ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

maanantai 23. marraskuuta 2020

Tyhjän päällä mietin mitähän sitä hommaisi

 Pikakahvia maitojauheella ja sämpyläjauhoista karkeaa eilistä leipää margariinilla aamupalaksi. Menee jo vähän korvikkeeksi. Pula-aikoja kituutamme.

Vaaka näytti aamulla sentään vähemmän. thänk gud.

En ole kynsiin vaihtanut lakkaa tummanvihreäksi. Eilen laitoin kyllä itselämpenevän hiusmaskin höyryää päähän. En sit jaksanut enää rasvata kantapäitä enkä muutakaan paitsi makoilla ja olla twitterissä puolihereillä.

Huvittaisi tehdä jokin silmämeikki uudella paletilla. hmm... Kaikkea muuta ensin.

Pyykit on pesty. Ei ole mitään menoja. Tiskaamista riittäisi tuntikausiksi toki jos huvittaisi tuhlaa käsipesuainetta ja tuntuisi että ne myös mahtuisi kaappiin kuivuu. Voisi järjestellä. Tuoda kanahäkistä tavaraa ylös ja heittää menee suurinta osaa. Tai sitten laittaa joulukoristeet...

hmm. En välttis päädy mitään tekemään. Salillekin pitäisi lähteä jo viimeistään 12 maissa että siellä jaksaisi? Maksan ihan turhaa jos en käy siellä, mutta saman verran uhraan sinne rahaa mitä meni psykoterapiaan.

Ehkä jos jostain saisi motivaatiota. Kevyttä äidinkielen kieliopin lukemista vaikka. Hirnunauru sisäisesti. Neiti on hyvä ja päästää tiikerin häkistä, piste.