ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

lauantai 25. syyskuuta 2021

Seikkailu on urheasti uuden kokeilua


 Haaveet kaatuu mutta toiveet toteutuu! Halusin boolia, pelejä ja musaa mutta pelattiin yksi sananselityspeli ja juotii se boolikin. Ruoat oli hyvää kans, sain niitä ja kakkuja mukaan. Juotiin aloitusmalja ja sit ruoan kanssa oli viiniä ja kahvi maistui hyvältä ja pätkiskakku ja suklaakakun marsipaanikoriste ja rahkan marengit..

En ehkä oppinut uusia sanoja. Puppu ja puoska. Tulin toiseksi lähinnä kun pelin häviäjät jatkuvasti äänesti mun selityksiä. Hömppäähän siinä oli tarkoitus keksiä. Kiittäisin ruotsinkieltäni ja manipulointitaitojani ja muuta hämäämistä, jossa systeri oli ehkä parempi, kun se on niin eteenpäinmenevä. Taputettiin kolmanneksi tulleelle, koska pysyi hyvin pelissä mukana vaikka oli yli 80-vuotias. Säälipisteet, eikös?

Kertakaikkisen mukava päivä. Koissukin antoi pusuja ja sai rapsutuksia ja leikki leluilla vaikka haukahtelikin välillä kun lelut jäi johonkin muka jumiin sohvan alle... osaa ainakin pyytää apua ihmisiltään.

Telkkarista tulee yksi hyvänmielen leffa. Oon vetänyt kotona voileipää kinkulla ja loput boolit. Annoin hamsulle salaattia.

Mulla on jotenkin hyvä fiilis. Eikä vain sen vuoksi ettei kissa kiitoksella elä.. sain lahjojakin.. muumimukin ja suklaata, tiskiharjan, tuon pelin mitä pelattiin, ja rahaa ja s-ryhmän lahjakortin. Sen lisäksi että kävivät kasaa uuden sänkyni ja tiskaa mun tiskit toissapäivänä. Ja juttelin elämästäni hoitsulle eilen, vaikka sen jälkeen vedinkin vähän viinaa kun halusin piristää itseäni sillä rahalla mitä oli jäljellä mutten mitään järkevää löytänyt Sokoksella.

Haluaisin tehdä boolin täällä että bestis tulisi käymään mutta sillä on koira. Pitäisi ehdottaa että jättäisi koiran vaikka veljensä hoitoon siksi aikaa. En tiiä, tuskin sitä kiinnostaisi. Ja tuota noin niin... tulevaa ei ole. Varmaan jokin perinnöllinen syöpä vie.