Translate

maanantai 13. syyskuuta 2021

Merenneito muuttui meren vaahdoksi

 Siivottiin eilen täällä noin kaksi tuntia. Äitihän on töikseen siivoja ja se sanoi että täällä on siistimpää. Vaihdoin sohvan ja hamsterin paikkaa. Imuroitiin, luututtiin, hangattiin seiniä ja kylppärin lavuaaria. Mulla on vielä pari projektia, pitäisi saada pahvilaatikot kierrätykseen ja sitten kun joskus mun uusi sänky tulee, maksaa joku näköjään viemään kaatikselle yksi tuoli ja mikro ja vanha sänky. En tiedä mikä ihmeen kaikki maksaa -motto on iskenyt isääni, ei kyllä huvita viettää synttäreitä edes niiden kanssa. En voisi edes mainita että mulla on sellainen, kun pakotti allekirjoittaa vuosia sitten, etten mitään koko suvusta mainitse. Äiti tuo huomenna mulle mun pyykkejä mitkä oli käynyt pesemässä pesutuvassa. Niitä oli jotain kolme kestokassillista jossa yksi peitto.

Tänään en ole oikein tehnyt mitään kai... teki mieli makeaa, tein suklaakiisselin. Kuuntelin loppuun yhden äänikirjan englanniksi. Katsoin vähän telkkaria. Pelannut pelejä kännyllä. Tein vähän silmämeikkiä. Facebook dating profiilia uusin. Joku ihme näärännäppy silmäluomessa ja aamulla oli ääni mennyt kun vastasin puheluun psykiatriasta. Ajat menee jonnekin 2kk päähän jne

Toisaalta voisi vain maata ja olla tekemättä mitään. Päähän sattuu jo siitä hyvästä. Mulle tuli yksi kirje postissa, en ole avannut sitä. Siis ihan amerikkalaiselta kirjekaverilta.

Mitähän sitä. No tuskin mitään. Terveisin ihan itse turhake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!