ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

perjantai 3. syyskuuta 2021

Suolenliikkeitä ja muuta vihulaista kääröihin kirjattua

 Mun piti mennä tänään vielä kolmannen kerran laser karvanpoistoon kaulan karvantuppieni takia. Ne alkoi rehottaa varmaan ton sterilisaation vuoksi. Jos ne nyt uudestaan kasvaa karvat kun en mennyt, niin varmaan uudestaan sitten ensi vuonna. Ei ole varaa 79 euron hoitoihin just nyt. Harmillista etten onnistunut peruuttaa mun aikaa mutta mä yritin jo 28. elokuuta eikä viestiini vastattu joten kysyin nyt uudestaan eikä sitä aikaa löytynyt. Mistä mä olisin voinut löytää sen työntekijän oman puhelinnumeron, kysyn vaan. En halua että multa velotettaisi puolet vaan heidän varausjärjestelmän puutteiden takia. Sitä paitsi mulla oli kiire koko viikon, en muistanut koko asiaa kun kalenterissa oli pari juttua joka päivälle.

Illemmalla pitäisi mennä kaverille taas. Just näyttäisi siltä että tämä talo huputetaan tai sitten tuo on jotain aluskattoa. Homma kestää koko kuukauden. Eihän tänne tule valoa jos ne aikoisi paketoida muoviin tätä rakennusta.

En ole nyt käynyt vaa'alla mutta ruokajutut on kyl näkyneet vessanpöntössä. En tainnut ihan sulattaa litraa jäätelöä eilen illalla kun se vaahtosi ruskeana kelluvana haisevana kakkana melkein syömisen jälkeen. Laktoosi-intoleranssia tai kovaa  ruoansulatusta en tiedä miksi niin inhottavaa. Sen jälkeen juonut vain kolanmakuista makeutusaine limpparia.

Minä ja mun kaveri ollaan aina tultu huonosti toimeen tai riidelty jotain. Se on varmasti hauskaa ja sketsimäistä ulkopuolisille, jos kuuntelisi meidän juttuja, jos sitä ei olisi kestänyt sen yli kymmenen vuotta ja toinen on sun paras kaveri kuitenkin. Totuus ja onnellisuus ei synergioi. 3/5 Mutta aina sitä kai oppii muilta jotain kun ne kerran sun elämään on tulleet. Me ollaan niin erilaisia. Mä pistän Twitteriin mun aamupalan ja "mulle nauretaan" vaikka mun pitäis oikeasti soittaa hänelle tai jollekin oikealle ihmisille kuulumiseni.

Voi morjes. Repii tota huppua veitsellä. Mihin ulkoavaruuteen ne aikoo postittaa tämän rakennuksen tiukoissa muoveissa. Ehkä se suojaa heitä tuulelta? Kattoa kosteudelta?

Makselin puhelinlaskut ja lainani äidille. Melko varma että mulla on oikeasti pari sataa euroa kuussa käyttää ruokaan ja hygieniaan ja lääkkeisiin ja elämiseen jne. Täytyy olla tarkka ja kitua. Useimmiten heitän kaikki sekajätteeseen ja käytän kallista lähikauppaa josta myös muovipusseihin heitän kaikki pakkaukset... mutta ruokahävikkiä multa ei tule. Noh on siellä ehkä salaatinkerää tai kaalia mennyt huonoksi tai paprikaa mutta siinä ne.

Pitäisi ostaa lisää jätesäkkejä, että voin vaihtaa purut hamsterille vielä joskus. Olen huono ostaa kaupoista mitään, esim. valmisruokia... tietty ostopäätös tapahtuu 15 sekunnissa mutta en tiedä miksei mua houkuttele. Varmuuden vuoksi lihottavaa mistä nauttisi ehkä. Vaaleaa leipää tai muuten huonoja valintoja energiansaannin suhteen. Suolaa sokeria rasvaa ja lisäaineita, siinä meikän ravintoympyrä