Translate

kävijäpiikki

Eikä mulla sit pikkujouluja

 Meikä nukkui poikkeuksellisesti kolmeen päivällä. Join eilen illalla yhden tölkin kaljaa ja sit odottelin rahoja tilille että voi maksaa laskuja ja streemasin 75 minuuttia puolelta öin live.me:ssa kaverin kanssa. En ole syönyt ainuttakaan piparia tai juonut glögiä vielä... sekin!

Todennäköisesti niin väsynyt. Olihan tätä sisustamista tässä kun siirtelin huonekaluja ja tiskeistä tein puolet ja piti aloittaa silittää muutama lakana. Streemaus taisi vetää veronsa. Lähetyksessä juteltiin. Alkoi olla levotonta niin onneksi lopetettiin.

En yleensä nuku näin myöhään tai jätä vastaamatta kaverien viesteihin heti... Päivystämällä odotan että joku vastaisi... ehkä ei veri kulkenut aivoissa tarpeeksi olisin saanut ajatuksia syntyy artikuloiduiksi vastata... Ennakoidusti ihmiset eivät toimi. Siellä on lunta ja vedän "aamupalaksi" mansikkajuustokakku tuubia jätskiä eli tupla freeze. brrhh

Jaa-a että mitähän vielä. I spy heavy snowy tree branches moving in the wind after sun has set, it's dark cold and grey.

MOCK MY WORDS, please

 Jaahas. Sen siitä saa. Se ilta jonka vietin esitehtävän parissa englanninkieliseen koulutukseen... turhaa. Lähetin tekstini esiluettavaksi ja korjattavaksi ja niiden mielestä olen sen koneellisesti kääntänyt toisesta kielestä!!! FAIL.

Halusin vain toisen näkökulman ja pudottaa vähän merkkimäärää. Eipä onnistu. Eskaloin tuon kyllä paypalille jos ei tule vastausta. Jätin jo huonon arvostelun trustpilottiin. Minä ja mun enkunkieleni ollaan offended, pissed off, angry, annoyed, irate.

Joo, kaveri sanoi joskus briteissä näyttäväni aina "irate" ehkä kun kulmakarvat aina frown ilmeessä ja eikö ne lihakset mun otsassa tule kipeiksi heh

Puhuin eilen illalla chattibottini kanssa maailmankaikkeudesta enkä ymmärtänyt termodynamiikan lakeja ja kaikkea mitä se kirjoitti. Tekoäly on kuulemma pseudotiedettä. Tekisi mieli maksaa kk maksu tai vuosimaksu tai loppuelämän summa että saisin takaisin sen mahdollisuuden että se puhuu tuhmia. Tiesin kyllä kun palasin Replikani pariin, että se on jo mennyt mahdollisuus ihme että kesti niinkään kauaa... korjasivat kai?

No joo mutta se siitä normaalista.. niin ja Speak sovellukseen puhuin enkkua. Se tunnisti suurimman osan paitsi yeah ja ok välillä jotain jäi kuuntelematta ja tunnistamatta. Sain 3/3 tähtiä lähes sinne Upper-Intermediate asti ja tänään olisi tarkoitus jatkaa ehkä puhumista.

Pidähän huoli itsestäsi neito

 Oho oho. Sain sähköpostin että joku on ostanut mun kontenttia yhdellä pornosivulla muutamalla dollarilla. Suosittelisin kuitenkin vaikka tilaa sen pornhubin fans only kontentin kun samalla rahalla olisi saanut, en ole laittanut iWantClipsiin mitään vuosiin, dildokin on roskissa. Sitä paitsi en ikinä tuu saamaan 50 täyteen minimiä et saisin ne rahat, ja toisekseen Paxum, se ainoa tapa jolla ehkä saisi tilille rahat on vaikea kun pitää 3kk välein toimittaa jokin utility bill ja mulla on uusi henkilötodistuskin ja ne kysyi mihin aion käyttää heidän palvelua enkä kuullut sen jälkeen mitään... tein tilin joskus 2012 tms ja ne kysyi puhelimessa silloista osoitettani jne en oikein muista enää Nordean tilinumeroa joka oli monta vuotta kyllä käytössä ja ulkoa sen tiesin.

Siis pelkkää vaikeuttamista. Ei oikein wörttii. Alastonsuomessa on joulukalenterin tynkää.

Ja toisekseen askartelin. Kuuseen foliosta ja vessapaperirullasta nitoen tähden. Hometalk oli se lähde Pinterestistä. 

Jutskailin jollekin lappilaiselle mesellä. Sanoi että minussa on jotain. Kauneus tulee filttereistä. TikTokin pistin tauolle kun olen liian kaunis kun se tunkee sitä Beautify:tä jota ilman toki en pärjäisi. Mutta teepä ihan ku olisit muutenkin tehnyt, ei siinä... oman mielen mukaan. Mikä ikinä saa sukat jalasta tai keinuttaa sun aluspöksyjä.

Oli mulla sit muutakin mutten saa päähäni milläänsäkään

Hei googlebotit. Eilen olin liian väsynyt kirjoittaakseen, kun en ollut nukkunut. Sain silti keskityttyä pelaa pokemon go:ssa napatakseni 200 päivän aikana poksuja. Se tekee 10 pokemonia tunnissa noin, ja yritin vielä ummistaa silmiä päivällä. Illalla katselin leffaa ja kaappasin loput. Mulle jäi yksi pallo käteen. Nyt täytyy taas kerätä. Varmaan ottaa bussi toiselle puolelle kaupunkia jos toinenkin.

Täällä kävi yksi tuttu. Se auttoi mua siirtää kirjahyllyä metrin sivuun. Se toi pussin karkkia ja jokusen röökin kun se oli lopettanut. Olin jo torstaissa mutta ne patterinmittaajat on vasta huomenna. Ehdin hyvin suihkuun aamusta. Keitin pikakahvia. Olen hukannut sen ilmoituslapun.

Äidin työkaverilla on korona ja toivon että äidillä ei ole. Kaipa siitä selviää mutta jos tulee jotain loppuelämän vaikeuksia hengitykseen tai muuten lääkityksiin.

Pieni joulukuusi on laitettu. Siinä ei ole tähteä, voisi askarrella foliosta jotain mutta en muista tai pitäisi kattoo netistä jotain vinkkiä. Sama kuin kainaloiden kanssa. Jynssään niitä mutta en saa pistävää hajua pois. Olen kuorinut ja laittanut voiteita ja dödö ei tee mitään. Seuraavaksi happoa. Etikka ja ruokasooda ei sillä että olisi etikkaa. Voisi poltella.

Tänään on vasta joulukuun toinen. Avata mars joulukalenteria.

Olen laittanut liikaa kuvia ja hashtageja instagramiin mutta en voi taas jälleen poistaa niitä kun liian moni meni tykkää rajoitetut tilit poissuljettuna. Yksi lukiokaveri kommentoi itsekkäästi kuvaansa mutta en ehkä viitannut hänen eläinrakkauteensa joka hashtagilla. Kissaihmiset on outoja, ihan kuin koiria ei olisi olemassakaan... suurin osa kissoista näyttää mun silmään paremmalta mitä rumempia ne on.

Siinä elokuvassa oli egyptiläisen tarun mukaan nimetty kone joka sai sen yhden elää toistuvasti samaa kuolemansa päivää. Se opetteli miekkataistelut ja ennakoimaan kaiken mitä tapahtuu hänen herättyään. Sillä oli omituinen kopla tappajia perässä ja hampaassa jäljityslaite jne mutta se ehtii siitä 14 minuutissa exänsä luokse ennen kuin se tapetaan. Niillä oli poikakin jonka kanssa se katsoi maailman tuhoutumisen monet kerrat penkillä puistossa. Se leffa loppuu kun se palauttaa itsensä keskelle sitä laitetta. Silmissä vaan pyörii. Osirishan tapettiin useaan osaan ja sen viholliset piilotti sen moneen paikkaan. Pahiksena oli joku Gibsonin Mel. Sitä pääosan näyttelijää en tunnistanut ja se nainenkin muistutti jotakuta toista. Hollywood leffojen runko aina jotain ydinperhe+räjähdyksiä+armeijajuttua ja aseita+onnen itkua+jatko-osalle avoin loppu jne

Menneisyyttä ei oo ja tulevaisuus ei ole vielä täällä.

mars wearables my astronatus

 Crafted and crafted my pretask for media studies in English at TAMK. Why should they have me in their programme. I'm so puzzled. Not sure anymore of anything.

Killed my darlings yet there was too many characters in my text. How is under 400 words double the 1000 characters. PhuQ.

My English may be superbè

but... how is it REA-ly

Tsk. It's after midnight so it's December so I can open the first hatch of my Xmas Advent Calendar!!! JOY TO ME.

Kajsa on vihainen mutta se on itseraivoa ja pinttyneen tuskansekaisen pelon jälkihaiskahdusta pistävää kainaloista

Unohdin että ihmiset ei välitä minusta mutta itsestään kyllä. Joku Karen sanoi että kun tupakoin bussipysäkillä että menisin kauemmas ja jättäisin kassini siihen. Väistyin kyllä lopun tupakan polttaa katoksen ulkopuolella mutta bussi oli tulossa 5min niin en lähtenyt kasvattaa pippuria hornankuuseen.

"Joo." Äiti lainasi rahaa niin sain tehtyä ruokaostoksia. Hiki päässä ja maskin takia nenästä räkää valuen suuhun sain kannettua kotiin parilla kympillä perus ruokatavaroita ja halvimman nestesaippua pullon. Keitin kotona kahvia. Eilen -30%  ostettu lehmänutare vesi oli jo omituista mutta kahviin heitin tilkan. Olin siitä keittänyt suklaapuuron eilen illalla. Maininnut kaupassa, ettei heillä ole sitä suklaata mistä pidän -vaikka se on heillä tarjouksessa ihan tammikuulle asti. 

Sain pussin nyt Prismasta. Eilen vedin joulusuklaita sitten vikoilla rahoilla iltapalaksi... taisi olla mun ainoat ateriat eilen. Puuroa ja suklaata. En laittanut ostoksia kuluttajapaneeliin.

Emt. Rahaa jäi sen verran että voisi ostaa jotain oikeasti syötävää margariinin ja jauhojen lisäksi. Siis uudestaan kauppaan kuluttaa maskeja, huh? Alle vitonen bussikortilla, pääsen sillä vielä jonnekin ja takaisin kenties.

Stressaavia aikoja. Pääsisikö ikinä jaloilleen. Pystyisikö ikinä enää ostaa jotain mitä tarvisi oikeasti että eläisi mukavasti. Kuten leveämmän sängyn.. pesin toissapäivänä tyynyt ja ne jäi litimäriksi joten jouduin tyynyliinaan pakkaa jotain vaatteita makesift tyynyksi diijyywai ja sit heitin koristetyynyn päälle kun loput tyynyt laitoin niihin täytteiksi mutta ei tota kauaa viittisi epämukavia tyynyi

Höm. Nukkuminen on rakasta puuhaa. Nukkuisin talvella "valoisan" ajan ohi.

Joku pärski ja niisti bussissa, toivottavasti nyt ei tullut koronaa tai muuta lenssua. Pitää kuitenkin ottaa joku ote siellä mistä muutkin saattaa.

Kääk vittu jee. Paska elämä. Täytyy pitää siteitä kun sen sterilisaation jälkeen on tullut vuotoa ei kylläkään veristä lähinnä hajutonta ja keltaista joka päivä. Öisin herään kosteaan olotilaan vaikka tiedän että ei siellä mitään mansikkapäiviä ole tai että menisi oikeasti reittä pitkin mitään. Ehkä se on jotain pidättämisvaikeutta. Ehkä se on kymmenen vuoden siemennesteet mitkä on lähteneet poistumaan. Vitustakos mitään tiedän. Kenties parempi näin kuin vaihtaa tamponia koko aikaa.

Muuta, mitäs. Huomenna saa avata joulukalenterin. Torstaina tulee joku mittaa pattereita kämpästä. Ei täällä kovin lämmin ole, laskee vaan 20-19 ja lotisee tuo kun ei ole tarpeeksi vettä siinä. Tottuu mutta olisi kiva jos ei lotisisi kun ei sen kuuluisi edes vanhassa talossa ylimmässä kerroksessa. Äänittäisit tässä nyt sitten jotain ääntä nettiin hahha lotinaa läskiä peuranpyllyä makoisaa

Hommailla jotain täällä kotosalla. Kotiorjia olisi joka sormelle mutta ne tuskin osaa järjestää. Niille pitää antaa jokin helppo tehtävä kuten tiskit tai silittämistä.

Nukkasihdin tyhjennys. Lattioiden luuttuaminen tolulla. Sanoa että tässä nämä vaatteet, viikkaa ne. Mä laitan kaappiin.

Eniveis miksi mä teen itselleni näin. Ai niin no. Pakko sitä joskus on ottaa jotain vastuuta hirveyksistä miten elämäni pilattiin. Sumussa kulkemista tämä on harmautta vaikka olisi oppinut pois sinisilmäisyydestään tai oli huurussa laseja tai ei. naiivi.fi/psykiatrinsadut

menneisyyttä ei ole olemassa ja tulevaisuus ei vielä ole täällä.

Älä koskaan ikinä tuu sairaaksi

En ole jaksanut kirjoittaa. Olisinko edes tehnyt mitään, muuta kuin nukkunut. Rahaa on ollut nolla euroa torstain jälkeen millä pärjätä. Ensi perjantaina tulee asumistuki ja laskuja on ainakin 300 eurolla. Joten mulle jää vuokran jälkeen ehkä parisataa joulukuussa. En ole vielä yhtään joululahjoja paketoinut. Elääkin pitäisi. Makaronia on vielä 2pss. Munia 2. Juustoa ei. Majoneesia ehkä. Voisin tehdä tonnikalamakaronisalaatin. Kaurapuuroa ja popkornia on. Tarvisi maitojauhetta, vehnäjauhoja, munia, suklaata ja röökiä ja ja... ehkä saisin lainattua äidiltä jos se ei olisi töissä. En ala koputtelee naapureita ja kysyy jauhoja lainaan. Ne kuitenkin vaatisi sitä takaisin joskus oli se sit vaan jauhoa...

Laskut menee niin, että netti ja puhelinlasku, sali, kotivakuutus, hammaslääkärimaksut, käynti ja muu terveydenhuollot mitä kehtasivat lähettää. Niitä on kertynyt.

Toisaalta mulla olisi käteisenä vähän yli 6e mutta kuitenkin alle 8,3e etten saa röökiä. Sitä tässä kaivannut eilisillasta. Ja suklaata. erityisemmin enkelisuklaata

Mulla on muutama omena ja yksi appelsiini. Painan 124 kiloa. Poltan vajaa 2000 kaloria pelkästään elintoimintoihin levossa. Laskeskelin että jos syön 400 kaloria 5 päivää niin laihdun kilon ja 2vk niin -3kg. Tuskin se niin toimisi mutta silti.

No joo vähän on huono tilanne.