Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

keskiviikko 8. syyskuuta 2021

Saikkupäivän tuntua

 Kunnon tuhkimotarina ”nyky”musiikilla pelastaa aina päivän, kun on ennen aamukoittoa noussut, lauleskelee duettoja tiktokkiin. 

Ihq. Vähän kuin olisi saikkupäivä? Lintsasin radiotiimin etäpalaverin, tai no kutsuttiinko minua.

Mitkä fiilikset oisi parhaat… täydelliset ja kovaääniset näköjään kun en voinut olla laulamatta Ed Sheeranin Perfectiä ja Jlo’n Let’s Get Loudia. Jokin Madonnan Material Girl sovitus oli niin kamala että skippasin vähän. Jemmailen.

Kirjoitellut Twitteriin ja onlyfansiin unihiekat roikkuen silmäluomilta. Mulla oli makuliuska laittaa tupakkiaskiin ja fiilistelen sitäkin. Paitsi sitä kun yrität uudestaan nukkua ja katolla remontoidaan.

Eilen olin bestiksen luona. Light päärynä strongi ja uunissa ranskiksia, kalapuikot pannulla, mulle kelpasi sushit kun hän ei halunnut.

Oon syönyt tuubin jätskiä tänään, yöllä meni suklaalevitepurkki, ja oon tehnyt voileipää kalaleikkeleellä ja tuorejuustolla, molemmissa yrttejä. Mun piti tehdä pitsaa ja ruokaa on muutenkin liikaa… kaksi tötsää kiisseliä ja kaksi litraa appelsiinimehua, piti laittaa mannapuuroon kiisseliä mutta nappaan helpon nopean kaloripitoisen. Yhyy? En uskalla edes käydä vaa’alla enää.

Huomenna pitäisi katsoa sossun kanssa hakemuksia. Postissa ei tullut mun kappaletta kuntoutusarvioinnin tuloksesta? Tuli vain lisää tiedotteita ja apteekin lehti. Kävin eilen apteekissa. 3kk lääkkeet 4,5€ mun omavastuu.

Mitäs muuta kaikkea. Päivitellyt omia some tilejä kuten instagrameja. Ladannut uudestaan tietyt pelit puhelimeen. Joita ollut pelannut vuosiin! Peli jossa on yleensä alle 30 energiaa ja sillä saa kenties yhden tehtävän tehtyä, olikin yhtäkkiä yli 2000 energiaa(ja vielä jotain 1500) mutta ne tehtävät aukeaa uudet liian hitaasti enkä nyt ole tehnyt muuta, kuin kuunnellut musiikkia airpodseista.

Kuulostaa vähän sadulta ja kohta mun täytyy mennä tekemään taas jotain raskaita töitä. Kantaa retro Tunturi kuntopyörä toiseen huoneeseen, siirtää kirjahyllyä, laittaa pois pyykkejä tai muuta tilaa tehdä. Siinä ja imuroinnissa meni toissailtana tunti, mitä nyt hikoilin.


Mutta jee?