ihmisoikeudet

Syvä rakkaus ja aavistukset mihin toiset soveltuu

 "Olisi pitänyt tehdä niinkuin Suomi." Katselen Niinistön vikaa lehdistötilaisuutta. Ei mitään hajua, ingen aning, miten amerikkal...

Translate

maanantai 2. marraskuuta 2020

Sä voit värein tuulen maalata

 Katsoin jonkun biohakkerin huijauksista kertoneen leffan miten monilla oli syytä tappaa se. Tein pitsaa ja viilsin vähän peukaloa ananastölkin reunaan. En muista edes koska viimeksi satuttanut itseäni. Tein pitsan sillä asenteella että automaattisesti vaan. Olisi uutta jaksoa yhdessä lempisarjassa, mutta nyt en enää jaksaisi katsoa mitään! En ole kuunnellut musaakaan päiväkausiin ehkä. Tärkeintä nyt olisi ehkä terveys.

Zombies, run radiota kuuntelen kun uusi jakso avautui. Pitäisi vissii ottaa joku kirja kauniiseen käteen. Nukahdin äänikirjaan kuunteluun kun menin uudestaan nukkuu sen jälkeen kun aamuaskareet tein. Siitä meni varmaan tunti hukkaan. Brain bugs niminen audiblesta.

Pyysin joululahjaksi ensiapupakkausta... en tiedä onko mulla missään laastareita yms. eli tuskinpa. Vähän tikusta asiaa eli taatusti masentunut. Oikeasti vain odotan että ylihuomisen asuntotuen rahat tulisi että voisi maksaa laskut. Saisi tunteen että olisi saavuttanut jotain. Rastia ruutuun. Joka kuukautista suoriutumista. Kädestä suuhun. Toinen käsi pesee toisen käden. eiku

Virvoketta. Jatkaisi jonkun projektinsa parissa vaan. Kasvattaa jotain tukikohtaa tai keräilyä, peliä, strategiaa. Hiljaista puurtamista. Kuulen miten tuuli repii puita ja lotisee ja kello käy. 

Pelattu nintendo switchillä animal crossingia ja jumping ropea se 1000 hyppyä käsiä ympäri heilutellen 8 päivä putkeen paitsi eilen unohtui. Annettu kyläläisille paketoituja lahjoja. Opittu parit reseptit. Pyydetty hamsteri jäämään. Tehty sitä, tota, ei mitään väliä kunhan useimmin tekisi samat jutut. Rannalta keräisi lasipullon joka päivä. Kaivaisi fossiilit, kitkisi rikkaruohot, möisi hedelmiä puista, istuttaisi rahapuun, mikä mihinkin vuodenaikaan sopisi sienten löytäminen saarelta.

Paidalla on vehnäjauhoja. Nukuin tämä päällä. Kirjoitin eilen amino apps yhteisöön jotain ja sitten en päässyt sinne enää sovellus ja työpöytä sivustokin ilmoitti erroria, olisiko ne huoltanut servereitä vai kaatuiko se. Olkoot.

Do or don't just think.

Game of Thronesista jäi mieleen se kun sen lihavan Samin joka oli lähetetty Yövartioon, pääsi unelmoimaansa kirjastohommiin, jonka piti siellä Citadelissa uudelleenkirjoittaa vanhoja kääröjä ja siellä oli jonkun papiston päiväkirjaa vanhan miehen suolenliikkeistä ja, sitä sitten piti säilöä. Otti omiin käsiin bannatut kirjat ja oli lopulta avuksi, pelasti sen yhden sairaudelta joka muuttaa ihon kivisiksi suomuiksi ja muutenkin todisti että se jokin yksi kivi tappaa niitä valkoisia kulkijoita.

plot what plot

I'm fat because you hate me


Muoks. 

Teoriaa/spoileria Supernatural vikoista/toiseksi vikasta jaksoista;

WHAT!!!! Katsoin sen lempparisarjan jakson sitten ja se piti mut koukussaan. Yritin etsiä netistä spoilereita mutta kaikki vaan väittää että loppu on onnellinen tai hyvin tms. Mä olin... että... tai siis... Jumalan tiet on tuntemattomat mutta KILL CHUCK!!! Deanilla oli joskus se amuletti jonka pitäisi ilmoittaa kun Jumala on lähellä, ja Sam&Dean polveutuu arkkienkeleistä. Tiesin kyl tavallaan että tylsä jos Luciferin puoliksi ihminen nefilimipoika muuttuisi pommiksi Aatamin kylkiluusta ym Kuoleman johdolla kaikki palautuisi ennalleen tms vallankaappaus ja Winchesterien työ oisi turhaa. Tai sit Chuck saa päänsä läpi ja aloittaa alusta siskonsa kanssa. Miksei se sisko voisi tehdä itsaria ja tappaa toisensa? Keitä tulee kenestäkin? Tasapaino? Argh... mitä ne hahmot itse haluaisi, jos kerran haastatteluissa näyttelijät on olleet liian lähellä hahmojaan jne Tosiasia on että se Jumalan kuolema löytyy niistä kirjoista. Ihan sama mitä näkyjä ja muita se on juoninut sen luomille tyypeille että ne auttaisi Chuckia päättää sen tarinat kun se on niin katkera ihmisille jotka muka tuhoaa kaiken mihin koskettaa jne

Jokin uusi hahmo pitäisi tulla. vielä. Finaalissa? Kuka tästä nyt enää puuttuu! Kaiken pitäisi jotenkin nivoutua yhteen ettei jää ainuttakaan loose endiä mutta mä en vain näe sitä! Kuoleman kummitus? Miten tyhjyys liittyy? Kuoleeko j/Jo(t)ku? Mitkä vinkit!! Jumalan PITÄISI olla joka kivessä. Voisiko Kuolema olla se hyvis, onko Jackilla mitään väliä, tuleeko hänestä suutari...

En kestä. Se bunkkeri jossa se salaseura tehty. Liittyykö? Mitä jää? Lapsuusjuttuja veljeksiltä nähdään taas. Sen tunnusbiisin kirjaimellisesti ottaminen... woaah mä en nyt TAJUA. Toisaalta uskon siihen että kaikki on ennaltamäärättyä. Ja olen humanisti. PIIIIP. En kestä tätä. Kuka mitä missä ja mikä on murha-ase?? KILL CHUCK, KILL GOD. FOR GOD'S SAKE. Vain tämä todellisuus on jäljellä??!!!

Astukaa nyt varjoista esiin ajatukset, oliot, kaikki joilla on mitään kytköksiä tähän. Viikingit, jumalat, cuthulhu, isojalka, alienit, mitä tahansaaaaa ja mistä näitä juttuja oikeesti. Avain Kuoleman kirjastoon? Se, että Jumalan sisko ihastuu Deaniin. Koko tämä niiden elämä metsästää yliluonnollista. Vapautuminen Jumalan ohjailusta. Ei voi olla enää mitään tossa sarjassa mainitsematonta voimaa? Ihmiset. Yhteinen alitajunta. MIKÄ RAUHA. Kuka lupasi sellaista? Ratsastaako ne niiden autolla taas auringonlaskuun? Kuka saa ikinä tietää mitään paitsi fanit!!!?

liian läheltä nyt liippaa. Jumala on kuollut sitten kun joku sanoo että niin on, kuka se nyt olikaan. Nietszche. Piste i:n päälle. Miksi haluun niin kovasti että se kusipää Jumala kuolee tossa sarjassa. Se jätti maailman ja leikitteli kirjailijaa parilla tyypillä. Eikö noi veljekset opi mitään? Olematta tappamatta toisiaan? Millä on mitään väliä loppuviimein. Siis toi bossi nyt tässä pelissä on vähän tota noin niin ärsyttävä... toivottavasti olisi kylvänyt tuhonsa siemenet johki. Joo ehkä sillä oisi joku lapsi jossain vielä. faaaakkk