Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

tiistai 7. syyskuuta 2021

Jos elämä antaa sitruunoita, selvän hän niistä tekee

 En jotenkin ajatellut, että ansaitsisin uutta sänkyä itelleni. Mitäs väliä sillä on jos tulee selkä niin kipeäksi että se säteilee jo reiteen. Nukuin kyllä levollisemmin viime yönä kun laitoin unilaitteen ja otin sen vaahtomuovin pois sängystä. Mulle tulee kohtapuoliin ruokaa kotiin Prismasta ja sitten menen kaverin kanssa tekemään ruokaa, jotain ranskiksia kalapuikkoja salaattia. Ei ole yhtään nälkä. Ehkä kahvia voisi keittää.

Tunnin siivosin eilen illalla. Vaihdoin täällä vähän järjestystä. Heräsin siihen kun hamsteri taisi olla kaivanut itsensä jumiin? Keraamisen lyhdyn alle ja se hakkasi terraarion lasiin.

Tietty nyt täällä on enemmän meteliä kun remontti pauhaa yläpuolella. Äsken niillä taisi olla radiokin päällä. Älkää viitsikö!

Miksen vaan voisi sanoa äidiksi äitiäni. Siinä mulla jokin lukko myös. Löydettiin Jyskistä puoleen hintaan 90 leveä jenkkisänky. Annoin mun loput 50e sille tilille. Kuljetus oli pelkästään sen. Oon velkaa vielä 250e äidille.

Ihan kuin noi tuolta ylhäältä porautuisi mun päähän ja sekottaisi aivojani soseeksi. Eilen ne kiroili paljon.

Lainasin eräälle kaverille parikymppiä ja se lupasi perjantaina maksaa takas.

Ai niin mun piti...