ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Yritä tässä nyt sitten digitaalisoitua

 Youtube tilaajat -2

Ihan teitä varten teen 15 minuutin pätkää vuosi sitten kirjailemistani teksteistä. Hoksasin että voin ladata älypuhelimesta videota youtube sovelluksella. Siihen oli joskus oma applikaatio, pystyi striimaa vaikka kaverin keikkaa? Olin manageri eräälle kokeellisiin huumeisiin kuolleelle kaverille joka ehkä ensimmäistä kertaa oli niitä käyttämässä.

2018 askeleet 7,5tuhatta keskimäärin päivässä. 2019 se oli vähän päälle 5 tuhatta, tänä vuonna vain kolme.

Käytin blogbookeria jolla tein vuoden 485 julkaisua pdf:ksi. Ongelmana sivunumerot, kuvat, se että välillä kirjoitan ehkä englanniksi sekä tietty otsikoiden viereen ilmaantuvat päivämäärä+kellonajat. Sen lisäksi ihmeellisiä välilyöntejä, kappalejaot ym kaikki vaan mystisesti katoaa?


Muoks. Siivoilin kaksi tuntia. Tein tekemättömiä hanttihommia. Tiskauksesta ja pyykkienpesusta imurointiin mutta myös heitin menee roskia ja käyttökamaa jotka oli nähneet päivänsä. Ripustelin ja otin alas serpentiinit, sinitarralla fiksasin tauluja ja kello meni hajoamisen kautta takasin seinään. Esineet siirtyi logiikalla että mikä on menossa pois niin se lähemmäs ovea. Kenkiin suihkutin suoja-aineen. Join kahvit ja omat sörsselit seisten ja hinkaten kynsin ja hampain patoja kattiloita. Kun näki jotain niin tarttui siihen!

Sukat on sukkalaatikossa ja kulahtaneet pöksyt omassa. Että mä unelmoin jostain uusien alusvaatteiston hankinnasta sit kun on tää iänikuinen endometrioosi loppu!

Niin että heikottaa.