ihmisoikeudet

Se eka heitetään aina pois jos ei tule priimaa eli olen pelkkä eka lätty kuten maapallokin oli kunnes joku puhalsi talonsa nurin

Määritelmä oliolle objektiivisesti, havaitsijasta riippumatta kuuluva ominaisuus, "primaarinen" Terv. filosofia  Traaginen hubris ...

Translate

sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Bonjour! Tuolla menee taas se tyttö...

 Tarvisin kai uuden vaa'an. Noi mitä katsoin menee kaikki 180 kiloon vaikka luulin että 150 on jo paljon, mutta onhan siitä nyt sellainen viisi vuotta kun hankkinut vaakaa. Kävin eilen vaa'alla ja se näytti enemmän kuin ikinä. Lihonut 4-5 kiloa. Tuntuu, näyttää, myös siltä ja syömiset on ollut sitä luokkaa niin en ihmettele. On se kuitenkin nopea painonlisäys.

Syötiin lähinnä salaatteja. Vähän nautaa ja perunaa, enimmäkseen salaatteja. Juustokakkua otin pienen palan ja fasupaloja, kahvia. Sain kotiin joulukalenterin (suklaa) ja 1,5 pepsi maxin.

Tavallaan mietin että kuinka ajoissa sitä tällä kertaa viittisi mennä sukulaisten riesaksi ennen joulua. En välttisi vielä nimppareiden jälkeen.

Nukuin 9 tuntia unilaitteen kanssa. Mietin josko varaisi itsensä jollekin tunnille salille tänään. "Sopii kaikille" ainakin houkuttaisi. En ole ollut kovin tiiviissä ihmisryhmässä aikoihin. Ehkä siellä ei olisi sunnuntaina ketään xD Liian rentoa?

Random taksimies kävi eilen vuoron päätteeksi mun luona harjoittamassa mun suuta. Vannoi tulevansa uudestaankin. Ehkä se feikkasi niitä huokauksiaan en tiiä. Enhän mä veloita laukeamisista. En ollut ainoa naapureista, jolla oli liikehdintää illalla.

Pitäisi oppia ettei käytä noita muutaman kympin rahoja herkkuihin. Kun viimeksi 2012-> asuin täällä niin lihoin nopeasti ja helposti. Lähikaupassa ollut ikinä mitään järkevää syömistä. Toki osaan tehdä isojakin annoksia kotiruokaa, mutta monen päivän ruoiksi niistä ei ole. Ei mulla ole muoviastioita joihin prepata.

Plääh, mun piti vaan ottaa noi kuulokkeet alkaa joku äänikirja. Nyt on taas ummetuksen tunne pitkäsuolessa vaikken ole 11 tuntiin mitään syönyt mahaan.

Kohta ollut ainakin viikon jo se kipulääkekuuri. Ehkä mä syön sitä vielä? Mullahan saattaa olla perityt ahtaat kanavat mitkä kulkee tuolla selässä. Eipä ole vanhaksi tulemista.


MUOKS. Jännä! Kävin salilla. Hankkimassa uuden vaa'an sitä ennen, sopivasti ehdin takaperukoille eli juurikin eteen. Tuijotin parin liikkeen ajan suoraan jonkun pehvarakoon.

 Mitälie jooga-pilates-venyttelyä. Vähän ehkä otti selkä vastaan. Olenkohan ihan järkevä? Siitä on puoli viikkoa kun otin pakaraan kipupiikit...

Mulla on siis nyt vaa'an mukaan TÄYDELLISET lihakset. TÄYDELLINEN luusto 4kg. Ja nopea aineenvaihdunta. :--p Harmi vaan että kaikki vedensaanti ja sisäelinten ympärillä oleva rasva, obeesiteetti ja muut bmi:t ja severe high etc ja kehon ikä 42.

ahhhaha aika huonoja arvosteluja toi appi saanut. Mulla on taas nälkä kun kävin subissa. Kaikki jonotti isänpäivä brunsseille mutta meikä meni alimman laidan kautta vaan johki.

Parasta oli kuitenkin että mulla on sentään vielä 3kg+ sinne 130:een kiloon mitä eräs toisten vaaka oikein oli näyttävinään.