ihmisoikeudet

Omat maailmani taas

Mulla on likainen olo. Olen nukkunut koko päivän. Sen verran kirjoitin eilen. Tänään oli pakko nousta, kun tuodaan jotain bataattihässäkkää ...

Translate

maanantai 20. syyskuuta 2021

Saatu näyttää siltä että jotain pyhääkin olisi

 Mun synttäreillä saisi olla booli, jotain pelejä, musiikkia. Mutta sen sijaan varmaan tulee tylsät pippalot, joissa on ehkä ruokaa ja lasi viiniä. En huomannut toivoa edes poronkäristystä.

Olen hereillä. Vaivaan taikinanaamaani käsiin. Olin aamupäivän sängyssä ja veivasin vain patteria isommalle, kun tuntui että jäädyn. Otin suihkun, join vettä, kävin vaa'alla, laitoin paidan päälle.

Hiukset on nutturalla ja muistutan jotain, mutta en saa päähäni mikä hahmo se on. Ehkä zombie morsian.

Kävin illalla lidlissä. Sain kaikenlaista jääkaappiin. Ainoa herkku oli yksi mutakakku enkä edes pitänyt siitä mutta vedin kuitenkin. Juustosämpylöitä, tortillojen välissä medium salsaa ja valmiita kanasuikaleita. Viimeinen litra kolmesta litrasta oli, sittenkin helppo juoda.

Ei mulla ole edes synttärilahjatoiveita. Rahaa nyt kaipaa aina. Avasin facebookin ja joku kirjoitti joululahjoista jo. Kyynärpäihini tulee viivoja kun nojaan pöytään ja muutenkin likaiset siitä hommasta että yrittää keksiä aihetta. Jos ottaa huomioon päivittäisen bloggaamisen, niin ovat ne kyllä pinttyneet kyynärpäät. Rumin kohta kehossa johon kiinnittää huomion.

Keksiä jostain 150 grammaa proteiinia tälle päivälle ja jatkaa vedenjuomista. Jos kerran kroppa vaatii. Olen alle 40% vettä, ja proteiinia saan 12% eli sekin oli low. Vaakani on kyllä ihan halpis mutta kai sekin osaa sanoa kehon koostumuksesta jotain. Aina löytyy joku huutelija, joka pilaa kaiken uskon mihin tahansa, mutta mä en ole se.