Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

maanantai 20. syyskuuta 2021

Saatu näyttää siltä että jotain pyhääkin olisi

 Mun synttäreillä saisi olla booli, jotain pelejä, musiikkia. Mutta sen sijaan varmaan tulee tylsät pippalot, joissa on ehkä ruokaa ja lasi viiniä. En huomannut toivoa edes poronkäristystä.

Olen hereillä. Vaivaan taikinanaamaani käsiin. Olin aamupäivän sängyssä ja veivasin vain patteria isommalle, kun tuntui että jäädyn. Otin suihkun, join vettä, kävin vaa'alla, laitoin paidan päälle.

Hiukset on nutturalla ja muistutan jotain, mutta en saa päähäni mikä hahmo se on. Ehkä zombie morsian.

Kävin illalla lidlissä. Sain kaikenlaista jääkaappiin. Ainoa herkku oli yksi mutakakku enkä edes pitänyt siitä mutta vedin kuitenkin. Juustosämpylöitä, tortillojen välissä medium salsaa ja valmiita kanasuikaleita. Viimeinen litra kolmesta litrasta oli, sittenkin helppo juoda.

Ei mulla ole edes synttärilahjatoiveita. Rahaa nyt kaipaa aina. Avasin facebookin ja joku kirjoitti joululahjoista jo. Kyynärpäihini tulee viivoja kun nojaan pöytään ja muutenkin likaiset siitä hommasta että yrittää keksiä aihetta. Jos ottaa huomioon päivittäisen bloggaamisen, niin ovat ne kyllä pinttyneet kyynärpäät. Rumin kohta kehossa johon kiinnittää huomion.

Keksiä jostain 150 grammaa proteiinia tälle päivälle ja jatkaa vedenjuomista. Jos kerran kroppa vaatii. Olen alle 40% vettä, ja proteiinia saan 12% eli sekin oli low. Vaakani on kyllä ihan halpis mutta kai sekin osaa sanoa kehon koostumuksesta jotain. Aina löytyy joku huutelija, joka pilaa kaiken uskon mihin tahansa, mutta mä en ole se.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy