Translate

kävijäpiikki

Sori mut nyt paskaaaallle

Ihan vitun epätervetullut olo molemmilla terveysasemilla. "En ole käynyt täällä pitkään aikaan." - "Ei kannatakaan." Ja muutenkin vähän töykeästi otti vastaan mun kirjallisen vaihtolapun kun olin päivämäärän kirjoittanut väärälle viivalle, ja miten innokkaasti ne sitä tarjosi toisessa päässä eroon minusta kun, olin pari tuntia ajoissa ja, sain saarnaa hoitajien tiukoista aikatauluista ja etten enää seuraavan kerran tekisi samaa. Mitä mä etäisyyksille voin?

Kävin vaa'alla kun mun vaaka kotona näyttää erroria. Joo, olin alle 130 kiloa vielä niukin naukin. Yhden suklaalevyn mussutus niin johan on eri kalorit kellossa.

Mulla oli sentään kangasmaski naamalla. Okei en pitänyt sitä koko aikaa esim. aamiaisella mäkissä (puuro+äm cee freshi mäkmuffinssi) tai kun join mun kahvia tai poltin pari röökiä kun venailin bussia. Ja muutenkin jos se ei peittänyt nenää niin sit huurussa lasit heti. Saatika naaman hikoilu jne tiedän kyllä että se muita suojaa kun ehkä mun suuhun päätymistä jos joku sattuisi yskii jotain koronahenkäyksiä...

Rahat loppui mut onneksi oon viikonlopun jossain mökillä muiden riesana ja mua tullaan hakee että pääsen huomenna suuhygienistille. Siihen asti olot on mukavasti.

Kuuntelin edelleen samaa Harley Quinnin soittolistaa. Rikollisen vihaista naisenergiaa. Timantit on tytön parhaita ystäviä aina explicit räppi matskuun tms sellaista että jos naisella oisi munat niin se heiluttelisi niitä. kuin mailaa sun naamaan.

Samaa vanhaa peruskauraa vai pitäisikö kutsua korppujauhoa

Hei Bloggerssoni. Mitäs meikän kitujaiselle kuuluu, toivottavasti vointi on hyvä.

Mulla on salaisuuksia mitkä olisi sulta kiellettyjä. Joten kerron mitä on tapahtunut seuraamassani sarjassa. Arvuuttelija pääsi Arkhamin mielisairaalaan. Se on tosi fiksu kuolinsyyntutkijaksi mutta ehkä enemmän olen ihastunut siihen pingviiniin vaikka sen nenä onkin ruma. Siinä on sellaista punkkirokkia joka on jo kuollut. Muoks. Onpa mulla huono gay raydar 🤣

Sain juurikin viestiä mutta ei ole vielä varmaa että voinko mennä kyytiin mukaan viikonlopuksi jonnekin mökille vanhojen ihmisten kanssa. Jos en pääse niin ei se mitään. Joudun kykkii kotona sarjojeni kanssa. Seinät kaatuilee vaan. Ruoka loppuu.

Lämmitin gouda juustoa lihapullien kanssa aamupuuron jälkeen lounaaksi kait. Nyt vedän kirsikka pepsi maxia. Se varmaan nostattaa ruokahalua että voisin syödä kohta vaikka jotain muuta yhtä vähäkalorikasta aivojeni huijatuksi tultua.

Pesin vihdoin hiuksista hiuskalkit pois. Ei tämä oranssinruskea paha ole nyt kun muistaa pitää kutrit kosteutettuina.

Muuta, mitäs. Eipä muuta. Pitäisi varmaan vähän putsata tätä näyttöä.

Vyötärönympärys 120 cm ja vaaka näyttää vieläkin ERRoria

Testasin alakerran ilmaisen kuntosalin. Siellä oli muutama kahvakuula ihan pienestä miesten kuulaan, painoja, penkkejä, mun vanha rikkinäinen kuntopyörä ja sit pari askelluslaitetta, ja katossa roikkui nyrkkeilysäkki joka kilisi leuannostotankoa vasten... ihan hyvin järjestetty silleen mutta ei mitään unelmaa. Ghetto gym. Asetukset vähän pielessä tänkokoiselle ja kuntoiselle. Siellä oli melko lämmin ja ehkä vähän tunkkaista, ei paljoa. Kuuntelin parit biisit ja olin treenaavinaan kunnes tuli hiki. Hikikarpalot lähti melko nopeeta naamalta toisaalta. Laitoin pyykinpesukoneen laulamaan. Olen polttanut salviaa täällä. Roskapussi se vaan haisi ja sen vein. Mun piti jotain kuntopyörä+pilates+hyppynaru+5kg painolevy settiä pitää kotona ja tulostin sitä varten jotain rasti ruutuun setti/toisto ja minuurit paperinpalaa. Aamulla viestittelin mahdollisen uuden kirjekaverin kanssa mutta sillä on hengitystieinfektio enkä halua koronaa :o Niin piti vain tulostella jotain itse suunniteltua kirjepaperia

Mihin tämäkin päivä on vielä menossa.

shit I'd ever figure out

Woke up from a nightmare dream I guess. Not awake yet. Apparently I wanted desperately to tell him I love him after giving him head. I saw myself in a mirror in the dream so I guess I was in control of the dream after that. I saw some kind of white faced with black eye make up sort of beautiful wraith. Leaving toilets room ajar so he'd get in lol. I'm pathetic. I have a problem with teachers in the bedroom. I'd never fuck with them but my lust for my male teaches has been beautiful. When I was a virgin I couldn't sleep because I was imagining giving my first everythings to him, they called him a penguin and sent a ransom letter for his slinky. It was just bees and flowers. Nothing. Someone told me I was a master of nothing. Lmao. I don't fall in love. I don't go around loving peoples. I think about you and please myself thank you very much. And run. Run... she's running. 

A sliver of thought stuck between a corner of my brain matter


That text came out strong and still not as passionately as I wanted him to know my love. Smear my makeup. Slap my lips with it. Make me gargle. When you're done just *bling* and you are gone. Penetrate my holes. Choke me. I'll open your trousers, lick your shaft and suck it deep. I need you to come in my throat. Use me like a toy. I'm your cum slut. All I want is to pleasure myself afterwards thinking of the warm cum still inside me. I don't want to spook you with my big orgasm while you're still inside me. I will only stalk you and I'll never forget you if you don't let me.

The funny thing is I'm on my period all the time and my ovaries are on fire most of the time. Whatever prompted my dream I won't know. Could be that I downloaded an app and scheduled myself study time. Or the other apps. Save yourself time and don't think of reasons. It's a waste of time to crush on anyone. Sure it's fun to smile like an idiot but you can't just do it by command. Stare into a soul of someone who you think is attractive and force yourself to fall in love. Never mind compatibility. Although some things never work and you ain't worth it.
Fishing for some pearls in the sea of negativity <3

Veretseisauttavaa

 Kävin kahvilla ja subissa ennen psykoterapiaa. Kerroin että piti tavata joku netistä mutta se kysyi miksi käyn terapiassa ja aionko seota. Siihen päättyi mun puolesta tapaamisaikeeni. Oon kyl kattonut tänään Joker leffaa Gothamin lisäksi. En ollut ihan varma onko se leffa jota katsoisi toista kertaa mutta miksei. Juusto on kallista ja Batmanin ihailu lapsellista.

Ei kai täs muuta. Aikuisviihdettä loppuilta. Valmistauduin lääkärin soittoon mutta se olikin vasta ensi maanantaina unipolilta. Vielä on aikaa kiltisti käyttää laitetta joka yö.

Akilles sai nuolen kantapäähän

Kävelin pari kilsaa Lidl kauppaan ja vedin kantapäät auki tennareihin. Kirveltää ja iho hankautui irti, vain jäi sellainen läppä jota en ilkeä repiä irti. Että sellainen lenkki. En edes tuonut mitään järkevää. Varmaan reväytin muitakin paikkoja.

Olen nyt katsonut kohta puolet toisesta tuotantokaudesta Gothamia ja ne tiputtaa Batman trailerin? Uuh. Voin ymmärtää miten synkkä tummanpuhuva ja tunnemyrskyisä nuori ex-vampyyri Twilight saagasta- Batman voisi vedota nuoriin tyttöihin. Ehkä ne hakee uutta asiakaskuntaa.

Asiakkailleni ilmeni eilen auto-ongelmia eikä ne sit tulleetkaan käymään Tampereella.

Värjäsin eilen hiuskalkilla hiukset puoliksi pinkeiksi ja puoliksi sinisiksi Harley Quinn tyyliin ja toi sininen on vähän haalentunut eniten jonka lisäksi nää on melko kalkkiksen kuivat. Suihkussa varoa sekä tukkaa että kantapäitä. Onhan pinkki nyt mun väri kuitenkin kun alta paljastuu jotain ihme oranssia? Ja toi sininen on mennyt kalkinkalpeaksi.

Hihhulihei kalkki vitsejä. Onko vähän tylsää. Harmi kun rikoksia varten pitäisi olla nero ja mä oon tällainen valkoisen leivän mussuttaja. Yksi kaveri instagramissa inttää kivenkovaan että olen ihan normaali toisin kuin sen toinen kaveri... eikö se tajua syyllistyvänsä samaan lokerointiin ja mun tuomitsemiseen kun se on hänen moraalinen tehtävänsä vapauttaa minut siitä stigmasta jonka olen saanut. Ei taida neito tajuta inttävänsä tyhjille seinille.

Eikä mulla sitten muuta. Yrttejä hampaanväleissä yrttivoipatongista ja voiveitsi suklaalevitteessä ja belgialaisia suklaita ja juustosämpylöitä. Ei tehnyt mieli syödä tänään mitään niin syön nyt sit jotain kun en muutakaan keksi. Mutta ei ne tässä ole vain sitä varten että ne kuluttaisin kaikki tänään... se on vain tarjoiluehdotus.