Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

perjantai 3. syyskuuta 2021

Zombien lisäksi ihmispahuutta (kaikkien vihaamaa)

 Etuoikeutettu Karen seikkailee tässä nimikko kauhuelokuvassaan, jota aloin katsoa. Nauroin aluksi Hohdon omaiselle alulle, mutta aihe on silti vakava. Amerikan kulttuurista on noussut sellainen arkkityyppi ihmisiä esille, jotka on kareneita eli suvaitsemattomia erityisesti mustia vastaan, ja aina hakee esimiehen paikalle. Tarkoittaako hulluus muka sitä että olisit sarjamurhaaja. Onko rasistinen homofoobikko tuomittu toistamaan samaa roolia elokuvasta toiseen? En pidä siitä että jokin asia on "cringe" koska kaikkea pitää pystyä pehmoilematta käsittelee? Kaikesta tulee lopulta cringeä eli häpeällisen hampaita narskuttavan myötähäpeällisen huonoa p***aa eli kitschiä, se nyt vaan on sitä elämisen keveyttä.

Itse tein ehkä huonon ensivaikutelman eilen, tai sitten... noh, toinen juontajista sanoi että sovin hyvin porukkaan ja toinen halusi paltsua siitä mitä julkaistaan sosiaaliseen mediaan. En halua heidän väliin mitenkään ja toki jos otan ohjaksia haltuun niin voin tehdä jotain virhettä kun haluan sisältöä vain nopeasti ulos tms. ehkä vain turhaa murehtimista kun en ole itse pikkutarkka tai niin nopea kuin voisi luulla= teen vain sen mitä osaan? 

Itku pitkästä ilosta. Vastasin kyselyyn romanttisista suhteista, pettämisestä ym sokeritapailusta johonkin Facebookissa mainostettuun, kyselyyn ja siinä oli videoita muiden kulttuureiden tansseista ja tuskankyyneleet tuli jo heti ekasta. Varmaan alettava mainostaa omaa aseksuaalisuuttansa. Tähänkin blogiin tein tarkistuksen: kun mainostajien mielestä jotain seksuaalisuutta esittelen, vaikka ei voisi olla kauempana totuudesta!

Takaraivossa kummittelee kommentti "taattua Kajsan paska laatua" tai jotain siihen tyyliin mun oppimispäiväkirjassa.

Olen vain ollut koko päivän yöpaidassa. Söin purkin papuja, poppareita, ja tein uunissa ranskiksia ja loput kaksi kalapuikkoa.

Tilasin Prisman verkkokaupasta jotain ensi tiistaille kotiinkuljetuksella. Tietty äiti lupasi kauppaan tänään illalla. Luulisi että mulla oisi ruokaa vaikka jääkaappi onkin ihan tyhjä.

Niin kaverini tosiaan peruutti perjantai-illan perheessä sattuneen sairastapauksen vuoksi.

Kaikki on ihan perseestä, mutta hymyile!

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy