Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

sunnuntai 1. marraskuuta 2020

mun ja robot.txt lisäksi tätä ei muuten lueta

 Ei ole pidätysvaikeuksia. Ei tule kakat ja pissat housuun. Ei ole kyllä reumakaan tuttu. Olen vasta 32! Tätä on ollut alle vuoden. Eivät kuvanneet. Viereisestä sängystä kuvattiin lantio. Eivät kuvanneet mun, olisi kai pitänyt sanoa että kaaduin mutta kuinka mä sitten olisin kävellyt 2km puoli tuntia kivuissaan ensiapuun. Vittu että kiroilin ja otin kuvan kun vihdoin näin opasteen jossain. Istuin tuolille ja parahdin kivusta kun istuin oikein koko painolla voinninarviointiin.

Ja sitten siellä oli umpisuolentulehdus. Kaikki mun vaivat siis jotka on olleet jo. Sain kipulääkkeitä ja sulatin kaksi jääpakkausta vuodeosastolla... Kotiin tulin kaupan kautta, hernemaissipaprikaa pakastimeen. Soitin puoli kuuden maissa että menen acutaan, ja olin kotona puoli kymmenen. Vessassa kävin virtsailee siinä kasilta.

Mulla on potilasranneke vasemmassa. Muistuttakoon siinä että varaan huomenna lääkäriajan. Kyllä tähän joku diagnoosi tai syy täytyy saada. Sehän se on kun ei tiedä niin tuskaisin ja pelottavin osuus.

Mutta kun syön jo menkkakipuihin 100kpl vuodessa kipulääkettä niin tuntuu vähän hassulta. Ensi viikolla hammaslekuri ja sitten lapsettomuuden varmistus toimenpide siinä kuun puolivälissä. Ehkä jos hakisi tälle kuulle toimeentulotukea... tässä on nyt niin hirveästi menoja. Ne laskee että mulle jää peräti parikymppiä rahaa ja korvaa korkeintaan lääkkeet... huoh? Koronalisä. Missä olet. Mulla ei ollut edes maskia. Ihme ettei porukka valittanut.

Niin happisaturaatio 96, lämpö 37,2 ja verenpaineet jotain 90/116 tms. Normaalia. Paitsi etten mitään normaalia kyennyt tekee.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy