Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

tiistai 21. syyskuuta 2021

Voi teitiä pupuseni

 Polttelin eilen kynttilöitä. En ole laittanut palovaroitinta takaisin, kun se alkoi soimaan kun tein eilen ruokaa. Kärtsäsin riisin lisäksi kanaa ja pekonia. Oli melko pahaa loppuviimein, kyllähän sitä nälkäänsä syö, mutta eksän reseptiä mukailin jotenkin. Yök, joku eksä.

Tänään paistoin maustamatonta kanaa ja lautaselle laitoin tsatzikia seuraksi. Mikrossa tein yhden valkosipulipatongin. Olen vain nukkunut johonkin kahteen saakka tms sohvalla. Sitten avasin läppärin ja latasin Spotifyihin erään radiojakson.

Torstaina tulee uusi sänky! En malta odottaa - mutta en ole varma mihin se, edes mahtuu, kun täällä on vielä edellinen. Pitäisi kai maksaa, joku viemään kaatikselle täältä se, tuo vanha mikro sekä parvekkeen tuoli.

Saan huomenna takuueläkkeen, mutta siitä menee telialle rahoitukseen vajaa 80e. Käteistä on 30 jäljellä, tilillä reilu kymppi. Jos olenkin luvannut viennistä 50e käteen niin se saa varmaan odottaa. Jyskin kuljettajat kuulosti tosi kiireisiltä.

Kaverini soitti eilen kymmeneltä, kun olin jo cpap hengitysmasiinassa, ja sain vain sanottua että olen nukkumassa. Se oli tekstannut jotain että tiedän varmaan miltä yksinäisyys tuntuu. Että mitähän helvettiä. Ei yksinäisyys tunnu? Se vaan majailee. On siinäkin ystävä. Ei olla soiteltu viikkoon. Ei ole ollut varaa mennä sen luokse, eikä hän minua uskalla muka luokseen, edes ottaakaan.

Että silleen. Kaulan karvat on tulleet takaisin. Olisi tarvinnut käydä useampi laseroitumis jakso. ei ollut varaa. en ehtinyt. unohdin. lintsasin. Kai se täytyy vain antaa vaivata. Ketään mun kauneus/kauheus kiinnosta.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy