ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Casually singing for my own pleasure tralalaallalalaaa

 Luulevat ironiseksi. Toki vähättelen itseäni. Eilenkään en tehnyt mitään vaikka lauleskelin aamuyöstä minuutin tai pari ja loput päivästä meni markkinoimiseen. (soundcloudissa 19 kuuntelua viime viikon sisällä. Käytin jotain Repost Exchange appia. Sen lisäksi että tiktok ja youtube alustat koki omat versionsa lauleskelusta. Tämähän ei ole työ kun siitä ei palkkaa saa enkä ole mikään inkivääri/punatukkainen ed sheerani)

 Nukuin 11 tuntia ja menin vielä takaisin sohvalle loikoilee muutamaksi tunniksi, kun oli niin rankat unet. Melko varma että murhasin jonkun pääministeriä muistuttavan hahmon. Söin päätypalan yrttivoipatonkia, suurin osa appelsiinimehusta meni hameelle kun kyykistyin jääkaapille ja tämä on toinen tupakki jonka olen polttanut. Kyllä mä oikeasti siivosin toisten koirankakat ja oksennukset leirintäalueella, ei siinä ollut ironiaa aistittavissa. Se oli kyl joskus 2000-luvun alussa kun vielä välitin töistäni. Ymmärrän kyllä miksi minuun ei luoteta jos ensin sanon tosiasian ja toinen lause perään on oma mielipiteeni tai jotain… kaverini sanoi ettei luota muhun ja saa sydärin aina kun aina menen sen luokse joten pitää kai lakata ystävystymästä lannistavien ja vainoharhaisten ihmisten kanssa? 

Mulla on edelleen vähän takaraivon kuhmu kipeä ja muutenkin ajattelu sattuu sekä sen puute. Tekstistä vaikea havaita asioita, minun siis, koska en ole subjektiivinen vaan ihan saatte kusta mun muroihin miten haluatte.


Hällöwiineri eikäku Samhain, on tulossa ja samoin mun omat syndet. Ei sillä että mitään juhlittavaa olisi tai silleen.