Translate

kävijäpiikki

I'm not sick, everyone else are

Syntyessä paino 3 kiloa ja 310 grammaa. Joku kommentoi että "normaali" vauvan syntymäpaino olisi alle kolme kiloa. Ilmeisesti ne ei tiennyt faktaa mutta nyt sitten pakostikin ajattelen että en ole ikinä ollut normaalipainoinen. Jos ajattelee kuten nämä, jotka pakotti mut edes googlettaa vauvan normaalipainoa, niin mun pitäisi varmaan olla aika--- vittuuntunut. Itseeni?

Tehtiin kaverin kanssa, uunissa bataattilohkoja ja salaatti. Falafel pyörykkää maistoin enkä tykännyt. Liikaa lanttua. Sen koirakin oli täällä ja omenatoscasta unohdin ottaa kuvan, kun siltä tippui lattialle ja särkyi yksi lautanen ja halusin vaan kiireellä vetäistä sen herkun. Väitti että asun jossain rinnakkais todellisuudessa ja sanoin takaisin, ettei sellaista ole. Kun katson muka telkkaria ja muka olen aina netissä. Täytyy myöntää että olen vähän pakkomielteinen tällä hetkellä tosta Gotham sarjasta. Pahisten alkutekijät kiinnostaa väkivaltaisuuksineen normaalia enemmän.

Muutenkin synkkää kirjoittanut tänne. Kohta ihmiset pelkää mua enkä mä ole mikään psykopaatti. Päin vastoin, just oppinut vetää rajoja ja olemaan olematta liian kiltti tai hyvä ihminen.

Ennenkin paskasta selviydytty.

You are so ugly you don't deserve to live

Let my feelings calm down before writing? Never! I need a consience.
Can't wait to hear from my best friend. When she's coming here. I woke up early-ish. It's a cold morning yet I had window and door open all night and it's still 25 degrees Celsius. I have only had coffee and we're making something from veggies?
I have a long sleeved red and black striped shirt on I ripped off a hanger. I think it was on the plus size section a few years back. I had an email from Spotify about one of my playlists. I had to refresh it a million times etc but finally it includes new songs now of the week.
I painted my eyebrows.
Some people don't know why I have curved eyebrows. Scientifically it means my childhood was happy but who'd know that? Who'd believe that? Not anyone who cares. I've tried to pluck them very thin since I was a teen but that made me look even older.
My weight isn't laziness, it's more of a story that everyone reads by the cover. Just throw the dust cover to the bin where it belongs.
What else... how to respond to the hate comments... using logic and intellect. Usually they need no response. People may wallow in their hormonal juices of unhappiness for all I care.
how-old.net robot I tested yesterday and according to it I look a few years younger than I am. Must be all my beauty sleep. I don't feel 50. My hands are the same size as when I was 15. There is nothing wrong with me just because people find being a bitch at me is their idea of sexy.
Character development. The Gotham series is on pause right now cause the riddler, penguin, etc seem to develop so slowly.. Bruce Wayne is a kid being cute with Cat. I wonder when they fall out? I've seen Poison Ivy as a kid, too and what else there have been. Robin's dad? lol. There's so much violence and zooming in between jim gordons' face to see him make a serious look. All the baddies backgrounds are like some sort of easter eggs.

Mielipiteesi laiskoista ihmisistä ei ole lainmukainen

Laiskuutta ei tieteen mukaan ole olemassa, on vain hidasteita, esteitä ja asioiden lykkäämistä. Perisynti jota ei pese edes verellä pois käsistään. Varsinkin kun minun mielenterveys ei edes jokapäivä kestä "lenkille lähtemistä", kun saman ihmisen mielestä en ansaitse olla netissäkään. Voisin vain nukkua 247 koska en nauti elämästä, se on pilattu. Tästä kuitenkin huomasin että kyseessä oli oltava epäkypsä ihminen, koska noin ei sanota muille. "painu vittuun mun internetistä" Mene sinä lihamyllyyn tai etsi pimeästä webistä joku antaa sulle eutanasian.

Ihmiset ei ehkä ymmärrä että haluat vaan syödä ja nukkua ja sekin on okei. Ehkä tarvitsisin toisaalta masennuslääkkeet uudestaan mutta niiden popsiminen vuosikausia ehkä vaan hidasti etenevää lihomistani.

Jos mä painaisin 35 kiloa niin painaisin vähemmän kuin keskikokoinen koira. Sain joskus kuulla että mulla olisi ollut joku 42 kilon ihannepaino mikä ei todellakaan pitänyt paikkaansa enkä sellaista ollut sanonut tai kirjoittanut missään. 52 kiloa oli ehkä sellainen "lentoemäntä" paino joka olisi ollut nollakokoa lähellä tms, mutta en ikinä päässyt kuin normaalipainon ylärajalle tasan bmi 25:een, ja käyttää XS vaatteita hyvin lyhyeksi ajaksi. Mulla ei ole vieläkään suuria lanteita tai jotain melonirintoja. "Tuo ei nyt ihan pidä paikkaansa", että olisin laihtunut? Kehenkään ei voi luottaa eikä heidän silmiin, varsinkaan sellaisiin jotka määrää unilääkkeitä ihmisille-- joiden elämän he ovat juuri pilanneet koko loppuelämäksi.

Mitä lähemmäs pääsee yhteiskunnan kauneusihanteita, sitä enemmän menee hiuksien halkomiseksi. Mikä pitää olla täydellistä, symmetristä, oikeat mittasuhteet? Pitääko leikkauttaa itseään jne. Kyseessä on sama ja syvä itseensä tyytymättömyys kuin lihavilla mutta ne vain peittää sen paremmin.

Mä en ole keksinyt bodypositivity- nimistä liikettä. Eikä se ole huono asia että jokainen rakastaisi kehoaan huolimatta rajoituksistaan. Tosiasia on se, että lihaville on vähemmän olemassa tyylioppaita tai muotivaatteita tai muita mahdollisuuksia näyttää sivistyneeltä. Kaikki ihmiset tehdään piparkakkumuotilla.

Suurin osa sinisilmäisistä ihmistä joita suomalaisetkin on. Täyttä kuraa ja siansontaa olette, kakkaa, metaanikaasuja, epäpuhtaita. Jos ei miellytä niin vetäkää itsenne hirteen senkin siat. Sika sian tuntee ja välttelee myös. Koira on koiralle aina vieras koira. Nainen naiselle susi. Miehet pelkkää mälliä. Sitä nopeinta joka pääsi mutaatioitumaan naisen munasoluun.

Älä tuhlaa mielipiteitäsi minuun. Mulla on ollut vaikeat viimeiset 11 vuotta. Mä en odota että ikinä saan takaisin mitä oon menettänyt. Niin just, läski ei ole vieläkään kuollut.

Vie nyt sit loputkin virrat näsijärvestä eiku

Windows lataa päivityksiä. Teki mieli tehdä webbikameralaatuinen vloggaus makutesti oikein old, old, old, school tyyppiin googelin kakkostililleni tosin, lähtisikö viraaliksi. Sit mun jalka alkoi kihelmöimään kun menin tunnottomaksi ja muistin miksi siirryin Mac:iin.
Jotain ihme säteilyä kyllä juu. Venailee päivityksiä ja sama asento koko ajan, ei ollenkaan liikuteltavissa noi painavat tietsikat. Muista mitä piti tehdä ja päätyy jotain muuta hommailee. Windowsit ei ole enää mitä ne oli joskus. 
Kieltäydyn päivittämästä 8 Pro:tani mihinkään.

 

PALJON ONNEE ÄITEE PALJON LEIJONA KUUSSA ON VAAN OLTAVAT HYVIN EIKUS

Hain joku aika sit prepress työtehtäviin. En edes ole varma missä päin Suomea se olisi ollut mutta en päässyt haastatteluun. Olisin ollut niin valmis laittaa kimpsut ja kampsut matkalaukkuihin ja asuun jossain päivisin viikonpäivät lähellä työpaikkaa. Kaksivuorotyö olisi helppoa toisin kuin kolmivuorotyöt. :D

Teen nyt sitten mediaa toisella tapaa. Pitäisi kyllä kämppää turvallistaa kotieläimiä varten. Naksut imuroida lattioilta ja siirtää ylemmäs tavaroita joiden en halua joutuvan hampaisiin.

Soitti lääkäri. Huominen aika peruttu, laittaa gynekologialle lähetteen musta. Juteltiin mun nuoruuden korkeat hemoglobiinit (160) ja kierto josta en edes tiedä missä mennään. Polyypit ja paikoillaan olevat mirenat sun muuta papa kokeet ja pari jo kauan sitten kaavintaa. Mulla oisi edessä (tän päättelin itse) jotain 20 vuotta näitä hedelmällisiä vuosia ennen vaihdevuosia ja jos se on vaan tätä vuotoa niin en ala. 

Sitten kun oikeesti on mennyt puoli vuotta tai yli kun et itsekään tiedä, sitä että joka päivä vuodat, niin siinä saa sitten jo tiputuksen suoniin ja oot vähän kalpea. Nyt on muuten väsynyt tilanne mutta en ole aneeminen. Vahva veri, en tiedä itsekään mitä tyyppiä.

Kun en ole lapsia halunnut koskaan itselleni, mulla on todettu mt-ongelmia ja ikääkin on nyt ja näitä ongelmia. Se joka leikkaa päättää kuulemma mun kohdusta. Itse on pitkä tie päästä siitä eroon ':D

Ensi viikolla hammashoitaja. Sitä ne tuskin peruu. Ja psykoterapiaa joka maanantai ja ens su pitäisi tulla vieraita Turusta kissojen ja koirien kanssa. Asiakkaita liittyen sivuihin jotka loin. Kaverin kanssa jutellaan että tehtäisi kasvisruokaa ja se ottaisi koissun mukaan mun luo. Pieni riiviö jota se ei jaksa edes kouluttaa enää. Terrieri itsepäisimmästä ja vilkaimmasta päästä. Unohdan aina että se ei ole kuin entinen koira joka sillä oli vaan se on joku eri koira eikä se osaa antaa tassua. Sinne meni koulutus.

Mitäs muuten. Nyt olisi aikaa olla luova ja muutakin kuin nukkua. Lakkasin eilen kynnet. Nämä räpylät on aina olleet vahvat ja pitkät päikseen.

Söin eilen liikaa, tilasin kotipitsasta sen suuremman pitsan lounaaksi, join 1.5 litraa pepsiä, söin paketin lihapiirakoita kurkkusalaatilla kylmänä vedin, ja sitten tortillasipsejä pussi vielä. Maha oli niin täynnä ja en ollut tehnyt muuta kuin katsonut melkein kokonaisen kauden Gotham sarjaa Netflixistä koko iltana.

Mutta siis niin. Kaikki hyvä on jo keksitty ja loput on kopioita.

Olisi pitänyt aloittaa siivoaminen tänään kunnolla ja mitä kaikkea

 

Pyydettiin lukemaan. Skippasin ekat sivut blogikirjasta ja heitin jotain randomisti. Vuosikausia jos etti mun blogia niin googlen tuloksissa tuli ekana vastaan demi.fiin foorumin palsta jossa mua haukuttiin skitsofreenikoksi ym. En päässyt mitään tehdä asialle joten viimein kun rikoskin oli vanhentunut niin tein kunnianloukkauksesta rikosilmoituksen. Mutta sitä sivuan tossa vähän alussa jos kukaan näkee rivien väliin kun on niin tiukkaa tekstiä, muhaha. Kolmen päivän blogikirjoitukset ääneen 7 minuutissa ja sen lisäksi vähän vapaata kröh kröh juttua väleihin, olkaa hyvet.

There is no coincidence, only the illusion of coincidence - V for Vendetta

It's not an opinion or at least mine unless it's raw

Cranky. Bored. Willing to throw my life away for any jealous idiocrazy.

Boredomville population >3

Media of the interwebs where is you. If it's not everywhere but nowhere. Like my philosophy teacher said to his boy who couldn't find some item...: "Just because you can't see it, doesn't mean it's not there!!"

I took out my mini dictionary and any of the words beginning with K, in my other, Finnish book of international words, were not there. Maybe I looked on the wrong section, the C words.

Kooma=coma

koodata= to code

kopioida=jäljennös

but wait, there's more!

My favorite word in Swedish-Finnish-Swedish-Finnish dictionary was alkusyy = härkomst ...I got to E or F studying them the night before for my Finnish high school exam which I totally failed with hardly one point awarded. I guess I gave no fucks. All other exams were fine though. A pass.

Where does this love of words suddenly aspire from you mayeth asketh but I tell no lie, I always wanted to learn them after first hearing any word in English for the first time. Times were simpler then though. The word duck had a picture of a duck above it.

There's Shakespeare in me. I went to my English classes even after they told all the international students it was not compulsory for them. Twas fun my wenches. 

Much easier than analysing text while you read it and write down what you are analysing as you analyse or read or whatever. Type of text and there are many, where your eye travels to on an ad, what type of effects used on any media even video. Is it an article, novel, a cynical opinion piece or lagislation. I don't care I don't read morning papers, never did. Like I don't make my bed or ever have played slot machines.

Words taste better than Excel. It's eloquent to know what things you are using in making up your phrases.

Language nut. Never really going forward because all you do is that all the time like the life of a mountain depended on a single stone.

Not a single comment was nice today on my TikTok. It pisses me off what I can't do there. Getting deleted, muted, etc. violating policy for just existing. I'm out of ideas. All my tiktoks are the last. Not wholesome content left. I don't believe in shadowban people cry about.

Well life. You were shit's own cunt until I shook my last gooey turd off my behind.

Olen pönöttäjä = I solemnly swear I'm up to no good

Excusez-moi. Brushed my teeth and had an apple and ate a can of tuna in water. I guess there was still time to order a pizza. It's not but midnight. My last post had me thinking of the first time I got drunk and threw off my clothes and lost my memory a few times actually. Who needs clothes when you have Stroh 80% spirit and all the cider or beer you can carry. Anyways. Anxiety is a creeper. That guy has a kid now and all is well. He but called me a person whose born with a defect to not understand literacy by adding words

synnynnäinen

agrafia

and he stole Mein Kampf from the school but finders keepers. I wasn't diagnosed then. Nah this nigga got a sombrero stolen.

My memory is long and I'm observant. I'm vocal and I'm expressive. Communication is important to me. Sometimes I care too much about what stupid stuff people put out there on their social feeds. I like to disagree because I know better. Sometimes it's not about being right though. It's about getting rich. It's about not getting into jail. It can be any adulting stuff and even if I'm right, their senses are better than what I can perceive. What am I even going on about!?

Jason Derulo was on Capital Breakfast show and I listened for a bit.

Should have put that scalp scrub mask on like a good girl and get my flaky thoughts out of other peoples business. My night mask though is making a huge hole on the side of my nose. I should've cleaned it and my face. Now I've just cleaned my face and come to illiterate my thoughts on this laptop. I scrolled Tiktok for an hour. I should limit my phone time to fifteen minutes. It's doable. I'd be bored as heck. Almost 60 hours per week is just too much though. Makes me shrudder. I probably was on the computer more as a child. Made my own virtual Hogwarts at 11 and even a parent sent me an email if they could put their kids there. lmao

Anyways. Wore this same nightgown a year ago exact. Different stuff then. Faceapp. Everything in the past is just coincidental. Say... people don't change. My brain stopped developing when my mum threw me out at a bit under eighteen. Her sister knocked my teeth in with her fist so I made a criminal report and police wanted to take me in instead. To hospital I went with the nurses laughing about it. I was ill alright. The day before walked outside that spring all day, so at the end of the day they made me speak and defend myself so much, I couldn't physically speak. My family just saying I was inside all day at the computer and never went anywhere. I was living a life, I swam and went to gym early hours and walked 50km per week but this was a lie the psychiatrist told me. What did she mean, couldn't see I had lost from 80 to 66 kg? Just talking how she worked eight hours per day and had no children like wtf that had to do with me? I could still punch her if I saw her again I hated her so much I just walked out on her office so many times. Some doctoral students was told I had got some kind of messages in the lyrics of this band and I said I did not want to talk about it. That music was so shitty I had nightmares if it was playing. Crumbled a CD with my hands, to prove it and apologized to the woman, who had owned it. Proof is like a monster in the eyes of psychiatrists. They want all evidence that you were sane to be hidden, locked up, best case destroyed if they could.

Mental health is just mental illness but portrayed poorly. Where was I. Yes I still remember a lot from 2009 when I got admitted. Or was it 2008. It doesn't matter because the diagnosis is written before you know where you are as patient. They accuse you of having psychosis when you were younger and have just their big heads to prove it. My diagnosis was not clinical, it was subjective. Paid. Badly worded because they did not know how much all of it offends me to this day. I just want every line srutizined and disapproven. It was not nice at all to get out from there as it was never fun to get in there, walk the 100 steps of that one corridor for three months gaining almost ten kilos. Not even with others who were my age. Then sent for years to some old-dated house to recover. Just adding drugs if I cried and explained through my gray fog what they do and did wrong. Fearing hating persons prescribing me sleeping pills or injections. Risperdal Consta. I gained 50 kg in a few years and those severe effects of the drug. Milk from my breasts too was a side effects. Lactate bitch...

Sigh. I could never be a mother. I could never not love them but I can't give something I never got in my mother's milk. It would be wrong to give this country children. I can destroy my body but not save rest of the population.

Hashtag deep shit

I'm better off alone. I have something I can use as a last resort. When the world looks uglier than I've ever seen it be, I can always say what I have been diagnosed with. It's worth it. It's destroyed most of my friendships and got people to tell me not to contact them ever again. My dad did use it on my boyfriend passive aggressively. YOU DO KNOW WHAT KAJSA HAS.

or maybe just born with it you motherfucker. Is it my illness that I hold onto when all else is too morbid. I have never seen things or heard things. My ears could bleed from trying and my vision can get blurry from trying. There is no extra out there that others couldn't see. Only me on the receiving end of people's sufferings.

Your culture pollutes. My eyes must be goggles because there has to be one more thing I can see in your ink plot tests. Fox. I must've cheated. Because there's no order to things. Psychology is crap like bmi's. Paid tests. Take countrymen as lab rats and expose them to your lies. No women's allowed. Not even binary.

Radical peace and harmony to you all.

somebadi cum geitörr shiis dincung liek a straippeer

Eeeen mä kyllä muistiani haluaisi hävittää. Ehkä musta tulee supermummo 50 vuoden päästä. Nehän on jo syntyneet jotka elää yli 150 vuotiaiksi.

Kaupungilla käyty. Jotain mä söin. Wrapin 2kpl, vanilja energiajuoman, Tupla suklaapatukan, ja on rööki sit maittanut. Äskön loppui ranch makuiset pähkinät.

Yksi tyyppelöinen kävi avaa mun viemärit. Ilmeisesti se viimeksi tuli kaksi kertaa niin etten huomannut niin nyt se yritti samaa temppua ahneuksissaan niin että mä oisin huomannut. Hehheti hehhe.

Juonut kohda sidukan. En mä ole alkanut tissuttelee mutta en mä kyllä kännejäkään hae. Iltapäivälehdet elää omaa kuplaa eläkeläisistä ja koronapettäjistä. Tai no, mulle yritetään myydä jotain rintanappeja facebookissa liittyen suojaväleihin. Mut mitä se oikeesti auttaa rintanappi. Tein itse samanlaisia koulussa... single pringle tekstillä ja siinä oli single pringe oranssia

Niin kävin leikkauttaa hiukset. Aloin miettiä miten se ylöjärveläinen hiusmaski/kuorinta sit oikeestaan toimii kun sen jättää hiuksiin missä meikällä on niitä hilsehiutaleita.

Ihan kateena ig:ssä mun ainoat tykkääjät. Ajatuksin ettei mulla ole pitkiä hiuksia ja että tän näköinen tyyppi joskus poisti mut kavereista jkr eli Jälkeen Kajsan Ristiäisten btw

Hoh. mitäs muuta faksaisi tänne nettiin. Nyt on vasta maanantai mein rakkaat pumpulipuikkoseni.

Niin siis sunnuntaijulkaisut on turhia

 Tein leipää sämpyläohjeella ja pesin pyykit. Sunnuntait on turhia🤪 Olen lukenut The Meltdown kirjaa ja yrittänyt ottaa päikkäreitä kun tuuli mukavasti ikkunasta. Huomasin että paavalinkukkanikin on kukkinut. Varmaan unohtanut kastella tai jotain. Päätä särkee ehkä vähän.