ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

perjantai 20. marraskuuta 2020

#häät2020

 Siitäkin huolimatta ettei juhlissa ollut virvokkeitani kuten pepsiä tai colaa, niin meni järkyttävän hyvin. Mulla oli aamusta heti menoja terveysasemalle ja pari pakettia hakea samalla. Onnistuin maksaa askin röökiäkin kun tuli rahat keskiyön jälkeen. Ja äidille lainan pois. Silti mulla on vain alle 50e seuraavaksi 2vk...

Kaikki oli ihania ja tunnelma oli kiva. Sulhanen sanoi että naimisiinmeno oli sen elämän tähän asti paras päivä. Tapasin hänet ensimmäistä kertaa kun hän tuli saunasta isäukkonsa kanssa ja olin hänestä nähnyt kuvan vasta vähän ennen kun huomasin pyytää nähdä sellaisen. Oletin että silläkin olisi tumma tukka tai jotain. Olin siis morsiamen puolelta kavereita niissä juhlissa. Maistraatissa ei ollut kuin kymmenisen ihmistä.

Lähdin joskus vähän ennen puoltayötä tanssimisen jälkeen. Saunoin uikkareissa, join ja söin, juttelin kaikille, olin epävirallinen kuvaaja. Ei tullut krapulaa, vaikka painoinkin torkku nappulaa liian usein ja olin myöhässä sairaanhoitajalta mutta se oli enemmän myöhässä kuin minä. Nukuin hyvin. Hymyssä suin. Ei mitään hajua paljonko join alkoholia. Ainakin kolme IPAA ja tujua boolia etten laskenut.

Nekin kuulemma haki hesestä aamupalat. Varmaan sen vuokratun tilan siivoaminen ollut iso projekti. Jätesäkki ainakin täys oli tölkkejä jo kun niitä keräsin vähän pöydiltä. Morsiamella ilmeisesti krapulaa. Unohdin mainita ohjenuoran, että aina kun näkee että joku juo vettä, niin ottaa itsekin x) Mutta keksin että heittäisi morsiuskimpun.

Vein lahjaksi oraakkelikortit. Se luki parille vieraalle niistä heti. Birth&Energy kortit.

Naapurimetsässä oli kaatunut puu ennen kuin tulin kotiin. Liekö ollut laho. Olin vaan että "ei sitten mennä kotiin" ja kiersin. Aurinko paistoi siihen polulle yhdentoista aikaan aamupäivästä tosi kauniisti hyvä että ehdin siitäkin saada kuvan. Luontokuvaaja ja hääkuvaaja.

Kaikki kyseli mistä tunsin morsiamen. Sieltä Bunz sovelluksesta. Vaihdettiin tavaraa Sokoksella, mentiin kahvilaan, tutustuttiin vuosi sitten tms. Eihän mulla ole kiire, niin kai mä sit tarjosin kaljan. Myöhemmin olin sen kanssa lautapelikahvilassa ja kutsuin wicca miittiin. Sitten se lähtikin jo pois Suomesta.

Nyt ei ainakaan pitäisi viisumit estää. Ne tapasi kuulemma jossain ulkomailla itämaissa. Se mies on kokki. Kaikki oli onnellisia niiden puolesta. Hyvä pariskunta. Jätin lapun johon piti kertoa jotain mitä ei saa tehdä parisuhteessa tms neuvoja, että miettii miten voi helpottaa toisen elämää.<3