Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Olisikin materialistinen

 En ymmärrä google mainosten tarjouskoodia. Tein 70 eurolla mainoksia lokakuussa kun sain 120euron koodin, jonka pitäisi loppua yhdeksäs päivä. Mainoksia ei näytetä koska ne ei pystyneet veloittaa mua. Ilmeisesti saan sen 120 euron sitten kun olen maksanut vastaavan määrän rahaa ja sitten käyttää ton saldon uusiin mainoksiin? Siis käytä 120 ja saat 120 saldoa??? Ei helvetti. Ette te ole pankki ja mä en ole teille velkaa kun huijaatte. Odotanko tonne tarjouskoodin loppuun nyt että tämä korjautuu? Mainoksia ei kuitenkaan enää voi. Sitä paitsi niissä oli klikkausprosentti alle puolen prosentin luokkaa. Sain ehkä 52 klikkausta tänne blogiin siitä mainoksesta joka suostui näkyy. Mun mielestä se ei ole 70 euron arvoista.


Menin aikaisin nukkumaan. Nukuin jotain 12 tuntia josta puolet unilaitteella. Jäi täysikuu rituaalit tekemättä. Kaulaan ja korviin jäi sinistä väriä joka yön aikana suli tyynyyn ym. Pitäis varmaan suihkuun mennä vielä. Joku ehdotti TikTikokissa että kulmakarvat saa liimalla peittoon. Ei tullut mieleen. En ole drag queen, olin sininen olio muilta planeetoilta.

Koitan olla tajuamatta koiria haudattuna. Facebook dating ei edes näytä mun sukupuolta. En ole trans tietääkseni. No mutta on pienet murheet.

Muoks. 

Kävin suihkussa. Erehdyin luulee vaaleansiniseksi värjäytyneitä naamapyyhkeitä maskeiksi. Siis ihmettelin kuka on jättänyt maskinsa tänne. Lasit päähän ja pari sekkaa ajattelua niin kyllähän mä ton eron noiden välille sit.

https://www.tiktok.com/@kajsablom88/video/6890072890037783809?lang=en&sender_device=pc&sender_web_id=6817778190325433857&is_from_webapp=1

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy