaa liikuntaa ja syödä vähemmän mutta taas epäonnistunut molemmissa kai. Olen vankina kotona. Mun animal crossing pelissä switchiltä lähtemässä taas yksi kyläläinen kun en ole kuukauteen pelannut. Etsiskelin pelejä pelattavaksi mutta mua ei ole ikinä oikein muut kiinnostaneet kuin pokemon. Olen blogit.fi muissa aiheissa tunnisteina jotain pokemon ja video. Olisiko ne jotain tunnisteina bloggerissa mitä olen eniten laittanut? Ei kuvaa silti mitenkään 8 vuoden päivittäistä tapaani päivittää ties mitä. 

Mulla on huono olo. Olen vetänyt suklaalevitettä taas ja valmisruokaa paketin ohukaisia hillolla. Yritin eilen illalla oksentaa tortilloja joita vedin myös. Mun valmiit kanasuikaleet tippui lattialle ja silti ne kelpasi ahmittavaksi. Jokin ahmintahäiriö mulla kyllä on. Aina paha olo syömisen jälkeen. 

Haluaisi taas aloittaa alusta. Jotain muuta kirjoittaa. Matkia jokin muu lokero aihetta jolle löytyisi lukijoita.

Ajatukset pyörii melko samoilla skeemoilla päivästä toiseen. Tekee oman todellisuutensa. Ei sitä voi muuttua yhtäkkiä toiseksi. Joku joka juo vettä, liikkuu tunnin päivässä 3-5 kertaa viikossa, ei ahmi, ei olisi sairaalloisen lihava.

Rahvaasta ei tule kuninkaallisia. Taviksista ei tuu julkkiksia. Fossiilisesta polttoaineesta ei ole maailmanparantamiseen.


  • Ei minusta tule ikinä mitään.
  • En merkitse mitään.
  • Mua ei kiinnosta. Kaikki on vain samaa aina. Varmaan.
    google translate ranskasta

Ja minullako ei ole negatiivistä sisäistä puhetta? 

perjantai 3. syyskuuta 2021

Zombien lisäksi ihmispahuutta (kaikkien vihaamaa)

 Etuoikeutettu Karen seikkailee tässä nimikko kauhuelokuvassaan, jota aloin katsoa. Nauroin aluksi Hohdon omaiselle alulle, mutta aihe on silti vakava. Amerikan kulttuurista on noussut sellainen arkkityyppi ihmisiä esille, jotka on kareneita eli suvaitsemattomia erityisesti mustia vastaan, ja aina hakee esimiehen paikalle. Tarkoittaako hulluus muka sitä että olisit sarjamurhaaja. Onko rasistinen homofoobikko tuomittu toistamaan samaa roolia elokuvasta toiseen? En pidä siitä että jokin asia on "cringe" koska kaikkea pitää pystyä pehmoilematta käsittelee? Kaikesta tulee lopulta cringeä eli häpeällisen hampaita narskuttavan myötähäpeällisen huonoa p***aa eli kitschiä, se nyt vaan on sitä elämisen keveyttä.

Itse tein ehkä huonon ensivaikutelman eilen, tai sitten... noh, toinen juontajista sanoi että sovin hyvin porukkaan ja toinen halusi paltsua siitä mitä julkaistaan sosiaaliseen mediaan. En halua heidän väliin mitenkään ja toki jos otan ohjaksia haltuun niin voin tehdä jotain virhettä kun haluan sisältöä vain nopeasti ulos tms. ehkä vain turhaa murehtimista kun en ole itse pikkutarkka tai niin nopea kuin voisi luulla= teen vain sen mitä osaan? 

Itku pitkästä ilosta. Vastasin kyselyyn romanttisista suhteista, pettämisestä ym sokeritapailusta johonkin Facebookissa mainostettuun, kyselyyn ja siinä oli videoita muiden kulttuureiden tansseista ja tuskankyyneleet tuli jo heti ekasta. Varmaan alettava mainostaa omaa aseksuaalisuuttansa. Tähänkin blogiin tein tarkistuksen: kun mainostajien mielestä jotain seksuaalisuutta esittelen, vaikka ei voisi olla kauempana totuudesta!

Takaraivossa kummittelee kommentti "taattua Kajsan paska laatua" tai jotain siihen tyyliin mun oppimispäiväkirjassa.

Olen vain ollut koko päivän yöpaidassa. Söin purkin papuja, poppareita, ja tein uunissa ranskiksia ja loput kaksi kalapuikkoa.

Tilasin Prisman verkkokaupasta jotain ensi tiistaille kotiinkuljetuksella. Tietty äiti lupasi kauppaan tänään illalla. Luulisi että mulla oisi ruokaa vaikka jääkaappi onkin ihan tyhjä.

Niin kaverini tosiaan peruutti perjantai-illan perheessä sattuneen sairastapauksen vuoksi.

Kaikki on ihan perseestä, mutta hymyile!

Suolenliikkeitä ja muuta vihulaista kääröihin kirjattua

 Mun piti mennä tänään vielä kolmannen kerran laser karvanpoistoon kaulan karvantuppieni takia. Ne alkoi rehottaa varmaan ton sterilisaation vuoksi. Jos ne nyt uudestaan kasvaa karvat kun en mennyt, niin varmaan uudestaan sitten ensi vuonna. Ei ole varaa 79 euron hoitoihin just nyt. Harmillista etten onnistunut peruuttaa mun aikaa mutta mä yritin jo 28. elokuuta eikä viestiini vastattu joten kysyin nyt uudestaan eikä sitä aikaa löytynyt. Mistä mä olisin voinut löytää sen työntekijän oman puhelinnumeron, kysyn vaan. En halua että multa velotettaisi puolet vaan heidän varausjärjestelmän puutteiden takia. Sitä paitsi mulla oli kiire koko viikon, en muistanut koko asiaa kun kalenterissa oli pari juttua joka päivälle.

Illemmalla pitäisi mennä kaverille taas. Just näyttäisi siltä että tämä talo huputetaan tai sitten tuo on jotain aluskattoa. Homma kestää koko kuukauden. Eihän tänne tule valoa jos ne aikoisi paketoida muoviin tätä rakennusta.

En ole nyt käynyt vaa'alla mutta ruokajutut on kyl näkyneet vessanpöntössä. En tainnut ihan sulattaa litraa jäätelöä eilen illalla kun se vaahtosi ruskeana kelluvana haisevana kakkana melkein syömisen jälkeen. Laktoosi-intoleranssia tai kovaa  ruoansulatusta en tiedä miksi niin inhottavaa. Sen jälkeen juonut vain kolanmakuista makeutusaine limpparia.

Minä ja mun kaveri ollaan aina tultu huonosti toimeen tai riidelty jotain. Se on varmasti hauskaa ja sketsimäistä ulkopuolisille, jos kuuntelisi meidän juttuja, jos sitä ei olisi kestänyt sen yli kymmenen vuotta ja toinen on sun paras kaveri kuitenkin. Totuus ja onnellisuus ei synergioi. 3/5 Mutta aina sitä kai oppii muilta jotain kun ne kerran sun elämään on tulleet. Me ollaan niin erilaisia. Mä pistän Twitteriin mun aamupalan ja "mulle nauretaan" vaikka mun pitäis oikeasti soittaa hänelle tai jollekin oikealle ihmisille kuulumiseni.

Voi morjes. Repii tota huppua veitsellä. Mihin ulkoavaruuteen ne aikoo postittaa tämän rakennuksen tiukoissa muoveissa. Ehkä se suojaa heitä tuulelta? Kattoa kosteudelta?

Makselin puhelinlaskut ja lainani äidille. Melko varma että mulla on oikeasti pari sataa euroa kuussa käyttää ruokaan ja hygieniaan ja lääkkeisiin ja elämiseen jne. Täytyy olla tarkka ja kitua. Useimmiten heitän kaikki sekajätteeseen ja käytän kallista lähikauppaa josta myös muovipusseihin heitän kaikki pakkaukset... mutta ruokahävikkiä multa ei tule. Noh on siellä ehkä salaatinkerää tai kaalia mennyt huonoksi tai paprikaa mutta siinä ne.

Pitäisi ostaa lisää jätesäkkejä, että voin vaihtaa purut hamsterille vielä joskus. Olen huono ostaa kaupoista mitään, esim. valmisruokia... tietty ostopäätös tapahtuu 15 sekunnissa mutta en tiedä miksei mua houkuttele. Varmuuden vuoksi lihottavaa mistä nauttisi ehkä. Vaaleaa leipää tai muuten huonoja valintoja energiansaannin suhteen. Suolaa sokeria rasvaa ja lisäaineita, siinä meikän ravintoympyrätorstai 2. syyskuuta 2021

Riistakäristykset rinnuksilla

PÖÖ.hhh: Ihan mielivaltaista kuvieni ja videoitten poistelua onlyfansissa. Sensuuria moderointia, ihmeellisiä lisäyksiä sääntöihin ja muuta paskaa että kaikkien pitää antaa omat biometriset tietonsa heille todistaakseen keitä on jos esiintyy siellä. Ei saa leikkiä olevansa nuorempi kuin onkaan ja edes oma naama ei kelpaa näköjään = ihan sama joista syistä mut on bännätty tinderistäkin ja joka paikasta irc-galleriasta alkaen

NOH!!! Olen tässä tänään ollut vähän oman alan tehtävissäni. Kuvia somea varten radiojuontajista. Leikkasin sitten itse trailerin, Spotifyihin laajentuminen mielessä kun aina odotettava niitä tiedostoja jostain (?) ulkoavaruudesta

Mun kuntoutuspalautteen mukaan toimia sitten kun tuo ammattillinen kuntoutusselvitys loppui mun osalta. He antaa suosituksensa tietty ja tutki mun historiaa ja puhutiin kaikenlaista palturia että pääsisin joskus osa-aikaiseen työhön/kausiluontoiseen seripainajan hommaan "vaikka ei niitä työpaikkoja monta ole tällä seudulla" jne

Hakea lisää kuntoutusta ja että saisi kuntoutusrahoja ja mitä se Kelakin sitten päättää taas. Myönnetäänkö vielä vai jätetäänkö taas tyhjän päälle.

30snt tilillä ja ravannut tuolla kaupungilla syömässä muiden laskuun ja pummaamassa tupakkaa ja tietty joskus näkyy sitten puhelinlaskussa nämä reissut...

PLUSSA MIIKKA NOLLAT POHJALLA

Onko epäonni itseaiheutettua vai tuleeko se sisältäpäin

 Tämä ei ole hyvä juttu. Mulla on kauhea nälkä ja olen lihonut kaksi kiloa yhtäkkiä. Aloitin aamun puolikkaalla suklaalevyllä ja lopuilla sipseillä, kävelin muutaman kilometrin, söin burger kingissä aterian, sitten kävelin vähän lisää, hain alkosta vahvan siiderin ja kaljan, myöhemmin lisää kolmannen kaljan ja pari hesen kasvisjuustohampparia. Illalla tein kotona vielä yhden tai kaksi lättyä ja laitoin mansikkahilloa loput. Välissä join mukin kahvia sokerilla ja maidolla. Teinhän mä kyllä sen perunamuusijauhe+soijarouhe mössönkin.

Ei tossa mun mielestä pitäisi olla 14 000 kaloria, kun kerran ei täyttänyt edes. Ehkä tuo alkoholi vain metabiloisoituu heti mun mahassa ihraksi ja läskisolut paisuu.

Täytyy kaiketi rajoittaa syömisiä nyt pitkään. En tiedä miten tämä on mahdollista edes.

Noh, tulipahan poimittua uusi matkalaturi ja meikkipuuteri ja hamsterille jotain ja tietty vaihdoin sen purut illalla.

Tänään on vielä viimeinen päivä kuntoutusselvitystä. Itsetuntemusta varmaan jäänyt käteen jonkin verran, heillehän se on jäävuoren raapaisu. En tiedä tarkoittaako se sitä että on vielä paljon tunnettavaa minusta, vai että heidän valtamerialus uppoaa. Hehee

Työmiehet herätti. Nukahdin sohvalle uudestaan aamuyöstä. Otin tollasen kipulääkkeen persauksien takia. Ei se varmaan mikään kolmiolääke silti.

Ei ole koskaan aikaa tehdä mitä päässään suunnittelee. Mä kävin vasta suihkussa, laitoin vaaatteet päälle, poltin viimeisen tupakan ja vielä voisi sitä puuteria pistää naamaan ja keittää jotain aamupalaa. Puolessa tunnissa ennen etävideopuhelua ehtii ehkä tekaisee jostain asiaa.

En tiedä ottaako ne mua jatkoon. Toisaalta en haluaisi. Olisi vain ohi koko juttu ja jäisin rauhaan ja Kelakin saisi sellaiset paperit ettei mua voi kuntouttaa. Toisaalta varmaan voisi minimimäärän tehdä töitä. Yrgh, töitä...