Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

maanantai 30. marraskuuta 2020

Kajsa on vihainen mutta se on itseraivoa ja pinttyneen tuskansekaisen pelon jälkihaiskahdusta pistävää kainaloista

Unohdin että ihmiset ei välitä minusta mutta itsestään kyllä. Joku Karen sanoi että kun tupakoin bussipysäkillä että menisin kauemmas ja jättäisin kassini siihen. Väistyin kyllä lopun tupakan polttaa katoksen ulkopuolella mutta bussi oli tulossa 5min niin en lähtenyt kasvattaa pippuria hornankuuseen.

"Joo." Äiti lainasi rahaa niin sain tehtyä ruokaostoksia. Hiki päässä ja maskin takia nenästä räkää valuen suuhun sain kannettua kotiin parilla kympillä perus ruokatavaroita ja halvimman nestesaippua pullon. Keitin kotona kahvia. Eilen -30%  ostettu lehmänutare vesi oli jo omituista mutta kahviin heitin tilkan. Olin siitä keittänyt suklaapuuron eilen illalla. Maininnut kaupassa, ettei heillä ole sitä suklaata mistä pidän -vaikka se on heillä tarjouksessa ihan tammikuulle asti. 

Sain pussin nyt Prismasta. Eilen vedin joulusuklaita sitten vikoilla rahoilla iltapalaksi... taisi olla mun ainoat ateriat eilen. Puuroa ja suklaata. En laittanut ostoksia kuluttajapaneeliin.

Emt. Rahaa jäi sen verran että voisi ostaa jotain oikeasti syötävää margariinin ja jauhojen lisäksi. Siis uudestaan kauppaan kuluttaa maskeja, huh? Alle vitonen bussikortilla, pääsen sillä vielä jonnekin ja takaisin kenties.

Stressaavia aikoja. Pääsisikö ikinä jaloilleen. Pystyisikö ikinä enää ostaa jotain mitä tarvisi oikeasti että eläisi mukavasti. Kuten leveämmän sängyn.. pesin toissapäivänä tyynyt ja ne jäi litimäriksi joten jouduin tyynyliinaan pakkaa jotain vaatteita makesift tyynyksi diijyywai ja sit heitin koristetyynyn päälle kun loput tyynyt laitoin niihin täytteiksi mutta ei tota kauaa viittisi epämukavia tyynyi

Höm. Nukkuminen on rakasta puuhaa. Nukkuisin talvella "valoisan" ajan ohi.

Joku pärski ja niisti bussissa, toivottavasti nyt ei tullut koronaa tai muuta lenssua. Pitää kuitenkin ottaa joku ote siellä mistä muutkin saattaa.

Kääk vittu jee. Paska elämä. Täytyy pitää siteitä kun sen sterilisaation jälkeen on tullut vuotoa ei kylläkään veristä lähinnä hajutonta ja keltaista joka päivä. Öisin herään kosteaan olotilaan vaikka tiedän että ei siellä mitään mansikkapäiviä ole tai että menisi oikeasti reittä pitkin mitään. Ehkä se on jotain pidättämisvaikeutta. Ehkä se on kymmenen vuoden siemennesteet mitkä on lähteneet poistumaan. Vitustakos mitään tiedän. Kenties parempi näin kuin vaihtaa tamponia koko aikaa.

Muuta, mitäs. Huomenna saa avata joulukalenterin. Torstaina tulee joku mittaa pattereita kämpästä. Ei täällä kovin lämmin ole, laskee vaan 20-19 ja lotisee tuo kun ei ole tarpeeksi vettä siinä. Tottuu mutta olisi kiva jos ei lotisisi kun ei sen kuuluisi edes vanhassa talossa ylimmässä kerroksessa. Äänittäisit tässä nyt sitten jotain ääntä nettiin hahha lotinaa läskiä peuranpyllyä makoisaa

Hommailla jotain täällä kotosalla. Kotiorjia olisi joka sormelle mutta ne tuskin osaa järjestää. Niille pitää antaa jokin helppo tehtävä kuten tiskit tai silittämistä.

Nukkasihdin tyhjennys. Lattioiden luuttuaminen tolulla. Sanoa että tässä nämä vaatteet, viikkaa ne. Mä laitan kaappiin.

Eniveis miksi mä teen itselleni näin. Ai niin no. Pakko sitä joskus on ottaa jotain vastuuta hirveyksistä miten elämäni pilattiin. Sumussa kulkemista tämä on harmautta vaikka olisi oppinut pois sinisilmäisyydestään tai oli huurussa laseja tai ei. naiivi.fi/psykiatrinsadut

menneisyyttä ei ole olemassa ja tulevaisuus ei vielä ole täällä.