Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 5. helmikuuta 2021

Mistä toinen pää loppuu siitä alkaa uutta kasvamaan eli niskat poikki

 Melko yksinäistä tämä oman sisällön tuottaminen. Kaverini joka oli ollut käymässä sunnuntaista alkaen lähti lätkimään yhtäkkiä kovin kiukkuisen oloisena.

Tuhahteli jotain elämästä tai helvetistä ja taisi olla naama norsunvitulla. Luuli olevansa kuumeessa tai otsa kuuma. Olevansa väsynyt mutta lähtee jos on pakko.

Kaikki mitä sanoin loukkasi tai ärsytti meni väärin ja kuulin sen itsekin tai jos olin avannut megaforcen niin piti huutaa vittu eikä tuo yleensä kiroile. Tarjosin sitä sille päivällä mutta en mä sille sitä hankkinut jne pitää omia puoliakin...

Heti kun se lähti niin öljysin seksivälineen kaapista ja avasin pornhubin viilentääkseni tunteita. Ei se mielihyvä erityisemmin kauaa kestänyt.

Hamsterilla on kiivihedelmää. Katsoin netflixistä pari jaksoa jotain missä joku kiristää ihmisiä heidän salaisuuksilla tai muuten yrittäen pilata muiden elämää heidän omilla erehdyksillä. Se on ehkä se pääjuoni. Tunsin kyl kerran naapurista jonkun jolla oli kuulemma sellainen tekovatsa ja se uskotteli raskaana oloa. En tiedä en tullut ajatelleeksi toisten raskauksia tai sitten se ei edes ollut uskottavaa.

Mun onlyfans hyväksyttiin tänään. Sain seuraajan mutta vain koska annoin ekan ilmaiseksi. Siellä on matskua toki. En mikään pyhä nunna ole tai muuten jaa kaikille torttua jotka sanoo moi tai laittaa kuvan omasta elimestänsä. Joskus panettaa itseäni joten autoseksuaalisesti otan kuvia ja tänään ainakin bad bitch ulkoisesti tms ei muut saisi arvostella panisiko tai ei. Maailman vanhin ammatti jos siitä sillä nyt itseäni koskaan ole elättänyt tai ainakaan elämäntasoa kohentanut...

Kaiken voi ymmärtää niin väärin. Hetkauttaako minua. Harvoin mikään. Mutta unet on jäänyt vähälle monta yötä. Kumpi on parempi, se että joku pilaa joulun mutta ainakaan et ole yksin... vai? Tai siis kun innostun asioista ja masentaa jos muut seisoo tumput suorina tai jättää valon vessaan koko ajan ja tuhlaa mun sähköä en mä mikään airBnB ole...... jos ei ole varaa olla toisten nurkissa ja mähän sille sanoin että, tervetullut koska vain,- lupasin sen kun sillä oli, vaikeeta. Niin.

Pelasta jonkun elämä ja kiitosta ei taatusti tule mun tuurilla. Ihmiset haluaa rypeä omissa liejuissaan -- mutta että muut tekee heidän olon sellaiseksi, etteivät he rypisi kurjuudessaan, yksin.

Nussin pilkkua ja korjaan toisia. Kaikista ihmisistä voi oppia. Elämänopetus tarkoitus tai jotain. Jos olis helppoa tämä. Saapuisi opettaja kun oppilas on valmis. Rajoita muita, opeta niitä, ettet halua jotain tiettyä käytöstä kunnes huomaat että ne vaan kysyi sulta jotain eksoottista.

Virheet on eteviä ja nokkelia ja juksaa puijaa huijaa. Mutta siis. Kaikki vaan on mystisiä ja jättää mut aina. Se on perjantai eikä mulla ole perjantaifiilis yhtään. Vaikka mulla on hyvin kaikki. Ruokaa kaapissa. Hammaslääkäri käyty. Missä menee se raja että "muilla menee aina huonommin" että jossain jollain on asiat vielä huonommin ja sen pitäisi tuoda lohtua???

Minulla on "ehtoja ystävyydelle", joka ei ole paskan väärtiä.

Puhevika + synnynnäinen luku ja kirjoitustaidottomuus eivät tule toimeen.