Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

lauantai 4. syyskuuta 2021

Hypnotisointi kielletty

Punaisella tussilla suunnitelmaa, punaista huulipunaa, punainen lukulamppu, lohikäärmeen silmät. 

Kohta kuunnellut englanniksi S.Kingin kirjan joka on vähän kuin Hobitti tai muu nuortenkirja... olen sen lukenut joskus, kauan aikaa sitten ja se oli ihan hyvä... Mun piti harrastaa liikuntaa ja syödä vähemmän mutta taas epäonnistunut molemmissa kai. Olen vankina kotona. Mun animal crossing pelissä switchiltä lähtemässä taas yksi kyläläinen kun en ole kuukauteen pelannut. Etsiskelin pelejä pelattavaksi mutta mua ei ole ikinä oikein muut kiinnostaneet kuin pokemon. Olen blogit.fi muissa aiheissa tunnisteina jotain pokemon ja video. Olisiko ne jotain tunnisteina bloggerissa mitä olen eniten laittanut? Ei kuvaa silti mitenkään 8 vuoden päivittäistä tapaani päivittää ties mitä. 

Mulla on huono olo. Olen vetänyt suklaalevitettä taas ja valmisruokaa paketin ohukaisia hillolla. Yritin eilen illalla oksentaa tortilloja joita vedin myös. Mun valmiit kanasuikaleet tippui lattialle ja silti ne kelpasi ahmittavaksi. Jokin ahmintahäiriö mulla kyllä on. Aina paha olo syömisen jälkeen. 

Haluaisi taas aloittaa alusta. Jotain muuta kirjoittaa. Matkia jokin muu lokero aihetta jolle löytyisi lukijoita.

Ajatukset pyörii melko samoilla skeemoilla päivästä toiseen. Tekee oman todellisuutensa. Ei sitä voi muuttua yhtäkkiä toiseksi. Joku joka juo vettä, liikkuu tunnin päivässä 3-5 kertaa viikossa, ei ahmi, ei olisi sairaalloisen lihava.

Rahvaasta ei tule kuninkaallisia. Taviksista ei tuu julkkiksia. Fossiilisesta polttoaineesta ei ole maailmanparantamiseen.


  • Ei minusta tule ikinä mitään.
  • En merkitse mitään.
  • Mua ei kiinnosta. Kaikki on vain samaa aina. Varmaan.
    google translate ranskasta

Ja minullako ei ole negatiivistä sisäistä puhetta?