ihmisoikeudet

Kuules persikka, anna sen putkimiehen ottaa sut kiinni kun käy sääliksi että oot aina sen pahiksen luona

 Katsellut YouTubea... kaikenmaailman videoita mitä tallentanut 5-6 vuotta sitten Katso myöhemmin- listalle. Tai jotain? Yksi video sai mut ...

Translate

torstai 12. marraskuuta 2020

Nuku nyt vaan v*ttu

Olen lapsivastainen mutta enemmän vihaan vanhempia ja lasten parissa työskenteleviä. 18kpl metrin pituisia kimeän äänekkäitä kääpiöitä veivät paikkani bussissa. Heidän kuulemma täytyi istua. Olin jäämässä seuraavalla pysäkillä enkä halunnut viereeni mitään kakaraa jonka ohi pyyheltää isolla pehvallani 3 minuutin päästä. Mulla oli kiire. Yleensä olen ajoissa. Tällä kertaa 5 minuuttia.

Lääkäri tosin arvatenkin antoi odotuttaa melkein puoli tuntia, joten siinä se.

Kerroin jo facebookissa missä kävin ja mitä tein tänään. Paitsi että olen katsonut 3 jaksoa Hell's Kitcheniä ja jokusen leffoja tai muita sarjoja. Menossa V for Vendetta ihan nostalgian vuoksi. Naamiomies ei usko sattumuksiin. Sanoilla on voimaa. Valta kansalle. Sellaista höpinää.

Pitäisi vielä iltasella levittää 2. kerta vahvaa kortisonivoidetta pohkeeseen. Liikaa olen syönyt varmaan tänäänkin. Huomenna sulkapalloa pelaamaan.

En ole valmis. Ehkä vielä ehtisi pyykätä jotain liikuntavaatteita. Tähään aikaan päivästä aivot on jo muussia - varsinkin kun viime yönä ei ole nukkunut.