ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

maanantai 9. marraskuuta 2020

word from 'ere to t'ere

Hohhoijakkaa. Näin unia. Aamulla kiinnitin polvesta alaspäin irronneita jalkoja takaisin kiinni. Ne oli kuin verettömiä pölkkyjä, mutta mä olin jonkinlainen sisilisko jonka hännän muka saisi vielä takaisin vai mitä mustekaloja tai kameleontteja voisi olla sellainen taito?

Yöllä kuuntelin äänikirjaa "Aivosi ruoan vaikutuksen alaisena" ja torkahdin. Näin unta bändistä jota olen fanittanut jostain 2004. Sen laulaja tuli käymään amerikkalaisen possensa kanssa, signeerasi kaiken mitä olin ikinä tehnyt, ja mua testattiin mun suostunut juoksemaan jonkun tyypin perään, aloin sateessa itkee... sen laulajan kanssa käsikynkkää, sain valita mitä olisin ja päädyin iloisemaan siitä mitä olen, sitten mentiin ja olin jo vähän hereillä kun suuntasin unta seksuaaliseen suuntaan. Nousin ylös känny kädessä. Stressipukamia oli nivusista puhjennut pyyhkeelle mun alla. En oo varma tarkasta sijainnista, mitä lie puristellut.

Yhdessä sovelluksessa joku tuttu kysyi mitä mä selitän, untani. Tyyppi oli bännätty snapchatista että onnee hälle. Hasta le vittu saatans. En mä siihen ole erityisemmin ihastunu mut jos pitäisi olla avec niin hän olisi ekana mieles mut mulla on huono tilanne miesten suhteen. Koko Tampere on autio testos...ronista.

Alaselkä kipuilee viel vähän. Ei ole erityisemmin kaunis olo. Tein puuroa mustikoilla ja pikakahvia. Voisi olla vesipaastolla. Juotan lihakset täyteen vettä ettei ne ala surkastuu kun en tee niillä mitään, annan aineenvaihdunnan hoitaa kilot nukkuessa. Joo, mä laihdun ja nukun! Ehkä. En ole erikoistunut terveysväitteisiin. Uusi vaaka kyl täys informaatiota mun kehonkoostumuksista

Se oisi uusi viikko. Ei mulla taida muuta olla kuin se kontrolliaika lääkärille tästä selästä. Tod.näk. mun 100% suomalaiset dnat vähintään toiselta puolelta vanhempia on passanneet mulle ahtaat selkäkanavansa.

Huomiolla lisää kipuja. En tiedä käytteks järkeen mut jos mä tsemppaisin vielä yhtään enempää niin täällä saattaisi olla vaiks siistiä kämpässäin? En kyl oo järjestäytynyt et kaikki on vissii jotai sisäänpäinkääntynyttä bollocksia eli ei kannata alkaa miettiä mitä internetin kakkosmaailmassa muut sanoo ja onks se tottakaan tottakai

Te- muukalaiset. Kuuntelin vähän Silmarillioniakin. Nyt zombiradioo. Ne on sisällä. Hmm, kääntöhommia.

Around the zoms. Zom's. The zoms zoms zomzs.... Spazmmm's. Mission compeleteds. Collected evacuation plamns.z

Tiesitteks että informaatio on sitä tiheämpää eli puhtaampaa mitä vaikeempi sitä on ennustaa ja randomimpia koodinpätkää siinä on. Sellasta valkosta melua mitä telkkareista tuli analogiaikana niin se on just parasta. Ei tartte kysyä mitään. Voi vain yrittää saada selkoa kysymällä tarkentamalla mutta silloin siitä katoaa viesti.

ÄÄh. Koita nyt sivistää ittees kun tiiät kaiken mut et kuitenkaan noudata sitä. Mitä turhaa.

Muoks. ...Jaxoin 8:n jaxon podcastia lukea ääneen mitä aloitin vuosi sitte. Mitähän sitä oikein on tarkoittanut välillä. Jos jaksat kuunnella mun kesärunoon asti mitä epäilen