ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

maanantai 27. syyskuuta 2021

Haluan vain piiloon maailmalta

Oon nyt käyttänyt vähän liikaa massia. Ostin eilen tarroja ja halloween juttuja verkkokaupoista varmaan yhtensä viidelläkympillä. Postimerkkejä neljälläkympillä. Äsken ostin ihorasvaa apteekista. Nyt syön taatelia. Synttärikakkua riittää varmaan vielä huomiseksi aamupalaksi.

Pitäisi pestä pyykkiä. En tiedä onko meillä palaveri Köyhien radio tiimissä. Sitten kolmelta lainappi sovelluksesta, yksi tulee kolmelta hakee multa digihyppynarua.

Tein eilen jonkun vanhentuneen persoonallisuustestin tai intuitio testin appilla. Hain appstoresta haulla apathy. Mun ruutuaika puhelimella oli laskenut aika paljon kun olen instagramin käytön rajoittanut 45 minuuttiin jne. Kuitenkin jotain kuusi tuntia päivässä muka

Szondi-testi:

Seksuaalinen asema

Liiallinen uhrautumisalttius ja rakkaus ihmiskuntaa kohtaan johtavat tarpeiden, myös seksuaalisen halun, tukahduttamiseen. Jälkimmäistä sublimoivat aktiivisesti sosiaalinen toiminta ja humanistiset teot.

Ego Drive

On olemassa käsityksiä todellisuudesta, jotka eivät ole täysin riittäviä. Tässä yhteydessä henkilö kieltäytyy noudattamasta yleisesti hyväksyttyjä normeja ja standardeja ja pitää niitä virheellisinä. Lisäksi itsetunto on korkea tai matala, käyttäytymisen hallinta vähenee. On mielialan vaihteluja, lisääntynyttä aktiivisuutta, helppoa häiriötekijää ja itsepäisyyttä. "Huonon" mielialan aikana päinvastoin esiintyy apatiaa ja voimattomuuden tunnetta.

Paroksismaalinen asema

Henkilö on itsekäs, se ilmenee kateudesta ja ärtyneisyydestä. Voi ilmetä aggressiota tai vihamielistä asennetta muita kohtaan. Raskaasta luonteesta ja luonteesta huolimatta henkilö pystyy hallitsemaan tunteita vakavissa ja vaarallisissa tilanteissa.

Kontaktiasema

Liian seurallinen ihminen kaipaa erilaisia ​​kontakteja. Tässä tapauksessa yleensä uusi kiintymys syntyy vanhan kiintymyksen taustalla. Yhteydenpito ihmisiin on pinnallista, usein tapahtuvaa ja hankalaa. Usein tällainen viestintä estää keskittymistä ja vaikuttaa työhön tai opiskeluun. Monet tuttavuudet ja lyhyet suhteet ovat yritys minimoida yksinäisyyden tunne. Jälkimmäinen ei siis viittaa ulkoisiin tekijöihin, vaan on subjektiivinen tunne, joka ilmenee kontaktien syvyyden puutteen vuoksi.

Luonne

Erikoispiirteitä ei löydy