Yritä tässä nyt sitten digitaalisoitua

 Youtube tilaajat -2

Ihan teitä varten teen 15 minuutin pätkää vuosi sitten kirjailemistani teksteistä. Hoksasin että voin ladata älypuhelimesta videota youtube sovelluksella. Siihen oli joskus oma applikaatio, pystyi striimaa vaikka kaverin keikkaa? Olin manageri eräälle kokeellisiin huumeisiin kuolleelle kaverille joka ehkä ensimmäistä kertaa oli niitä käyttämässä.

2018 askeleet 7,5tuhatta keskimäärin päivässä. 2019 se oli vähän päälle 5 tuhatta, tänä vuonna vain kolme.

Käytin blogbookeria jolla tein vuoden 485 julkaisua pdf:ksi. Ongelmana sivunumerot, kuvat, se että välillä kirjoitan ehkä englanniksi sekä tietty otsikoiden viereen ilmaantuvat päivämäärä+kellonajat. Sen lisäksi ihmeellisiä välilyöntejä, kappalejaot ym kaikki vaan mystisesti katoaa?


Muoks. Siivoilin kaksi tuntia. Tein tekemättömiä hanttihommia. Tiskauksesta ja pyykkienpesusta imurointiin mutta myös heitin menee roskia ja käyttökamaa jotka oli nähneet päivänsä. Ripustelin ja otin alas serpentiinit, sinitarralla fiksasin tauluja ja kello meni hajoamisen kautta takasin seinään. Esineet siirtyi logiikalla että mikä on menossa pois niin se lähemmäs ovea. Kenkiin suihkutin suoja-aineen. Join kahvit ja omat sörsselit seisten ja hinkaten kynsin ja hampain patoja kattiloita. Kun näki jotain niin tarttui siihen!

Sukat on sukkalaatikossa ja kulahtaneet pöksyt omassa. Että mä unelmoin jostain uusien alusvaatteiston hankinnasta sit kun on tää iänikuinen endometrioosi loppu!

Niin että heikottaa.

Kommentit

  1. Itsellekin on kyllä välillä hankalia nuo kaikki ohjelmat ja sovellukset. Töissä joudun käyttämään pajon varsinkin pdf tiedostoja ja niitä muokkailemaan, joka ei aina ole ihan helpointa. Eniten huolettaa juurikin tuo, että mitä jos kaikki katoaa. Tuosta blogbookerista en olekaan kuullut, pitää katsastaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit