Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

tiistai 28. syyskuuta 2021

Synttäriaatto

 Mun piti tänään käydä Punanaamiossa hakemassa tilaamani tavarat, viedä postiin yksi kirje ja pullot palauttaa. Sen sijaan kävin kaupassa äidin kanssa, ja hain kanahäkistä yhden laatikon tavaroita kuten vanhat halloween sälät ja siivosin vaatteita tunnin vaatekoreista ja kaappiin. En osaa heittää paljon mitään pois. Mulla oli moccamasterin pahvilaatikossa pelkästään pakkausmateriaalia. Ne on menossa roskiin sekä tupakkiaskit. Harmittaa ettei ole mitään sohvapöytää, saisin esille halloweenjutut ja kenties sitten myöhemmin boolimaljan ja snäksit jos sinne bileiseen tulee ketään? Voitaisi pelata lautapeliä jne. Tilasin itselleni chromecastin myös telia kaupasta. Eilen illalla tilasin hamsterille juoksupallon. Joku pelaa twitchissä venäjäksi Harry Potter ja viisasten kivi -peliä. Sitä vanhaa ysikytluvun joka mullakin on PC:lle mutta en ole saanut pelaa. Se vaatii jonkin ikivanhan windowsin version. Toivottavasti se pelaa loppuun ja kerää kaikki suklaasammakkokortit?

Olen syönyt liikaa tänään ja muutenkin lihonut. Aamuisin tulee tupakanruskeanharmaata kuolaa suusta lavuaariin. Sen lisäksi ikkunat oli höyrystyneet ja kosteutta vedin lastalla alas niistä aamusta.

Mulla on kuitenkin vaihtopäitä sähköhammasharjaan. Niitä putkahteli tuossa vähän väliä.

Joku ihme random numero soitti ja kysyi nukunko ja missä olen... kerroin että sillä on väärä numero...

Pitäisi täyttää jotain rasti ruutuun -mielenterveys kyselyitä ennen lääkärin tapaamista marraskuussa ja mä vain katsoin niitä ja olin että "nope"

Mutta joo. Katsoin loppuun yhden elokuvan ja vähän telkkaria ja istunut vessassa turhaan puhelimella paljon ja partsilla. Voisin käydä suihkussa ja alkaa hoitaa hamsterille vedet ja ruoat, ja sit nukkumaan. Eilen herättelin sitä, käytiin köydenvetoa salaatinlehdestä ja jaloteltiin sohvalla. Netissä lukee että sitä pitäisi käsitellä joka päivä, mutta en ole kyllä ehtinyt. Ehkä senkin takia häntä on masentanut.