Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Tänään niin kuin olisi jo eikä meinata

 Himputin pehmustinlihas mikset toimi. Laitoin voltaren geeliä ja otin jonkin reuma tms nivel ja liikkumislihas -kipulääkkeen ja olin kuntopyörällä 20 minsaa. Tuo kipu vain pahenee persuuksissa.  Kaikki liikkeet vihlaisee ja jos makoilen niin tuntuu polvitaipeessa säteily asti melkein kantapäähän jo... se on tuossa vasemmalla puolella.

Kuuntelin enkuksi positiivisia voimalauseita. Jotenkin toistaa sitä että TÄNÄÄN on se loppuelämäsi viimeinen päivä. Vai ensimmäinen? Tiedätte mitä kirjoitan tarkoitan perkuleen perk-

Kävin ulkona varovaisesti röökillä kun partsilla tippuu jotain jauhoa niskaan ja muuten jyrätään katolla ties mitä? Söin pussin kanapyöryköitä, olisi niissä ollut vielä pari päivää jäljellä. Aamulla tein proteiinipirtelön minttusuklaa makuisen. Keitin kahvit äsken. Ei sillä että huvittaisi syödä tai että olisi paljoa kaapissa mitään ruokia.

Huomenna voisi tehdä hernekeiton jos muistaa. Yöllä söin vähän puuroa hillolla ja sokerilla. Nakersin juustoa, maissikakkua, tms pienen omenan. Tai sitten teen soijarouheesta kastikkeen ja keitän pastaa. En ole syönyt kamalia kananuudeleita ja misokeittoa on pari kulhollista jos lisää vain veden. Avaamaton popkorni paketti, siinä on kolme kappaletta, mulla on yksi tonnikalapurkki ja pakastimessa jotain avattuja pakastejutskia jämiä ja kananmunat pitäsi pikkuhiljaa paistaa pois... mannapuuron kanssa olisi kiisseleitä, voin tehdä suklaakiisseliäkin helpolla lisää mutta siinä ne keitokset alkaa pikkuhiljaa olla kotivarassa.

Äityliini kävi eilen tuomassa pyykkejä ja uuden peiton ja jokusen pyyhettä/lakanan. En ole laittanut kaappiin mitään niistä.

Piirrellyt olen vähän jotain mutta se on melko huonolla toteutuksella. Inktoberin tämän vuoden sanoja katoin ja tulkitsin piirtämisaiheita? Piirsin etukäteen pari jutskaa. Spiritistä tuli stroh rommia ja vessel ei ole astia vaan suoni eli sydän jne. Vaikeaa minusta? Solmu, kristalli, puku... hyppäsin korpin yli suosiotta EIKÄ ole edes marraskuu!!

Vähän nihkeä olo. Raahaan lahoani vaivalloisesti. auts auts