ihmisoikeudet

Tyyli on käsillä olevaan materiaaliin leimatun temperamentin tunnusmerkki

🥀 Music, when soft voices die, 🥀 Vibrates in the memory; 🥀 Odours, when sweet violets sicken, 🥀 Live within the sense they quicken. 🥀 R...

Translate

torstai 23. syyskuuta 2021

Nykyinen ilmasto: ei tuu ikävä

 Aamusta vähän piirtelin digitaalisesti yhtä lohikäärmettä, kirjoitin kirjettä, join teetä ja odottelin että joku saapuu hakemaan pakettiautolla mun vanhan sängyn, patjan, mikron, ja yhden tuolin. Äityliini oli paikalla ja heitti mut samalla kaupalle. Tulin kotiin shortseissa ja reinoissa toki, ja katsoin yhden elokuvan (Blame, 2021) ja sitten tulikin jo toimitus jenkkisängystä??! Tuo puhisee nyt tuossa, patja siis. Ei kai se nyt 72 tuntia voi tota hommaa tehdä? Poksahdella ja puhista! Onneksi toki ulkona tuulee, ei tule hiljaista... työmiehet on lopettaneet tältä päivältä... imuroin vähän, siirrellyt tavaroita jne laitoin paikoilleen palovaroittimen

Eilen illalla tilasin pitsaa, katsoin Candymanin (2021). Podcastia tein myöhään yöhön, poistin vanhan ja jotain uutta tulossa ehkä. Voi miksi mä inspiroidun aina joskus yöaikaan! Laitoin yli kaksi tuntia spessujakson tota mun entistä podcastia mutta tuli kai väärään järjestykseen tiedostot, sen lisäksi että ne oli liian suuria ja piti leikkiä tiedostomuotojen välillä.

Toissailtana kävin katsomassa Dyynin. En tiedä kirjoitinko siitä? Varmaan instagramiin enemmälti. Oli täysikuu kun tulin kotiin. Eilen tietty syyspäiväntasaus.

Paino on jojoilua, ensin sitä painaa 123 kiloa ja sitten seuraavana päivänä sitä onkin teedieetillä. Paitsi söin pähkinöitä ja jätskiä. Kaapissa oisi varmaan turkkilaista jogurttia mikä pitäisi syödä pois hunajan kera. Ja yksi kananfilee ja muuta pois menevää, ehkä teen huomenna pitsan kinkkusuikaleista ja ananaksesta, jos haen juustoraastetta vaan.

Huomenna käyn hoitsun luona juttelemassa. En ole päättänyt otanko matkat puhelinlaskuun vai lataanko matkakorttia. 

Sitten onkin jo perheen parissa meikän bailut eli syndet elikkästenniin lauvantai. En ole pyytänyt lahjoja, mutta kai mä jonkun s-ryhmän lahjakortin saan taas. Tai mummulta jokusen kympin tilille. Ne voisi kyl sijoittaa rahastoihin, ei siinä. Tai mistä sitä tietää olenko ollut tuhma ja liian vanha saamaan lahjoja ollenkans.