ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

perjantai 3. syyskuuta 2021

Zombien lisäksi ihmispahuutta (kaikkien vihaamaa)

 Etuoikeutettu Karen seikkailee tässä nimikko kauhuelokuvassaan, jota aloin katsoa. Nauroin aluksi Hohdon omaiselle alulle, mutta aihe on silti vakava. Amerikan kulttuurista on noussut sellainen arkkityyppi ihmisiä esille, jotka on kareneita eli suvaitsemattomia erityisesti mustia vastaan, ja aina hakee esimiehen paikalle. Tarkoittaako hulluus muka sitä että olisit sarjamurhaaja. Onko rasistinen homofoobikko tuomittu toistamaan samaa roolia elokuvasta toiseen? En pidä siitä että jokin asia on "cringe" koska kaikkea pitää pystyä pehmoilematta käsittelee? Kaikesta tulee lopulta cringeä eli häpeällisen hampaita narskuttavan myötähäpeällisen huonoa p***aa eli kitschiä, se nyt vaan on sitä elämisen keveyttä.

Itse tein ehkä huonon ensivaikutelman eilen, tai sitten... noh, toinen juontajista sanoi että sovin hyvin porukkaan ja toinen halusi paltsua siitä mitä julkaistaan sosiaaliseen mediaan. En halua heidän väliin mitenkään ja toki jos otan ohjaksia haltuun niin voin tehdä jotain virhettä kun haluan sisältöä vain nopeasti ulos tms. ehkä vain turhaa murehtimista kun en ole itse pikkutarkka tai niin nopea kuin voisi luulla= teen vain sen mitä osaan? 

Itku pitkästä ilosta. Vastasin kyselyyn romanttisista suhteista, pettämisestä ym sokeritapailusta johonkin Facebookissa mainostettuun, kyselyyn ja siinä oli videoita muiden kulttuureiden tansseista ja tuskankyyneleet tuli jo heti ekasta. Varmaan alettava mainostaa omaa aseksuaalisuuttansa. Tähänkin blogiin tein tarkistuksen: kun mainostajien mielestä jotain seksuaalisuutta esittelen, vaikka ei voisi olla kauempana totuudesta!

Takaraivossa kummittelee kommentti "taattua Kajsan paska laatua" tai jotain siihen tyyliin mun oppimispäiväkirjassa.

Olen vain ollut koko päivän yöpaidassa. Söin purkin papuja, poppareita, ja tein uunissa ranskiksia ja loput kaksi kalapuikkoa.

Tilasin Prisman verkkokaupasta jotain ensi tiistaille kotiinkuljetuksella. Tietty äiti lupasi kauppaan tänään illalla. Luulisi että mulla oisi ruokaa vaikka jääkaappi onkin ihan tyhjä.

Niin kaverini tosiaan peruutti perjantai-illan perheessä sattuneen sairastapauksen vuoksi.

Kaikki on ihan perseestä, mutta hymyile!