ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

lauantai 21. marraskuuta 2020

Elämässä on enemmänkin kuin että pystyisi kontrolloimaan mitään

Kiva tunne kun puristat häpyhuulia ja sieltä rusahtaa verta mätäpaiseesta sun käteen. That gushing sound.

Mun täytyy uudestaan löytää oma seksuaalisuuteni. Liittyy siihen että multa on poistettu lisääntymiskyky :::( En uskalla edes kosketella itseäni kun seksikin on kielletty pariksi viikoksi ym.

Kuuntelen englanniksi fantasiakirjaa. Oisko ya. Nuori rohkea kirjastossa kasvanut orpo jonka kirjoissa on loitsuja ja ne puhuvat ja on vaarallisia. Herää yksi yö ja tappaa kirjasta herätetyn hirviön miekalla ja joutuu epäilyksen alaiseksi. Tapaa nuoren velhon ja oppii että ne tekee sopimuksen korkean demonin kanssa käyttääkseen taikuutta. Nyt se on varastamassa kirjaa kielletyltä osastolta päästyään pakoon hullujenhuonetta ym. a  true child of the library. Mitähän erilaista tuossa päähenkilössä sitten on.

Edellinen kirja jota kuuntelin koko yön ennen mun operaatiota. Siinä oli myös demoni.

Olen lihonut 2,5 kiloa. Yhdessä yössä, yksissä juhlissa. Kestää taas viikkokaupalla että laihdun varmaan. Kysyin itseltäni "miksi teen näin itselleni" kun poltin aamuröökiä. Ei ole helppoa elämä. 

Samalla mietin miten maksan kaikki terveyteen liittyvät maksut ensi kuussakaan mulla ei ole sen enempää rahaa. Mulla oli punaiset silmät aamusuihkun jälkeen ja pitäisi käydä tutkituttaa niistä paine tän vuoden puolella.

Laitoin eilen kasvonaamion ja yövoiteen. Teki varmaan hyvää roikkuvalle ja epätasaiselle tupakoinnin ja lihavuuden pöhöttäneelle iholle... vai miten se meni. Olen ollut kuiva aina kun en juo paljoa vettä.