ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

lauantai 6. helmikuuta 2021

Kun elämä antaa sitruunan niin pese hapokkailla kuorilla kalkki ja hometahrat vesihanoista ja suihkupäistä

 Pohjaan palanut olo paitsi että meikä sekoittaa vieläkin. Väri tummenee ja karsinogeeneiltä maistuu. Ei pitäisi tehdä samalla muita asioita tai pistää torkkua kesken hommia. Niinku sekava olo oli röökin vetämisen jälkeen, vähän velloi aivoissa maailmani. En nyt sanoisi että päähän menisi mutta sellaiseen tiettyyn sekavuuteenkin tottuu... mä tykkään olla hullu eihän muuten selviäisi. Mutta siis...

Kerrankin on ruokaa ja en haluaisi ottaa paketeistaan mitään koska sit tiedän ettei se riitä pidemmäksi aikaa tms. Pitäisi hyötykäyttää jokainen sitruunan kuori mitä elämä antaa.

No mutta joo. Mun pitäisi oikeasti syödä pelkkää jogurttia varmaan vieläkin en nyt tiedä kun kaksi hammasta jättänyt kraatterit poisvedettyänsä ne. Hammaslääkärilaskukin yllätti, en sitä ehkä pysty tässä kuussa maksaa. Kattoo nyt. Lyhyt kuukausi onneksi.

Mulla on Bookbeatia vielä kymmenen päivää. Pitäisi saada edes yksi kirja kuunneltua.

Puhelin on sängyn vieressä laturissa. Olen hukannut kaikki laturinjohdot Appleen. Enää yksi sekä läppärin laturi tallessa. Olen kiitollinen että uusi johto toimii ok.

Ihmisillä (yleensä miehillä) on tapana heittää tosi tuhlailevia kommentteja esim. heitä läppärisi roskiin tai hanki uusi elämä kun sähköpostisi on täynnä tai heitä hamsteri seinään jnejne mutta ei ne ehkä tajua mitä pahaa seuraisi moisesta kun kerran hyvin toimii asiani. Sitä paitsi mikä on heidän asiantuntejuus siihen mitä minä tarvitsen?

Tyhmä saa olla mutta ei hullu! (jokin sanonta pohjanmaalta)

Terveisin,

Kajsa the hullu madwoman jonka ulkokuori myös heijastaa sisäidet kauheudet

xx