Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

tiistai 14. syyskuuta 2021

Kaikki se jonka jättää mainitsematta, hiipii eteesi kuin märkä molo

 Olen huomannut että ties ketkä kaikki kutsuu itseään sisällontuottajiksi, vaikka niillä tuskin on sitä perustutkintoa media-alalta. Se ei ollut edes kovin suosittu parin vuoden amis kurssi jota kävin tredussa. Suoraan peruskoulusta tulleita tippui alussa kuin kärpäsiä. Piti ihan udella oliko meillä oppikirjaa ja muutenkin hääräillä koneiden parissa itse kunnes tajusi. Löytää huoltomanuaaleista säädöt, miksailla omia painovärejä jne eräs tyyppikin väitti opiskelevansa media-assistentiksi. Ass what?

Sisältö on toki kuningas. Silti epäilen ovatko edes nähneet kalibroitua MacBook konettakaan, kuin Fazerin sinisen koemaistajat eivät ole nähneet kaakaopapua! Tietävätkö eroa Photoshopilla eli fotarilla ja InDesignilla eli illulla ::DD ja onko pdf pedari.

No joo. Ette osaa toimia media-alalla, kuha tekee. Mä en päässyt läpi väriopin koetta vaikka se oli aina sama. En osannut selittää mistä värit tulee. Aallonpituudet vai mitä tapahtuu mun silmässä, vaiko cmyk tai rbg mitä tapahtuu tulostimessa, ei oikein jäänyt selville mitä olisi pitänyt tietää ominaisuuksia. Miksi paperi on valkoinen? Koska se on ollut paperitehtaassa sellua ja se on valkaistu tai jotain. Arvauksia. Vähän kuin vihreän kohdalla aloin miettiä lehtivihreää.

Leimaatte sisällöntuottajat onlyfansin omaaviksi. Olette sisällöntuottajia somessa. No ei se nyt niin mene, että löydät alustan, teet tilin ja alat pukkaa alastonkuvia sinne ja ihmiset maksaa. Minusta se on seksityötä vaikka olisit miten adonis ja Gigolo. Jos sulla on aikaa käydä salilla ja näyttää treenatulta, niin omapahan on ongelmasi.

Mä tiedän etten juo tarpeeksi vettä tai saa tarpeeksi proteiinia. Siksi kai vedin tota herajauhetta minttusuklaan maussa aamupalaksi. Omenan, enkä sit muuta ole syönyt, nukkunut vain. Yöllä herännyt monta kertaa, olisi voinut tietty olla nukkumatta koko päivää, ehkä... jos olisi vaikka keittänyt kahvit.

Eikä mulla sit. Valelääkäreitä ja valehoitsuja ja valepainajia olette kaikki tyynni.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy