ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

perjantai 17. syyskuuta 2021

biletys oisi kova sana ettei tule 33 iän kriisiä

Mun "peach fuzz" eli karvat joita mulla oli poskien sivuilla tässä tapauksessa, alkoi äsken kutittaa ja sitten sheivasin ne niin sieltä tuli jotain 1,5cm/tuuman pituisia käyriä tummia karvoja. Tarvitsee näköjään seurailla tilannetta tarvitsenko niihinkin jotain laseria... jänniä sivuvaikutuksia ehkä steriloinnista. Liikaa testosteronia? Ehkä mun naamakin on vain kuiva tai sitten noi haluaa kasvaa sisäänpäin. Toinen inhottava sään mukana tuleva juttu on vähän päänahkan hilseily.

Toisaalta ehkä ne vain yrittää lämmittää mua ja olen liian laiha. Kirjoitin yhteen toiseen blogiin jota aloitellut 2019 mun painojutuista. vaakakertoo.blogspot.fi jonka kävin lisäämässä blogit.fi jopa. Ihan kuin yhdessä päivittäisessä blogissa olisi liikaa istumista.

Motivaatio mihinkään. Onneksi on perjantai mutta silti.

Muoks.

Olen laskenut kaloreita ja olin puoli tuntia kuntopyörällä. Telkkarista my 600lbs life ja suurin pudottaja. Röökit loppuisi, pitäisi kai mennä hankkii taas lisää mutta toisaalta huvittaisi vain nukkua ohi tämä ilta.