ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

perjantai 13. marraskuuta 2020

Kello näkyy ja hiukset hyvin

 Tunnin päästä lähteä viimeistään toiselle puolelle kaupunkia. Pelailee sulkista kaverin kanssa. Tänään on perjantai kolmastoistapäivä. Varmaan meneekin kaikki ihan putkeen. Eilen illalla aloin haikailla yhden entisen naapurin perään. Pitäisi kai oppia ettei kukaan ole minusta kiinnostunut siten. Ne sadat tyypit jotka laittaa "moi" etsii vain sitä yhtä juttua. Ei oikein irtoa ilmaiseksi minulta yhdellekään irstaalle tyypille. Halit on muutenkin kielletty.

Tein uunissa pakastepitsan. Sillä pitäisi jaksaa. Kävin vaa'alla punnitsin itseni. Laihtunutkin. Muka lähtenyt rasvaa sisäelinten ympäriltä ja hidastanut aiheenvaihduntaa. Nukkuminen? Viimeinen savuke meni päähän.

Heittää harmaa kolitsi niskaan ja takki ja sukat jalkaan ja mukaan sisäpelikengät. Helppoa heinäntekoa. Antaisiko kaverin voittaa välillä? Ei jaksaisi heittäytyä.

Suihkutin kuivashampoota. Kampaan nää ja otan huikat minttukaakaoo. Hetki vielä kuunnella brittiradiota. Sitten vaan ulos, pelaa.