ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

torstai 16. syyskuuta 2021

Miksi roskaa? Koska ennenvanhaan salapoliisityö alkoi niistä

 Aloittaisin jostain mössöstä- jotka myös aivoinani tunnetaan, kun kaikkea niin paljon epämääräistä lilluu pinnallla. 

Tarvitsee vain ottaa kännykkä käteen niin ajatukset harhailisi. Tai olenhan mä vaikea muutenkin. Just epäsovinnainen.

Piirsin eilen illan alastonkuvaa, jossa joku tunkee isoa kalua naisen takalistoon. Digitaalisesti piirrustetusta tuli parempi kuin alkuperäinen. Alkuperäinen ei ole mitään. Se kertoo ihan eri tarinan. Se on ääriviivat ja paljon kumitettuja kasvonpiirrettä. Tee oma hahmo.

opetustarkoituksiin

Laitoin sen sekä Twitteriin että Instagramiin, kun kerran jo valmiiksi sensuroivat minua vaikken ole mitään seksuaalista jakanut ennen. Ja miksi minua seurattaisiinkaan? (Lupasin myydä filen jollekin eteläsuomessa asuvalle tulostettavaksi julisteena, ensi kuun alusta)

Tein äsken poppareita. Proteiinijuoman tein aamusta. Huomenna on jo perjantai ja viikko loppuu. Tällä viikolla tullut muutama ohari ja peruuntunut meno, niitä en ole maininnut mitenkään missään.

Voi kääk, taas kirjeitä postissa. Eilen joskus kahden jälkeen olin 20 minsaa kuntopyörällä vaikka mulla oli todella kipeä gluteus maximus ja säteili kipu joka paikkaan.

Mutta niin, odottelen että saisin rahaa tilille, että voisin mennä ostamaan röökiä tai saisin ruokaa kun yöllä turhuuksiin, laitoin muutamia euroja. Mutta sain mielenrauhaa kai taas. Kun ei ole rahaa, ei ole huolia.

Parhaat taiteilijat oli köyhiä eikä heitä tunnistettu ennen kuolemaansa edes.

työotsikko:

Jumalanpilkkaa nimittäin Mona Lisan pyllistyksen näyttely mutta ilmeisesti blasphemy on vierassana ja taiteen kuuluu saada olo epämukavaksi


Työmiehet kuuntelee Bad Touchia radiosta ja naapurin koira haukahtaa.

Aamulla siivosin hamsterin kodin ja se vaikutti ihan tyytyväiseltä. Hän olisi karannut kuljetusboksista kyllä. Onneksi pidin silmällä.

boredom breaker. Tykkään tänään sanoista jotka alkaa pehmeellä beellä xD internetkansan arvoituksia ehtiikö mehiläiset kadota koska ihmiskunnalla neljä vuotta aikaa sen jälkeen?

Heinillä härkien kaukalon...

Kaikki tämän postauksen ajatukset hädin tuskin kasassa kuin räsynukke. Sinne tänne lisännyt rivin jos toisen ja sivulausetta. Ahdistus.