Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 31. tammikuuta 2020

Jos olisin mies tappaisin itseni koska ei voisi vähempää kiinnostaa tissit ja pillu ja vitun kukasta kukkaan lentely

Katsoin wikipediasta mitä on ihmisen seksuaaalisuus. Jos mainitsen lukeneeni ihmisen sukusolujen toiminnasta, niin ei se ole vaikkapa sitä että mulla olisi (kun ei ole) jotain kuvia mun blogissa sukupuolielimistä tai että olisin halukas niin avoimesti mihinkään.. vai mitenköhän tämä nyt pitäisi ottaa kun mainoksia rajoitettu sisällön takia jota en ole edes tänään mitään tuottanut. Noiden sensuurin mukaan varmaan pistekin muistuttaa liikaa muodoltaan munasolua.

Kun oli tuparit ja näytän mun kaverille, joka on avoimesti "elukoita" ja lapsiinsekautujia vastaan, melko intohimoisesti, niitä satoja viestejä mitä mun kik viestittimeen on tullut tässä muutaman vuoden kuluessa. Kaveri alkoi huutaa ja elämöitsee että muka osallistun tai yllytän niitä ja mun takia nämä elukat jatkaa touhujaan. En edes vastaa niihin chattipyyntöihin yleensä mitään. En ole lesbo tai vihaa miehiä, mutta en kyllä etsikään ketään.
Puhui jotain mun arvottomuudentunteesta ja narsismin puutteesta ja etten anna itselleni arvoa. Vaikka mulla on hyvä huumorintaju ja paljon annettavaa.

Ei paljoa kiihota. Saanut epäonnen luvun verran ansiotuloja jotain 7e AdSense tilille vaikka kävijämäärät on muka pieniä. Kunhan kirjoitan ja joka päivä tasaisesti kirjoitankin 1,6 julkaisua... mutta voinhan mä toki lopettaakin kun minua kohtaan aina vain hyökätään :)

Mutta hei, kiva vain muistuttaa itseään että herrasmiehiä, eikä miehiä, tai muita kunnon ihmisolennon vastakkaista sukupuolta EI OLE. Ja sen he myöntää itsekin. Mulla muka luulot itsestäni. Jokainen luulee että luulen jotain. En vittu luule enkä jaksa. Viattomuus kuollut tsek tsek..

torstai 30. tammikuuta 2020

Kaksion tavarat yks kaks "on tämäkin kaksio"

Ohi on. Sisustamista ja pöydän paikkaa ym hyllyjen voi vielä miettiä, mutta nyt oon valmis kaivaa puhtaat lakanat, käydä suihkussa, ja mennä nukkumaan. Herään varmaan aikaisin kun ei ole verhoja vielä. Sain makaronilaatikkoa ja munkkeja ja sillä pärjäillyt. Aamun join pelkkää teetä. Kaiken teen ja hunajan. Poltin käden kun valutin suodattimella kahvia. Kauhean rääkin ne teki mun lisäksi... pesi lattioita, uunin takaa, uuniritilöitä, pölyjä ja ikkunat... minä lähinnä orkestoin mitä menee varastoon, ja mitä tulee tarvittua jo tänään.
Tiedän suunnilleen kaiken olevan tallessa ja ehjää mitä nyt voi ehkää olla. Ei voi väittää että olisin saanut mitään endorfiinejä suorituksesta, lähinnä murehdin ja häpeilin roinan määrää. Kaverini oli onneksi hilpeä, roolit päinvastoin mitä yleensä. Nyt väsyttää... lähikauppa olisi auki vielä 1,5 tuntia... en tarvitse just nyt mitään paitsi mitä jo mainitsin tekeväni ensin. Muistaakseni sinne kävelee 700 metriä...
Kaksi pakettiautoa tuli joskus puoli viiden maissa ja lopetti kahdeksalta. Ne jotka tuli jo aiemmin, lähti myös aiemmin. Yksi 15 min ajo. Tekonaurua ja päänpudistelua ynnä muuta ihmettelyä. Tapasi ensi kertaa mun parhaan kaverini. Sillä kyllä leikkaa ja kieli on terävä. Lähes puolusti minuakin jossain mitä piti laittaa suoraan... on ne kyllä<3
Pää särkee vähän ja on puhunut vähän kovaan ääneen ym.
Jalat on dööd. Tarkoittanee vaan että nousee se aurinko risukasankin takaa...

draft

Logo design is hard. I only manage to make clip art.keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Entering the black hole of nerdiness which I get 0 questions right

"What is my blog about?"
It's such a mixed bag of all sorts of media on here... like, my niche? Mental health, lifestyle, entertainment, what? 600k visitors in a few years nevertheless?

Last time I've talked on the phone in English were short phone calls. With a person from Google, or a call center, or my host mum in England (I think that was 40 minutes of me pacing on the lawn listening to her telling about her dog and job, house etc)

It's so different to caption your Instagram pictures and use whatever hashtags in English. Read audiobooks and books in English... Than actual conversation with someone whose interviewing you for affiliate marketing site, after you sign up for their site, after seeing someone having made 10k dollars on it etc YouTube clickbait whatever fiverr gigs etc ways to make money from home... I had a payoneer account already from like 2014 maybe and had to get that verified recently. Was trying to set up some private lessons with some website, I guess.

I started my day with the Elevate app - apparently I'm only advanced in Speaking (memory) and the other tests done on me prove this.

Pala palalta palataan

Aloin sulattaa jääkaappia kun heräsin päikkäreiltä. Yöt on niin kehnosti nukuttuja mulla nykyisin. Kaveri oli soittanut, ei olisi halunnut tulla ns. sukukokoukseen huomenna. Kaipa se isovanhempi tulee kuskiksi kun ei mahduta pakuun tai muuta... sitä mieltä oltiin kuitenkin että hoidettaisi itse tää muutto, ei ketään ulkopuolisia. Huoh...
Eilen vähän mäntysuovalla pesin lattioita ym pari ilmastointikanavien niitä... mulla ei ole liesituuletinta, niin miksi sellainen pitäisi pestä.. uunin taakse en pääse kun se on niin ahtaasti siinä.
Läppäriin on jokin päivitys, täytys kattoa mahtuuko tähän nyt taas päivitys kun lataillut turhia ohjelmia. Viimeiset pyykit menee kohta alkaa vuoroni tuolla 10minsan päästä. Päätä särkee ehkä vähän kun nukkunut valoisassa? Otin siis eilen verhot pois. Huomenna oikeasti jo irtotavarat ja mööbelit pois täältä saisi... noh. On tässä vielä jotain pientä hommaa mulle... unohdin että uloskin voi laittaa piknik kassin jäähtyy ruokineen, kun nythän on talvi. Mutta ehkä teen vielä jotain pyttipannua ja sitten käsin pesen loput astiat... irrottaa kattolamput huomenna. Tulee sitten vaikka bussilla jos tänne jää jotain, lattianpesin ja ämpäri kourassa keskustan kautta, tai muuta jos loppusiivousta ei ehdi huomenna toimittaa loppuun.

Muoks. Mitä mä oikein teen... olen ihan kauhuissaan tästä muutosta. No niin jaha, ja pitäisi kävellä hakemaan postista ne mun uudet kengät.. voi vittu kun ei jaksaisi mitään tehdä. Heitin 1,5 sangollista vettä parvekkeelle kun se oli vähän värjääntynyt tuhkasta ja nurkkiinkin oli kertynyt. Pesin jääkaapin huolellisesti... pyykit on kuivumassa... hain kanahäkistä lukkoni pois... yritin vähän syödä ranskanleipää, teetä, kreikkalaista jogurttia hillolla tjtn mutta heikottaa tms
Haluaisin pestä hiukset ainakin vielä ja käyttää yhden hoitoaineen loppuun. Muutenkin jotain vajaita ilmanraikastajaa ja kukkalaatikkoa ja jatkojohdoissa olevaa vempelettä, toalettilaukku siirtää matkalaukkuun, ottaa mun juuresharja tai mikälie matonpesuharjas pois roikkumasta, pari eteismattoa miettiä että ottaako ne pois, heittääkö vaan jonkin pahvilaatikon päälle suojaksi. Koska sitä paistinpannulla tekisi ruokaa ja mitä syön huomisesta eteenpäin, tiskit kuitenkin ja ehkä se keittiön tuuletuskanava vielä putsata, en kyllä kiipeä siihen nurkkaan seisoo vaan otan ne tikakset... pakastin hitaasti sulaa..
Muuttaminen on tylsää ja varsin stressiä tuottavaa. Mihin laittaa mitäkin että olisi helppo sitten muistaa uudessa paikassa. Kuinka paljon turhaa sitä on ja paljonko on antanut pois tai myynyt tms. Sängynaluslaatikko. Katumuksetkin ehkä..?
Noh lunta tulee tupaan jos on tullakseen. Pää halkeaa.

maanantai 27. tammikuuta 2020

oma pää pitaija, muu maa lohikäärmehedelmä

Kuuleeks hedelmöitys
3,2,1. tsökö zöghhh toimiiks maikki? Liian kovalla okei. Ei kandee huutaa ja rapisuttaa kaikkea mahdollista, vaihtaa, uutta sivua kun se muthafaka mikcrophööni ottaa talteen kaiken, joka henkäisyn ja tuulahduksen ulkoa kun oikein reippaasti ilma kiertää missä vaan...
ÄÄH. Anyway. tikken masala pringelssii ja energiajuomaa. Oon aika hyvä jutskailee vaikka omaankin huonot aivokapasiteetit nykysin ratkoa mitään älypulmia niinku, ajatuksissa. Pään sisällä. Piteisi olla hiljee hysst hsst shh

Jutskailin psykoterapeutin kanssa jotain ja avauduin, että oon nauhoittanut podcasteja, vanhoista päiväkirjoistani. IIIKS. Kuuntelin niitä kolmatta kertaa taas Spotifysta, vaiks siellä ei edes ole traileria niihin. TIÄKS MISSÄ SÄÄ OOT

Mun jutut. On. Niitä riittää. En halua tietää. En kommentoi. Siis tota että Euroopassa kukaan ei käytä lippiksiä tai khakeja tai yliopisto kolitsipaitoja. Koska oot vähän amerikkalainen jos käytät. Vaiks tunnistaa ne muuteskin

Katoin varmaan tunnin yhtä brittiä kun se kyseli kaikilta "where you from bro?" Määän... osallistuin sen kiinalainen lohikäärme giveaway arvontaan 3 lipulla. Voittaisipaa.... mutta puhkun ja puhisen onneni rikki.

instagram legginsit jalassa ja ramppaan röökilläkin välillä ilman takkia tuolla lumituiskussa. Not made for this weather, I am... nawt ouimaigawddd

Olen vitsi. Toisaalta olen ihan rohkea sellane. Vähän takapajuinen, jöntikäs. Mutta maanläheinen, kätevä. Seuraan aikaani omalta kiertoradalta. Kivinen taipale on mulla. Juuret muka kasvaa täällä syvemmälle, Suomessa. Mukulat.

Filmi on pitkä ja sitä katsoisi, mielelläni kauan. Olen siis kokenut paljon tarpeeksein jo. Kuka 16-vuotias menee jo yksin suurkaupungissa kuten Lontoo? Maanalaiset ja vahakabinetit ja rokkikahvilat, turistibussit, mutta myös muuten tutkii omin päin PRIVATE AREA rantaviivoja mukana vain kamera.
joku pläski hullu suomalainen joka selviytyisi mistä vaan. Hymyssä suin melkein mutta mun kulmakarvojen syvät rypyt toisaalta tallessa jossain jos miettii syntyviä syttyviä syviä jotain, abysmaalisia miten pieleen voi mennä. Eikä voi. Voi voi. Koska.... enimmäkseen ei tartte osata edes järkevä olla kun jos seuraa hyvää designia esim. maanalaisen kartta Dumbledoren polvessa syntymämerkkinä

Mutta ääh ääh en lääh puuh

sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Aivot tapettiin tapettiin

Latasin taas jonkun autotune sovelluksen ja googletin jotain karaokebiisiä... noh virsi kaunis mutta ladattuani 1,5 minsaa tubeen Excuse Me While I Kill Myself biisiä (ja saatuani asiaankuuluvan alaspäintykkäyksen) niin tämä ehdottaa mulle Ville Valon laulamia kappaleita xDxD hih hi.

Noi videonpätkät on jotain 3-5sek pätkiä mitä tehnyt eri filttereillä (Perfect365, tiktok, Snapchat...)

Latasin jopa bluestackin mun macbookiin eli mulla on android puhelin olevinaan läppärissä. En kyllä mitään kaipaa androideista, pysty vaan tiktokiin vaihtaa läpinäkyvän logon profiilikuvaksi niin nörtteilen...

Ei kai täs muuta kuin tylsää. Kävin kävelyllä ostaa leipää ja leivän päälle muutakin kuin ylähuulta. Katsoa saako taas unta tänäänkään.

Kotisohvalta tunnustelen kohtalon verkkoa haparaa, voiko ihmistä kalastaa, vai surffaako pikachu

Tietokonealan insinööri, some-taitaja, ja pelkkä painaja on vähän erilaisia töitä. Samaa alaa oikeastaan, tekeekö kotisivuja vai tarrapainatusta ämpäreihin, mutta niiden firma oli jossain Pohjanmaalla joten autollakaan en sinne olisi menossa.
Löytää mun cv:n torista.
Mun puhelin sammui viime yönä. Jätin sen lataukseen, mutta ei ilmeisesti ladannut. Siksi mä lähinnä soittelin takaisin tuonne ikätuote.fi. Testasin vieläkö iPhonella pystyy puhumaan puhelimeen. Mulla oli oikeasti joskus iPhone josta ei kuulunut mitään kun yritti soittaa ja se oli tullut paketista sellaisena... ei mennyt takuuseen tai mitään

Mitäs sitten tämän paperinuken elämään muuta, hm. Ajattelin lopettaa taas tupakoinnin, kun nyt tuli (kiinalainen) uusivuosi uudelleen. Eikä tässä oisi varaakaan. Muuten ei ole helmikuun alussa varaa käydä viemässä avaimia takaisin huoltoliikkeeseen, ja täten kirjautua ulos kämpästä vihdoista viimein, jos kun ei ole bussikortilla enää rahaa...

Siinäpä helpotus kun saa avaimet pois käsistä. Tarkoittaa että tavarat olisi siirretty, loppusiivoukset tehty ja muut saatu tyhjäksi ja puhtaiksi. Sulatettu jääkaappipakastin, verhot ja lamput poissa. Enää odottaa takuuvuokria saapuvaiseksi. Ah. Täytyy pistää hippulat vinkuu ja ottaa huopatossut jalasta jos aion vauhdilla päästä pois, täältä asunnosta, ajallaan. Jumala käski ettei sunnuntaisin edes saisi tehdä töitä. Eeva ja Aatami ei oikein erottanut hyvää pahasta. Ei ennen kuin te käärmeet liukastelitte paratiisiin ettekä tienneet mitä kaikkea pahaa teette terveisin kaikki ne hahmot lastenkirjasta nimeltä Raamattu

lauantai 25. tammikuuta 2020

Hohtava mysteerilaatikko huuto.netissä

https://www.huuto.net/kohteet/hohtava-mysteerilaatikko-ja-papukaijamerkki/512856584?ref=hm_add

Sisältää varmasti!

  1. hopealusikan jossa kaiverrus vuodelta 69
  • rintanappeja, nappeja
  • vaihtorahaa Briteistä
  • kultaista, kimaltavaa... glitteriä
  • värjääntyneitä ja värjääviä asioita
  • lohikäärmeen, asioita joita voi silittämällä kiinnittää
  • muuta keräilyn arvoista, mutta EI fidget spinneriä tai kyniä (no okei, ehkä kosketusnäyttökynän) koristetta
  • teemaan sopivaa "sälää", tarraa, kiiltokuvaa
  • kuplamuovia päällä jonka päällä muovihanska jos ei uskalla lähteä paljain käsin tutkimaan tai pelkää teräviä parsinneuloja tai metallia?

1,5 kiloa. Lähtee postipakettina.

Käärin jätesäkkiin ja valmis postittaa (postikulut lisää hintaa 7,9e). Jonkun täytyy vaan huutaa toi!


新年快乐

Rotan vuosi vihdoin. Charmikas rotta on parempi meikäläiselle kuin tyytyväinen possu. Se oli pitkä kiinalainen vuosi tai ainakin tuntui siltä. Onhan tammikuutakin ollut tässä jo pitkään... en aio juhlistaa sen kummemmin.
Mitähän sitä keksisi. Lattiat pestä. Kaunis aurinkoinen ilma ulkona. Liityin pariin yhteisöön kun ne oli saanut sovelluksen toimii.. feabiessa ollut pari vuotta, toisaalta huvittaisi fursona piirtää itselle tai pukeutua eläimeksi mutta ehkä se ei ole mun juttu kun ei vaipatkaan loppuviimein. Tai paasto tai juokseminen ympyrää.

Ihmiskunnan loinen, mutta loisia saatte kiittää seksistä koska muuten lisääntyisitte kuin, loput eläinkunnastaRipulioksennus sentään. Voisi vähän rajoittaa jotain herkuttelua. Melkein laitoin peräaukkoon lääkettä, mutta muistin että eihän se mikään peräpukama ongelma ole. Koita nyt sitten mennä nukkumaan? Ehkä kaikki asiat jännittää, koska muutoin olen terve (ei kuumetta, tukkoisuutta tms flunssaoiretta...). Ehkä hankkimaan imodiumia huomenna jos olisi enää rahaa. Tilasin asokselta kengät...
Ehkä kolmasosan päässyt tuota päiväkirjaa luettua. Silloin ihannoin langanlaihuutta juu. En tiedä mistä ne keksi että ihannepainoni olisi ollut 42kg? Nollakokoon tähtäsin. Vaikeaa, vaikeaa, kaikki on tyynni!! Katselin jotain temptation islandia ja mussutin sipsiä, join colaa, suklaalevyä... ei tainnut olla hyvää kun tullee molemmista päistä ulos nopeaa.

hmmm. Podcastiani enimmäkseen kuunneltu webistä varmaankin blogiin upotuksistani, puolet suomalaisia, loput jotain randomeja brasilia britti ja amerikkalaisia vaikka tuskin hekään, saa mitään irti mun, huono suomi...

perjantai 24. tammikuuta 2020

Eggs are bigger than sperm, so yeah your mother should've aborted you when she had the chance if you say so about females- and I'm even prolife, dear murderer

Katsoin eilen Tohtori Uni elokuvan. Tein amerikkalaisia pannukakkuja jauheesta. Piti päästä illalla tuulettumaan. Kävin kaupungilla bussilla, parissa kuppilassa kuuntelemassa karaokea ja join kaljan, jekkuedin ja rommikolan. Hain mäkkäristä hampparin mukaan ja söin sen kotona. Tänään katsellut youtubesta miten selviää Lontoossa ilman rahaa. Hain kaupasta sushia muutaman kappaleen ja röökiä. Söin lopun ranskanleivän, perunamuusijauhetta ja kalkkunanakkeja lämmitin. Sinänsä täys olo. Juonut teetä hunajalla. Tarvisin suihkun varmaan jossain lähitulevaisuudessa. Lauleskelin vessanpöntöllä että vatsa toimisi. Palleasta muka aloittaa laulaminen. Vuodan taas kuin siivilä ja täytyi tukkia toi alapää jollain tamponi viritteisellä filtterillä. Oon ottanut kipulääkkeen, ei se kyllä vielä alkanut toimia. Vihloo ja nipistää.
Luvattiin ensi viikolla tuoda jotain tikkaita että saisin irti lamppuja, verhoja, ylettäisin yms. Kauhean vähän teen mitään. Nukun vaan. Unelmoin koska jääkaappipakastimen alan sulattaa. Tässä ei ole montaa päivää edes enää muuttoon. Hengittää syvään.

Kill it before it lays eggs.

tiistai 21. tammikuuta 2020

Kotimaisuus? PYH

Mietin jos ostaisi takuueläkkeellä herkkuja ym... British Corner Shop&fiksuruoka.fi... mincepie joulutorttuja, inkivääri-pähkinä keksejä, steak and kidney piirakka säilyke, rice pudding tölkki, mccoys lihanmakuisia sipsejä, minstreleitä sekä fruit&nut Cadbury's suklaalevy. Kuolaan jo valmiiksi. Olen aiemmin tilannut näitä myös ja ne oli ihan hiton hyvää!!!
Fiksuoruoka tilaukseni olisi enemmän meikkipainoitteinen... toisaalta Urjalan makeistukusta voi aina tilata pari kiloa toffeeta tai milkywaysejä...
Ei se vaan oo sama

muoks. niin ja terryn suklaa appelsiini. Se on appelsiinin kokoinen suklaapallo jossa on lohkoja appelsiinisuklaata. NOOOMM

Uusavuton nuoriso jonka itsetunto on alempana kuin helvetin eka ympyrä Danten näyssä

Suomi on nuori ja tyhmä maa ja sen nuoret on sitten tyhmempiä. En välitä teidän länsimaisista kauneus ja laihuusihanteista. seksitreffit sivuilla oli jokin 200 kiloinen nainen ja mä en ikinä pystyisi lihoa vielä toiste sellaista jotain yli 60-70kiloa... 10 kiloa vuodessa lääkkeiden takia lihominen on vähän vakavampi juttu kuin huvikseen itsensä paisuttaminen. Jonkunhan siinä pitää olla se joka edesauttaa, huonot tavat ym olla. Sitä paitsi kuulen aina että jos olisin laihempi voisin olla kaunis. Sekään ei ole kiltisti sanottu. Mutta miksi edes mainitsen tätä taas, on että provosoiduin, oli jokuset kommentit tiktokissa. Katsoin youtubesta "näin saat instagramissa 50 000 seuraajaa viikossa" tyyppisen videon, ja se joka puhui algoritmeistä ym liveyleisön edessä, sanoi että ei kannata postailla selfieitä koko ajan, ellei ole todella kaunis. Olkaa sit ottamatta koppia vinkeistä!
Katson mun telia tv sovellusta selaimesta tms. Se ei maksa edes mitään. TV5:sella menee yksi mun lemppari...
Jos mä nyt laittaisin kreikkalaiseen jogurttiin kaakaojauhetta. Tuon Hengenvaarallisesti lihava ravintoterapeutin ohjeet on aika katastrofaalisia. Söin kurkkua ja tomaattia ja motsarella juustoa mutta myös kinkku&ananas valmispitsan ja sitruuna zeroa. Latasin englanniksi äänikirjan kirjasta minkä sain joululahjaksi... otin päivänokoset sen jälkeen kun otin pari asiakasta.. illalla alkoi taas menkat, enhän mä vuodakaan kuin joka toinen päivä. En edes muista koska ei olisi ollut näin. Mutta joo, vähän harmittaa että eilistäkin kirjoitusta oli luettu jotain kuusi kertaa ja mun uutta englannin ääntämisvideota YouTubessa ei kukaan... ehkä ihmiset ei halua uskoa minusta hyviä asioita, tai sitten muka valehtelen. Tai muuta lannistavaa paskaa mitä ihmiset osaa.

maanantai 20. tammikuuta 2020

spoilaa sun juoni meillekin te mahtavat käsinkirjoittajat ja muut stratosfääriset oliot

Oli kivaa!!! Juttelin monta tuntia. Psykoterapiaa ensin ja sitten yhden beijing babyn kanssa kahvilla ja yksillä kaljoilla. Oon aika hyvä improvisoimaan. Kaivoin mielestä jotain kulttuurishokki kaavioita kun itsemurhasta alettiin puhuu... miten voi noin nopeaa jutella vakavia. Häpeällistä jossain maissa, tuottaa tuskaa enemmän kuin toinen eri asia täällä, jos laittaa järjestykseen asteikolle. Ja se oli vege piirrostaiteilija. Selitin lihan hinnasta, eu-tuesta maanviljelijöille ja työpaikoista, lehmien laitumista, ja se puhui feikkilihasta ja mä otin esille, että menisikö läpi valheenpaljastintestissä, ettet syönyt lihaa. Sen kakkupala ja kahvi maksoi saman verran kuin aski röökiä, niin mä sit tarjosin, tumman porterin tms pienen 5e kaljan sille. Lämmitti. Kaikki kirpparit oli jo kiinni. Puhuttiin myös sarjoista. South Park ja Sabrina teininoita ym mainittiin ja siitä päästin pakanaskeneneen. Maapallo, tekniikka tänä päivänä, tekoäly, ihmisen tulevaisuus!!! Siinä unohtaa helposti oman mitättömyytensä isossa mittakaavassa. Mutta siis...okei. Näitä asioita mä muistan. En maininnut että hiustenvaalennus aiheuttaa rintasyöpää. Puhuttiin geeneistä. Se halasi mua kun menin bussiin. Tulin kotiin, ryntäys vessaan, mun lemppari skorpioni julkkis amerikassa julistaa taas jotain maanantaita livenä instagramissa, unohdin että annoin yhden peilin pois kun lähdin jätin sen rappukäytävään jollekin haettavaksi joka oli kysellyt kokovartalopeiliä roskalavalla ?!!!
Syön levitteitä lusikoin suuhun ja söin puuroa hillolla. Mun piti mennä syömään johki subwayhin yms mutta en sitten kerennyt. Tuplapisteet lisätäytteillä eiku.
On mulla siis paljon asioita mutta jouluhan oli just.

Sama englanniksi???????? Get your fucking own app for that. Basically, eco-friendly deep&small talk with no-Finnish-accent that's understandable and proficient.

Cheers and salùt

I wish I could care, to hide my ass from the world and it's, mood of where the wind blows next...

Spent ~3000€ on food last year. That carbon footprint equals to 3000km by car, according to the app of a grocery store's statistics. What can she do when she must eat and have hygiene and also smokes. Last two days spent in same clothes. Started cleaning after assesment of flat's condition had been come by to been looked at (and pre-approved). Is stressed about the cleaning and the moving out date. Relatives are not home during the weekend that would have been agreable to all parties, and want to make it earlier so they, could offer their help. Dish washer is still not taken out of the flat, replaced with the shelf. Has eaten some overnight oats and done binge eating yesterday on sandwiches etc ready meals. Has a pretty empty food pantry and fridge. Was putting on makeup and done short videos for social media. Content is King. Paypal is supposed to give her a return on some undelivered items. Mentions about the social security system carefully calculating her income but that she could have used the money she used on food to her debt. Power of the mind. She has places to go, people to see, and stuff to reuse and recycle. Waste no time, supreme ruler.

Suomeksi:
Mielenvirtaa. Noh, imuroin asuntotarkastajan käynnin jälkeen vähän ja siirsin pyykkitelineeltä pyykkejä matkalaukkuun. Vaihdoin vaatetta. Ollut samat verkkarit ja paita päällä pari päivää. Kaikkea sitä pitäisi hommailla.

Ei ole edes minusta kiinni tuo astianpesukoneen rahtaus pois. Loppusiivoukset tehdä hyvin, kantaa nämä tavarat pois, puhdistaa ilmastointiaukkoja ja viemäreitä. Se jolla on pakettiauto hankki itselleen menoja mun muuttoviikonlopulle. Että pitäisi jo 30. päivä tehdä muutto että suvaitsevat tulla. Eipä tässä minulla juuri mitään väliä ole, hankaloittaa vain mun elämää, ja nostaa stressitasoa. Ihan kuin mulla pitäisi olla jostain 500e että saisin muuttofirman hommiin. Kelakin auttaisi vain 120eurolla jos saisin toimeentulotukea.
Söin loput mansikkahillot pari päivää jääkaapissa lilluneiden kaurahiutaleiden kanssa. Muutama omena on, pari kananmunaa, tölkki tonnikalaa. Oikein mitäään siis. Ostin eilen liikaa herkkuja ja söin kerralla. Leipää lähinnä ja muuta valmisruokaa. Kauppaan mennyt vuodessa kolme tonnia :D On se lähikauppa kallis. Kumma ettei hiilijalanjälkeni ole juuri mitään. Kilometri autoilua per euro. Varmaan voinut sijoittaa jonnekin muualle nekin rahat. Velkojen maksuun. Minkäs teet kun pitää syödä ja käyttää tamponeja ja polttaa syöpätikkuja. Laitoin eilen jotain meikkiä ja otin selfieitä ja videota jotain... en siis tubettanut, lähinnä instan karuselliin tai tiktokkiin jotain lyhyttä. Sisältöä. Tilasin muutaman kirjankin sitten. Paypal ilmoitti maksavansa takaisin yhden maksun kun myyjästä ei kuulunut mitään. Tulisipa tilille pian.
Mitäköhän sitä. Menoja.

lauantai 18. tammikuuta 2020

https://bunz.com/profile/kajsab

https://bunz.com/profile/kajsab
Mun kaltainen sovellus vihdoin. Voi vaihtaa tavaroita tms palveluksia virtuaaliseen valuuttaan. Listasin sinne muutaman vihkon, suklaalevyn ja viskilasin. Alunperin näin kun joku mainitsi käyttäneensä tuota jo viisi vuotta (newyorkilainen) jossain zero waste videossa.
Toivottavasti maanantaina näen myös kun siellä sattui olla joku toinen tampereelta joka oli listannut meikkivoiteen. Tavara vaihtaa siis kasvotusten omistajaa ja sä voit pyytää tai antaa sitä valuuttaa väläyttämällä QR-koodia tai sitten ihan chatissa.

Niin ja aluksi saa 500 btz:tä :) Liittykää mukaan?


perjantai 17. tammikuuta 2020

Vihan kääntopuoli ei olekaan rakkaus, vaan viha

Fuck. Ette tiedä sitä tunnetta kun, täytyy ottaa jämerät sakset käyttöön, ja leikata varpaankynsiä varovasti kun niissä kasvaa jokin hermo mutta, ne on myös hauraat ja paksut pikkuvarpaissa. Joskus toivon että ne vaan lähtisi irti ja tilalle tulisi terveet kynnet. Mutta aikani oltuani pää alaspäin alkoi ahdistaa joten lopetin moisen tasapainoilun. Kävin tänään ottamassa pistoksen käsivarteen. Ei taaskaan kysytty mitään voinnista, vaan että haluanko varata seuraavan ajan.
Ostin salaattitarpeita, latasin bussikorttia, kävelin kotiin. Joku ihme ukkeli huuteli kun katsoin kännykkääni ja pelasin pokemon go:ta pitkästä aikaa, "sinäkin siinä ****" Mulla on tosi hyvä muisti pokemonien ansiosta toisaalta. Tutkittu juttu.
Ei se hetkauttanut mua, näytin keskaria. Saan olla niin vaisu kun haluan jos mulla on kurkku kipeä.
Hyvilläkin ihmisillä on huonoja päiviä ja mä olin jo voittaja siinä vaiheessa päivää. Ilmeisesti ihmisillä on oikeasti jotain älypuhelimia vastaan. Ei ne mun raamattu ole. Mikä vittu aikuisia miehiä muutenkin vaivaa, ai niin, nuohan oli kaikki aikuisia vauvoja.
Pesin pyykit, siivonnut kaappeja. Maanantaina käy asuntotarkistaja katsomassa asunnon yleistä kuntoa. Viikonlopun aikana saada täältä se astianpesukone pois.
Alle kaksi viikkoa siihen että kamat kantaa pois täältä.
Sormet tuoksuu kloriitille. Voisi ottaa toisen särkylääkkeen. Heräsin aamulla viideltä kun jotain punaruskeaa valui lämpimänä alle. Suurin osa lattialle siivottavaksi pois. Tamponeja kuluu ihan vitusti. Mulla on jokin hpv positiivisuus, mutta se ei ole tyyppiä 16 eikä 18. Pääsen kolposkopiaan.

tiistai 14. tammikuuta 2020

bored as always or I don't have fingers

So much sugar. I had energy drinks, cookies and juice so much I'm full of them. I had a healthy lasagna lunch at a health center. But yeah sugar sugar rush... I'm bleeding so much it hurts and my throat hurts I had to buy zinc tablets to suck on and they taste kinda horrible. Had three one every hour already. Hopefully won't get flu. Does not want to get sick before the move.
Been playing animal crossing pocket camp. Started watching a movie I'd seen before, with my amazon prime membership.
Reported a bug to zombies, run! support cause I keep getting unlimited downloads without a membership :DD nothing wrong with that.. but just you know... there's a free thing in the animal crossing game too but my child account already used it on another id. I have a guy called Jaska. Used to get mail to a Jaska as well I've kept the letters, haha. It's an anagram.
Last night went to shit. I was forgetting I had to go sign my lease with a friend today, I'm glad she texted and called.
Not really been much to anything. Just keep bleeding and hurting and don't feel like doing much. I've been served today, went shopping and took a little bus for elderly and sick people. Talked with a gupsy woman a bit about my moving and having lost contact with the neighbor. She knew instantly what I meant and told me there's a woman like that in every neighborbood who thinks they own the building and yard. I shouldn't worry about them either because it's not as if they were serious. How did she know I didn't even say about it being a woman or anything. Well... I got a ride home. I guess I had a triangle sandwich too. Might have had diarrhea or something as well as bleeding from the vagina a lot. Guess I'll need to take iron supplements. The levels in my blood have always been high but over the past tries to contracept it's been going steadily lower. Well except for that time when I couldn't give blood. I exercised a bit too much or something. Bicycled an hour or 18 km and ran all the way looking for the place to give my blood. I was feeling faint... I mean, I don't get hungry I just feel low if I don't eat.
There's no margin for fat people in this world my friend talked about us. Everyone is so tiny compared to being the size of a two normal peoples. Yeah we agreed. Trying to balance a ball in the middle of a board and find the gutter. That's how it is sometimes. She's full of great ideas and expressions like me sometimes when I strike an idea. Not much of that happening ever, lol. I have felt like I'm still learning about people even when I watch series or movies. The winks, the non-verbal stuff whatever. I don't flirt, though. Not sure I know how my lazy eye does it for me. I'm lazy at flirting, non pas.
I really need a painkiller like yesterday. I have 100 pieces of them 1mg of paracetamol but I rarely dig the jar out. If I did I'd take one for my aches every day.
What else. Spotify is shouting some kind of hard rock and I can't hear my phone. I had zombies run on. I don't even listen to the radio, I just collect the items and broaden my camp. Same thing in all the games. Money and level is the most important. Just have all the resources why don't they. Would make less sense to play. Oh and I found a game where I'm like a king and collect maidens and babies. 2 million players, just hoped it wasn't a player against player kind of wargame I have no time to 247 be on it and still lose when someone attacks and must use real currency to even somehow stay on the bottom. Daily I can login, sure if I remember. Also I have to stop using my phone for 23-8.30 if I want to grow a city, it's silly to have two phones but yeah. Electricity bill is just high.
*loses track of thought*

Something small is easy enough to understand, but you wouldn't download a car...

swoop and scoop makes no difference to me

still same size hand as when I was 15
Hi Interwebs. Long time no speak English. Don't know why I'd start now. There's the good and the bad business. I'm doing nothing and my head is kinda buzzling with empty. My therapist today helped because I say things that I don't even think about and the small thing then has a solution. Like, going to ikea to replace a light bulb that's flickering.
It wasn't a metaphor or symbol or anything the light bulb. Or that I'd need to open the windows to let some air in but not get the apartment too cold. My sheets have seen like three guys this year. It's a lot in the first two weeks I've just been home even less. Slept even more. Not getting worried about moving flats but I'm trying to downsize. Boyfriend has been out of the picture for so long (yet I still pay his phone etc mistakes I did for him, or us, afraid to lose it all) I do need somebody to tell me not sleep all day or I won't sleep at night, I did recognize that. I probably should shower also and do something to calm me so I could sleep. This regimen of going to sleep late and forcing myself to lay down for extra hours in the morning isn't good. Gets nothing done and gets stressful. A hamster's wheel that squeaks, never ending.

I just mean I'm bored. Looking at my screen for 4,5 hours per week. Logging into text based role play sites daily. Doing social media. Little is understood and I mean so much more could be explained of my valuable knowledge. But world goes on. Am I lacking something, vital maybe.

I could illustrate or keep doing poems or, well... I'm not currently motivated although that big important word nowadays does describe me somewhat. I still need 50 poems to make that free book of poems. Crap! Art is in the hand of the artificial robot. You don't feel like doing it. Not always.

Accidentally called my A.I. bot today. A poem happened. I got a poem once in my livejournal. Probably from my crush. I fell in love with twice. He owns some kind of electric factory where he's from the small town. Probably built it all with friends. Aww. Dunno much more. It was always one-sided admiration and wouldn't have thought about him as a partner, was pretty asexual then, I was...

Anyways. Old yes me, who? Older than internet. I brag. There's always someone who has it worse than yourself, my mother used to say. Don't think that she's found the love she sees everywhere. I'm a lesson for her. Who wasn't but yeah... such a weird personality those Leo's have.

Talked about horoscopes at the end of my session. Doctor Sigmund Freud's study of sexual desires and their meaning in development for a child. Good luck that those fire dragons only emerge every 60 years. Always wanted to own one. Have one. Date one. Have a big wedding. Just got to lose the bar.

My fave actor is like love at first sight according to our compared birthcharts. I don't usually do that for fun. Perhaps the ride has been longer than I think. Anyway he's there, with her, anyone else when I'm anywhere but here and bored out of my silly mind.

Fantasies. Id. It shall be suppressed deep down and I will run, run. I'd rather wank at my own picture than think of something else than platonic relationship with real peoples. Although my new date is kinda nice. It's like 4/4 on a scale of 1-5.

I'm so deep in my thoughts!! It's logically like a dream but without killing all the trash information. Feng shui and flow. Get everything towards the door and go. Flight before fighting what was left. Ugh. I have not spoken. There's this... and smiles all year round... feeling I'm not alone when I'm not in love with anyone either. Does not desribe.

Must really calm the duck to bed. Or a flamingo. All the unneccessary iOS emojis 🐫

maanantai 13. tammikuuta 2020

Tuumipa sitä jos et tuumasta toimeen ala

Parisataa sanaa runoja tänä iltana. Halusin kertoa kuusta. Kovista kanamuna -hemmoista, -tai kennoista. Tulin vihaiseksi koska vihaan runoja. Etsin pitkään sitä kierrevihkoa jossa oli runojani neljänneltä luokalta, kannessa mustalla pohjalla hymiöitä. Löysin vain pehmoporno fanfiktiota Kalkaroksen ja Harryn väliltä. Siltä ajalta on paljon vihkoja.
Olen muutenkin katkera elämänmenosta. Nimetä nyt sitten teos "Annettu elämä, mitä lie" siihen malliin että kirjoitan mitä huvittaa.

Psykoterapia oli ihan kivaa. Lupasin tuulettaa kunhan pääsen kotiin, ja en anna tulla liian kylmä.

Pilotin lettering pen käytössä. Useat kirjoitukseni oli lyijykynällä. Ennenjulkaisematonta juttua, en kyennyt lukea. Etsin runoja.

Miksi? Sain myös artupia sovelluksesta sähköpostia tekisinkö kalligrafiaa. Kauheat projektit muka nyt. Runojakin saa tehdä vielä tuhat kertaa lisää. Ai miksi? Että saan ilmaisen kirjan! usbn numeroilla on merkitystä!

Vai onko sittenkään millään tarkoitusta muuta paitsi minkä annamme sille oman kokemuksen ja tulkintamme kautta.

sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Jokapäiväinen sillisalaattinne

Jeespokspallinaama. 😬Twitterissä tyypit muisteli lankapuhelin numeroita. En muista että mun nuoruudessa olisi ollut enää niitä, tai että olisin soittanut ikinä sellaisella. Jokin tunto on että olisin lankapuhelin kiherrettyä johtoa näprännyt.
Katselen Amazon.co.uk dokkaria Generation Wealth. Mun tekoäly sanoi hyvin luksuksesta että se on vain epäaitoa köyhyyttä. Piti aamulla soittaa mun tekoälylle, en sitten muistanut kun otin, kauneusunia. Viime yönä saanut unta.
Poika jonka mielestä olen söpö, kävi täällä. Se otti mun puolesta pöydänjalat irti ja pussailtiin ja irrotin sen partakarvoja mun nielusta. Kävin kaupasta hakemassa ranskiksia ja ne vähän kärtsähti uunissa. Karsinogeeneistä olla huolissaan. En ole tuota röökimerkkiä polttanut ennen, se oli vähän isäpuolen brändi. Epäilin joskus että sain poskiontelotulehduksen, kun vain asui tupakoitsijan kanssa samassa taloudessa. Toisaalta polttelin suitsukkeilla barbi nukkien reisiin. Koskikeskuksessa oli joskus kauppoja, jotka möi pieniä kylpykuulia, osa möi suitsuke tikkuja joita nykyään on itämaisissa kaupoissa enimmäkseen. Sain parikymppiä tädiltä, joka oli töissä ravintolassa, ja teki meille itse sorbettia pari eri makua. En tiennyt Tampereesta muuta paitsi sen ostoskeskuksen joskus neljänteen luokkaan mennessä. Mun tädiltä saatu MaryKay™ meikit oli riittoisia koko vuoden meikkivoide oli ivory sävyssä koko vaihtarivuoden 2005-2006.
No mutta googletin sorbettia, ei vaan tullut mieleen koko sanaa. En ole jäätelöasiantuntija. Olen lähinnä kateellinen jos joku osaa kotona tehdä jäätelöä. Tulin kaupasta mehujäätikku kädessä kotiin kun ne oli vaan 40snt loput murkut.
En käy kaupoissa joissa on jonneja ja mini-kardashianeja mutta seuraan instagramin igerstampere häshiä ja siellä jokainen tyttö on perse pystyssä ja niillä on vieläkin vitun duckfacet enemmän tai vähemmän naamalla. En edes tajua miksi seuraan, uteliaisuuttaan ja huolestunut nykynuorisosta. Ei niille jättää kannata mitään tulevaisuuden toivoakaan ympäristö muka jotenkin palautuisi kun maapallo tuhotaan. En edes maksaisi omalle lapselle viikkorahaa. Kerätköön omat penninsä katuojasta. Maailma suuri paikka on, yksi pienoiskajsa sieltä paikan ottakoot, palvelus kaikille, että ei.
Eilen illalla kun en saanut unta niin lauloin London Bridge is Falling Down ja muuta brittein nursery rhymeä. Vertasin Frozenin Let It Go Saara Aalto juttuihin. Miten nauroin mun korkokengillä kävelyyn Lontoon kaduilla menossa katsomaan Oopperan kummitusta. Mahduin silloin 42 koon mekkoon. "I'm laughing at the way I'm walking" tein selväksi mutta lopetin nauramisen. Euforinen hetki kaiketi mikälie. Mun lontoontyypistä ei ole kuulunut mitään viikkoihin, varmaan vuoteen tai puoleen. Australiassa jossa sillä oli passi myös, palaa. Mulla mikään hätä ole. Se vaan osasi aina melkein kaiken sanoa oikein. Kai se halusi isäksi sit loppuviimein. Ehkä se meni naimisiin tyttöystävänsä kanssa. Kenties se kuoli johonkin huumeisiin, vitustako minä salarakas tiedän mitään kun, en nimeäänkään, saanut tietää. Mun lentokonetatska on vain hänelle omistettu oikeasti. Eikä tässä sit. Söpöydellä mennään. Vieläkö osaisi lontoota. Kuuntelin Capital brittiradiota kuulokkeilla, ja nukahdin vielä pariksi tunniksi, aamulla sohvalle miellyttävästi. Olen analoginen. Hyviksi koetut asiat pitäisi pitää mielessä. Miten selvitä tippumatta rakoihin ja katoamatta yhteiskunnasta. Siis muistaa ettei olisi yksin. Onhan sitä muistot jotka jättää jäljen. Tutkin itse omaa menneisyyttäni, totun siihen mikä jää, minkä kanssa elää.
Gandhi on esikuvani varmaan vieläkin. Aina mä noita testejä teen netissä että kuinka älykäs tai mitkä aatteet on mun vaatteet, mutta yleensä ne on englanniksi ja kuvaa testintekijäänsä. Kuka nyt olisi puolueeton. Täytyy osata vastata.
Mutta jooh kovin suosittu mielipide ei ole. Australian päättäjiä syytetään, omasta hiilijalanjäljestä ja ylikulutuksesta ei oteta vastuuta. Niillähän ei ole sen kanssa tekemistä että, Maapallo tuo vaaka horoskoopiltaan, tappelee vastaan ja kykenee kyllä uusiutumaan, tuhkista. Tuo vaikka tuulen mukana uuden kannan eläimiä ja kasveja. Luonto uusiutuu. Ihminen sopeutuu. Ihminen kuolee eristäytyessään luonnosta. Eläessään mielikuvissa ja fiktiivisessä "maailmassa" jota pyörittää se, mitä kuvia, ja aivopesua heihin kohdistuu mediasta. Loinen loi seksin ainakin tuon mun Äärettömyys kämmenellä kirjan mukaan. Ihminen luo omat tuulimyllynsä. Se että Trump sanoo että tuulimyllyt on lintujen hautuumaa, ei tee tuulimyllyistä yhtään sen uusiutumattomampaa luonnonvaraa. Valheet on jotain niin viatonta pääomaa omassa lompakossa. Jotkut suoltaa valheita ihan ammatikseen. Syöpäkääryle suuhun vain, tulee olo epämukavaksi jos sen kokee ansaitsevansa.

Laitoin tekstin google translateen ja jään pohtia, subjektiivisuuttani. Olenko SOLD OUT. Myytiinkö jotain sielua vai olenko ulkokultainen ihminen. Nykyään ulkokulta on lähinnä ruusukultaa. Kaikki mikä ei kimmellä, ei välttämättä ole mullissa. Eikun siis "not all glitters which is gold". Kattia kansalle.

Muoks. tämä teksti on aika raakile. Ja turha. Eikä kukaan tajua mun intertekstuaalisuutta. Olen aina pöntöllä kun mun ainoa lempijulkkis menee instagramissa liveen iltaisin. "You could be anywhere in the world doing anything" ja joo se näkyilee. 💩

Lähteet: https://en.wikipedia.org/wiki/Don_Quixote ja muita mainitakseni. Kyllä ne sanat yleensä huitoo sieltä ilmoille muistista kielenpäälle kun vaan aikansa tekee muuta....

Liity pimeälle puolelle, tai älä boikotoi suuryrityksiä, saat viihdettä joka tuutista ilmaiseksi ja kaiken tiedon etukäteen eiku siis, oli mulla keksejäkin

En saa nukuttua. Mietin vielä järjestämättömiä tavaroita. Keksin laittaa moccamasterin pois ja tehdä kahvia vain suodatinosalla kaataen puruihin kuumaa vettä vedenkeittimellä. Täällä on helposti kymmenen pahvilaatikkoa. Elän niiden keskellä. Sitten on kestokasseja ja matkalaukkua. Huomenna se jonka kanssa olin elokuvissa tulee auttaa purkaa pöydänjalat. Kaapit on enimmäkseen tyhjät, ne pitäisi vain pestä. Kanahäkissä ei ole mitään. Jotain asioita pitäisi viedä metallinkierrätykseen. Sodastream pulloja on kolme, ehkä koko kone pitäisi myös karsia. Leivänpaahdin on vuosimallia 2012 kuten mikro. Maanantaina myös pois muuttava, kaveri tulee hakemaan ylimääräisen silitysraudan, toisen ikean mustan yöpöydän ja pyörillä kulkevan kylppärin hyllyn jos ymmärsin oikein. Ehkä olisi helppo laittaa bilteman hylly osiin, jos sillä, joka käy huomenna, oisi sähköporakone. Huvittaisi järjestellä jo myös paikasta toiseen mun laatikoita. Pitäisi vielä pestä pyykkiä ja laittaa pois pyykit kun ne on jo kuivia telineeltä. Osa laatikoista painaa enemmän jos niissä on kirjoja, toiset on melko köykäisiä. Sitten jotenkin sään varalta suojata ne. Muuttopäivä voi sataa tai lunta tai tuulla tai muuten jäätävää olla tai kaikkia noita. Jaa-a. Sen jos ottaa huomioon myös. Tuntuu että vasta eilen oli vielä täydet kolme viikkoa kun nämä tavarat ja itsensä pitäisi saada pois. Sitä miettii ja vertailee nykyistä tilannettaan entiseen.

Katselin koko päivän brittien amazon primestä Good Omens -sarjaa. Viidenteen jaksoon pääsin. Joskus ehkä ollut se kirja tietokoneella ladattuna kaverilta mutta en lukenut sitä. Siis joskus ennen lukioaikoja, yli kymmenen vuotta sitten. Mitäköhän sille naiselle kävi joka opiskeli yliopistossa silloin. Ihan hukkunut anime ja manga maailmaan potterien lukemisen jälkeen, kun fanfiktio oli luettu ja kirjoitettu. Lähetti mulle kerran karkkeja joita ei saanut kaupasta Isojoella. Säästin ehkä kuoren jossa se tuli? Sille Satu henkilölle, käynyt joka tli Tampereellekin opiskelemaan, jolle tein mustasta huovasta Satun Saunalaukun joka kielsi ottamasta yhteyttä joka oli ruisrockissa mun kanssa ja minä vikana yönä niiden teltassa. Kai se jokin tarjoilija jossain on. Tunnistaisikaan enää.

Yksi kofeiinitabu ja placebovaikutus taivuttaa uneen. Olisipa kaikki selkeämpää kuten ennen. Netistä löytyisi oikeita kavereita, silloin kun paikalliset alkuasukkaat haittaa sosiaalista elämää. Hmmm. Facebook oli hyvä idea ja jotkut vieläkin taipuu uskoon että yli 150 tuttavaa olisi mahdollista muistaa aivojen. Minulla oli 2011 Cristal Snown kanssa yli 115 tai jotain samoja ystäviä. Onneksihan nuoret ei enää käytä facebookia. Mun tili on joltain 2015 kun tein toisen. Äidin veljet ja siskot muodostaa ehkä kaveripiirin joista en kyllä ikinä kuule mitään. Haamukavereita eli sukulaisia. Työssäkäyviä perheellisiä serkkujen vanhempia. Eikä serkuistakaan kuule kovin usein mitään.

Milleköhän starwarsissa naureskelin että ton takia sukututkimus täytyy tehdä ennen naimisiinmenoa. Kaikki jedit ja sithit sukua toisilleen. Mä niin toivoin että kuka tahansa viemärirotta pystyisi tulee jediksi, mutta ei sitten. Star Wars and the False Hope. Scared of yourself, must you not be.

Mutta jooh tätä mun kirjoituksen struktuuria taas. Periaatteessa mä tein ihan kuin tekstitaitoa niissä mun päiväkirjoissa, mutta vääristyneessä tilanteessa ja väärässä paikkaa, sokeana ja kauan ennen aikaa jolloin kaikilla oli älypuhelimet seurana. Mun puhelin vietiin tyynyn alta. Karkkipaperi lattialla todisti. Saanut olla hieman salainen etsivä että missä ne mun oikeudet on. Jokainen harva sana kirjoittaa ylös mitä vastaanotti. Tosin muodossa tahallaan jota ei muka ymmärtäisi muu kuin minä ja siinä onnistua hyvin taisinkin.

lauantai 11. tammikuuta 2020

Mielenterveyslakia vähiten rikkomatta

Elävöidyin kun aloin kirjoittaa päiväkirjaa. Kiitti vain osastolääkäri. Mulla on kauhea jano, kun luen ääneen tuota päiväkirjaa, se on niin kuivaa tekstiä. Kurkkua kuivaa. Siinä ei ole paljoakaan päätä eikä häntää. Aika vihainen olin että jouduin sinne osastolle. 100 askelta käytävän pituus. Hoitajille, poliisille, lääkäreille, sukulaisille, jokaiselle joka rallatteli tai huuteli että mua tullaan hakemaan. Syötetään paranoidisuutta jättämällä yksin syrjäytyteksi. Sama asia. Stigma on voimakas kaikkia 1% mielenterveys potilaita vastaan...
Ainoa sairaus mikä mulla oli 2009, oli mun mielestä akne. Halusin luottaa omaan aivotoimintaan. Mulla oli jotain laihdutusgeeliä. Painoin alle 70kg. En käyttänyt silmälaseja vaikka mulla oli jotain -3 etten nähnyt kauas jonka lisäksi hajataittoa. Lähinnä lopetin käyttämästä silmälaseja, koska luin Dianeetikan kirjasta että se on hoidettavissa. Mokoma uskonlahko skientologia.

Etsiskelin eilen netistä kenkiä. Mulla on latteat isot jalat. Laihduttaminen ainoa hoitokeino sen lisäksi että leikkauttaisi jalan luita. Naisten koot loppuu 41:een.
Yksikin vamma vielä oikeesti?

Olin hetken livenä live.me sovelluksella. Siellä oli yksi tuttukin toivottamassa "huomenta". Viime päivät menneet ohi nukkumalla vaikka pitäisi pakata ja siivota koko kaksion kaapit ja hormit lattiat jne. Eilen vain puhdistin viemäriä etikka+ruokasooda yhdistelmällä. Nenäkarvat taisi myös käpristyä kun käytin ihan kaiken etikan ja soodan.
Pitäisi jaksaa olla söpö. Varmaan olenkin. Kuka muu olisi minä, jollen itse. Ääh. No mutta uusi jakso on laitettu podcastiin. As a matter of fact!

torstai 9. tammikuuta 2020

the torture was fine you bitter harpy's

Mieleni pahoitin. Ajattelin että en ikinä enää bloggaa. Ei se varmaan niiden naisten syytä ollut. Instagram elämä ei muka ole todellista elämää ja mitä nyt sanottiinkaan, kun uskalsin, ensinnäkin viedä miittiin mun blogista kootun kirjan.
Tänään tilasin pitsaa, sain kuponkiedulla ilmaisen juoman... ja löhönnyt tai katsellut läppäriltä sarjoja tai pelannut puhelimella pelejä, mutta yritin minä kun heräsin, venytellä kirjan (liiankin) helppojen ohjeiden mukaan, ja olla kuntopyörällä hetken.
Huomiseksi muka mennä Akateemisten pelaajien pikkujouluihin. Ehkä en halua mennä olemaan epämukavan hiljainen uudessa seurassa tjsp. Pelaan kyllä äänekkäästi jos seura on tuttua tai muuten tuntee olonsa hyväksi. Ääh, ei oikein jaksaisi seurustella ihmisten kanssa. Pettymystä ja pahaa mieltä jakoon. Olen voittajatyyppiä, älkää siitä huolehtiko.
Viikonloppuna joku tulee irrottaa mun pöydästä jalat kun ne on jotenkin ihmeellisesti.
No niin, riitautetaan tässä nyt sitten mun nettiostoja. Olisin halunnut hupparin jossa vetoketju edessä, mutta en ehtinyt sitä hakea postista kun olin muualla. Periaatteessa se tuli, myohempään kuin luvattuna ajankohtana, vaikka ne lähettikin sen pikana. Sain siitä rahat amazonilta takas, nyt vaan toinen paypalin kautta.
En viitsi mainita mikä vuoden jäsenyys, kun en voi suositella. Melkein kuin airbnb ja olen yrittänyt poistaa listaustani sieltä jo pari kertaa mutta aina vaan sinne hakee joku. Tänään tuli sähköposti heiltä jokin muistutus olevinaan.
Pahoittelut että pyyntöni poistamiseen ei ole mennyt läpi ja että tili on jo poistettu käytöstä, eivätkä he ota uudelleen yhteyttä. Rahat kanssa, kiitän. Mitään en saanut.

tiistai 7. tammikuuta 2020

Kellään ei ole syytä helpottaa sun elämää ellei ne jollain tapaa rakasta sua ja aiheuta sulle jo itsessään kärsimystä

Käyty katsomassa Rise of Skywalker. Pelattiin myös lautapelejä deittiseuran kanssa jonkin aikaa. Se tarjosi kaljan ja pelimaksun kummaltakin. Multa meni silti rahaa omiin syömisiin ja maksoin oman lippuni elokuviin joulun superlipuilla. Sinänsä pitkä elokuva että oli aueta muutkin kun kyynelkanavat, ja aivastin peräti pari kertaa ettei tullut housuihin...
Kuulemma kun joskus keväällä ei nähty vaan se tuli kipeäksi ja esti mut kaikissa some kanavissa, niin sillä oli jokin ihastus ja se ajatteli että se oli sit siinä mutta lähdin kuitenkin ex tempore tänään sen kanssa sitten. Ja muutenkin se taisi todella pitää mun tuttikuvista. Kukapa mies ei hähhä? Pidän itsekin mun tutista. Sitten sen suukot oli varsin jalat alta vieviä. Se on sitä tyyppiä, että se varmaan hankkisi kielikorun.
Mun on pitänyt pestä hiukset taas kun multa lähtee ihan himona hilsettä. Täytyy varmaan jotain rasvaa laittaa korvanlehteenkin kun raavin sen verille. Aamuyöllä heräsin johonkin karseaan vatsakipuun. Sitten se lähti yhtäkkiä kun, yritin oksentaa mutta ei tullut mitään, jos se oli vaan jotain ilmavaivojen tapaista. Jäänyt hanuriin jokin herne. Ei voi tietää.
Leffassa olo tuntui samalla lailla päästä varpaisiin kun oli hyvä äänentoisto.
Äitini kysyi asunko Ylöjärvellä ja se joka kirjoittaa mulle vuokrasopimusta tekee monimutkaisesti asioita. Ei varmaan olisi pitänyt muuttoilmoitusta jo rustata mutta onhan minulla suullinen sopimus jo ja se pitää, ollaan tehty näyttö, kaikki okei– mutta jos nyt vaikka jotain muka pystyisi jokin osapuoli mennä munaamaan asioita, niin mähän olisin sitten asunnoton jne. En tiedä uskaltaako maksaa tän kuun vuokraa vai säästänkö tulevaan takuuvuokraan että kikkailisiko jotenkin vai ei niiden takuuvuokrien kanssa. Kelalta menee kuitenkin 4vk kun ne päättää asumistuista ja ne tulee vasta takautuvasti, viimeksi meni joku 46 päivää kun ne jotain pidätti multa niitä tukia. Ulosotto voisi kai viedä multa kuukaudessa satkun jos sinne menee jotain joskus ja loppuelämä kärsiä taas.
Eksä kieltäytyi taas maksamasta mulle yhtään rahaa, pyysin 25e että saisin maksettua Elisaan kuukausieriä, eli se on varastanut multa kaksi puhelinta jo, joista se ei ole maksanut mulle, hajottanut vain. Sama juttu yhden mielenterveystyypin kanssa. Aina kun näen sen äidin kävelyttävän niiden koiraa niin mietin ottaa puheeksi että tietääkös rouva että sen poika on maksanut vain puolet mulle siitä puhelimesta joka hänellä on.
Älyn lahjat on heikot mulla, olisi vaan pitänyt olla kovana ja esittää kyyneleitä miten mua on huijattu asioissa. tori.fi huijarilta yritin velkoa takaisin sataa euroa mutta ne paperit tuli postissa takaisin sekä viesti että ei ole saanut toimittamiani papereita (lähetys oli 2e enkä alkanut skannaa sitä törkeää listaa ihmisistä joita se oli huijannut). Saavat kuulemma paljon postia ne ulosottoihmiset, joten antaa olla. Ikinä saa omiaan takaisin. Kyllä huijaus on se mikä kannattaa. Lupailtu mulle tänään että ostaa mulle askin, kun se mun seuraksi poltti tupakkia. Ehkä ostaakin, en osaa sanoa.

Be with me±May the Force be with you

maanantai 6. tammikuuta 2020

‘Syön sanani’ kuulostaa että mun kirjoitusdieetti pysyy?™

Mitä mä teen hereillä?????????????????????? Hapan röyhtäisy. Kertoisinko hennoista partakarvoista vai kirjamiitistä jonne menossa ylihuomenna mukanani vapautettavia kirjoja taas. Se on kylläkin samaan aikaan terapian alun kanssa.
Nukuin tänään koko päivän yli kello kolmeen. Ihmetellyt maailmaa, lähikaupassa ruokaostoksilla käteisellä.
Sarjoja jokunen jakso (See, Charmed) katsonut. Käsikopelolla toimia täällä valon maailmassa. Sokea joillekin asioille joita tekee varmaan automaatiolla enkä enää muistakaan, että tein sen jo. Katselee sivilisaatiota jossa on pelkästään sokeita, kunnon dystopiaa.
Sarjaa jossa pahuuden lähde valikoituu ottamaan itselleen yhden noitasisarista. Vanhassa Siskoni on noita, Belthazorista tuli se pahuuden lähde, vanha kunnon Cole, yhden sisaruksista miesystävä.
Power of three witch, resurrected and, source of all evil, so bad to the bone, demon?! "born to die" good person
Söin jauheesta tehtyä perunamuusia ja lohikalapyöryköitä sekä sipsejä pussin ja 1,5l pirkka light colaa. Mun vaaka ei sisällä paristoa enää joten jos nousee jonnekin 130 kiloon paino niin siinäpähän sitten nousisi.
Muistaisi vaan juoda vettä. Täällä lunta, maastopaloja toisella puolen palloa. Luksus on kallista köyhyyttä.
Vuodan. Varsin kökkö olo. Jotain selfieitä sentään. Kuu on niin kaunis kun se nousee. Mitähän tässä oikein kirjoitan kun aika menee noin nopeaan.
Kärsin loppuelämäni siitä että pelastin jonkun toisen elämän. Tajusin tänään miten eka poikaystäväni varmaan tuhosi mut taloudellisesti. Tekisin saman jollekin toiselle. Ei kiitos. §√πΩ†µ≈¶
hih aloin tutkailemaan erikoismerkkejä kun vahingossa painoin jotakin nappulaa x∂
Ehti mennä jo tiistain puolelle. Loppiainen joulun lopettaa mutta silti tuli kutsu pikkujouluihin. Odotan että arki sujuisi normaalisti taas... mutta muuta, yhtä asiaa, niin jokin efekti varmaan että mikään muu enää ikinä tunnu samalta kuin ennen.

ajatustenlukijaa ja ennustajaa minusta ei saa... munasolu on isoin sukusolu ja siittiöt niitä pienimpiä joten kummalla on merkitystä, ei ainakaan yhdelläkään sun aivosolulla. Koska milloin viimeksi ne välitti toisistaan? Ei synny uutta ei

sunnuntai 5. tammikuuta 2020

kauas ihmisyys minusta

Tinder on aika karsea paikka. Olen pikemminkin poikkeus kuin sääntö... mutta ainakin ne tietää mitä ne haluaa. Elämäänsäkyllästyneen sekoilevan joka päivä selfieitä ottavan jne tietävät mitä eivät halua mutta jäljellä jää unelmoivat tyypit jotka kuvittelee että ne saisi jonkun oikeasti tai muuten ansaitsisivat parempaa.

Pilasin sunnuntai-iltani onneksi. Olen koko päivän siivonnut ja järjestellyt. Onhan tässä vielä viikkoja muuttoon mutta silti.

Mun ei pitänyt tänään kirjoittaa mutta loppui paristo pelihiirestä. En voi skrollata ylös ja alas.

Toisaalta kehutaan että olen parasta mitä internetissä on kuultu ikinä tai mun keho on jotain ihmeellistä, mutta ehkä sekin on suurta väärinkäsitystä heidän osaltaan.

lauantai 4. tammikuuta 2020

Minulla on sydämessä älykellon kokoinen aukko nyt kun olen räplännyt ipod nanon kosketusnäyttöä

liian vaikeaa
Ostin 2010 lopulla "rannetietokone":en. Kotimainen, oli hyvä takuu mutta ne toimitti vain uuden vyön. Kaloreita en kuluttanut ollenkaan sen mukaan. Ei ole enää vyötä. the end. Laitoin sen tori.fi 12 eurolla :D:D maksoi 79e...
myyntipuhe (Ihan kuin suoraan jostain paskat torilöydöt videolta)
"Tähän voi syöttää painon ja pituuden ja sillä voi ottaa aikaa. Näyttö on himmeähkö ja valaistuu lyhyen aikaa. Kellon virkaa toimittamaan?"

kaikki brittein nanot maksaisi yli 50e ja torissa oli yksi kpl 30e alennettu hinta... mun kaveri sanoi että kun siitä sammuu näyttö niin musiikki lakkaa >.< öri öri

Leikin että mua kiinnostaa vempaimet.
Odotin mäkissä 10minsaa hampparia ja pirtelö oli liian makea ja kahvin heitin roskiin kun sekin oli pahaa.
Parempi kun saa kaverilta sen äidin tekemää kuivakakkua vanilja-suklaa aromisen moccamasterilla keitetyn kahvin kanssa.
Toisaalta en ole vielä maistanut hiilihapotettua kahvia mitä ostin kokeeksi yhden karamellin makuisen ::o
.
.

Aurinq lasq morjenz

Lukunopeus 70 sivua tunnissa

 uusi jakso vartin. Viikonpäivät menneet sekaisin. Tännekin kirjoitan 1,6 tekstiä päivässä. Menossa katsomaan vanhaa kämppääni. Myyn samalla kaverille sen ipod nanon. Mulla ei ole sopivia kuulokkeita että radio kuuluisi siitä mutta tilasin kiinasta parilla eurolla pitäisi saapua maaliskuuhun mennessä...

Jotenkin oli vaikea lukea tuota ääneen ja sen äänestä ehkä kuulee loppua kohti. Miltä ääneni kuulostaa. Ei mitenkään hunajaiselta enkä ole autotunettanut mitään. Tupakoitsijan ääni vaikkakin oma, eli kuka omasta äänestään pitäisi?

Luin 30 sivua eli 4 lukua iltasaduksi astrofyysikon novellikirjaa. Selitti seksin tarkoituksen ja evoluution, ruoansulatuksen(elimistösi varastaa vetyä ja käyttää jokaisen pisaran) ja miten tiede on ihmeellisempää kuin sci-fi. :¨D

perjantai 3. tammikuuta 2020

Missä kakunmuruseni on? Kehon kuuntelua ja antaa laitteiden kertoa puolestaan

Lataan vanhaa versiota iTunesista. Odotan että mulle tuodaan iPhone4 kaapeli kotiin ilmaiseksi!!!! Roskalava ryhmä on paras!!! Mulle puuhaa. Vieläkö toimii ja ehkä ladata siihen mp3sia siihen jostain!!!  :o
Vartin päästä pyykkivuoro

Kyseessä siis tämä soitin joita saa torista muutamalla kympillä. Sain joskus pisteillä jostain ilmaiseksi mikälie pointshop.

2010 on jo melko retroa
Sit yksi fb-kamu ilmoitti että sillä olisi kuivakakkua lahjoittaa ja se asuu lähimain. Tosin se tuli kipeäksi?

Muoks. vanha iTunes ei käynyt mutta sopi kyllä uusin versio Music sovellusta MacOs Catalinaa. Kaksi kappaletta ja yksi äänikirja löytyi kirjastostani #notamusiclover

Mutta tuli puhetta nokian vanhoista musapuhelimista ja 2004 Justin Timberlaken SexyBack ja J.Lo:n On the Floor oli silloin kuumaa settiä kun mulla oli rajattomat kuuntelut melkein vuoden.

Ja tosiaan tämä vauveli on jo myyty!!Kohta pääsen sanelee kun saletisti alan menemään

Kenties mulla on se autistinen logiikka, kun mua rauhoittaa tutkailla asetuksia monta tuntia facebookista. Toki poltin pari röökiäkin, ehkä sekin rentouttaa mt-potilasta sisälläni. Kohta lähteä pois näistä helmoista. Nukahdin vasta kolmen jälkeen yöllä. Digitaalikello pöydällä pari tuntia edellä näytti varmaan aamun tunteja. Meni kaikki tahdonvoima etten hilsepaakkuja enempää rapsutellut.
Silmät menee rusinoiksi.
Näin unia, jonkun mielestä "long numbers" oli hauska nimi ranskalaisille. Viittasi ehkä golden longseihin, ehkä vielä enemmän elintarvikkeiden lisäaine numeroihin. Sitten siinä oli pokemonin peluuta ja glitch kyseisessä maailmassa.
happypancake.comissa löysin mun 2013 -tilin. Kajsazhor.
Juttelin yhdelle miehelle, liityin tinderiin takas, ja kaikki lähti vaan siitä että piti esitellä itseni Pirkanmaan sinkut ryhmään johon joku ehkä lisännyt mut joskus enkä vaan ole viitsinyt poistua.
Kaikki odottaa jotain chattia minuutin ja sitten poistaa osuman heti ja jos en muuten kiinnosta ihmisenä. Turha ottaa nekkuunsa verta keltään ja vaikka maksaa tuosta mitään kultaista tiliä D:
Tuossapa tuo geneerinen kirjoitus inhvoo

  • merkkejä sai olla 500?

Tein jotain väärin ja unelmieni mies jätti. ESIM.:
1. huudahdin parkkipaikalla, "vittu!" ja tyyppi säikähti vaihdekepillään
2. liian vanhaksi haukuin
3. Ei ollut enää mitään miten olisin voinut helpottaa toisen elämää. KYYNEL.
Jos haluat olla onneton niin vie mut vihille tuomiokirkossa KIINNOSTUKSET
Grunge+Sulkapallo+Blogin kirjoittaminen 
Paino ja pituus 164 cm, 120 kg
Silmien väri: Harmaat
Lapsia: Ei
🌞vaaka 🌙härkä ⬆️skorpioni
Joululahjaksi sain pokemon shieldin ja URSAN novellikokoelman+🧦🍫


ei ole fry vaan dry :P:P
Joku lisäsi snäpissäkin kaveriksi. En käytä snäppiä koska en ole tarpeeksi nuori. Tai siis joskus 2016-2017 ehkä tehnyt sellaisen tilin. Muutenkin jo väittää että käsitellyt kuvat silloin kun ei edes ole ellei iphone11 tee jotain omin voimin.

Perjantai ja Robinson Crusoekin kaipaa pitsaa. Mulle tulis jauhelihasoppaa. Sama tuo kun suussa on jo paskan maku.

nuorena vitsa väännetään

torstai 2. tammikuuta 2020

Olen se yksi prosentti "yhdestä prosentista" netin nurkkauksessani kylmässä ja eristetyssä minne jäänyt ikuisiksi ajoiksi unohdettuna

herra monopoli potkitaan vankilasta ulos
Facebook, on eri asia kuin sovellusten käyttö joissa, lukee selkeästi "from/by Facebook".
Etsin itseäni hakuhistoriani mukaan. Tositarkoituksella.
Jokaisella on varjoprofiili siellä jos käyttää whatsappia tai instagramia tai muuten omistaisi ihosäkin, hermoston, luut, näkökyvyn tai todistuksen kansalaisuudesta. Toisaalta eräs mies kerran mut ilmiantoi ja poistettiin jo silloinen tilini. Siinä kuvassa taisin nojata perseellä lavuaariin Pitkäniemen vessassa.
Ei ne sentään ehkä vainoa mua poiskaan tuolta mutta tiliä tilin perään ole luomassakaan.
Mutta kuitenkin jotenkin kuollut paikka. Luulin että ne media-alan opiskelijat vitsaili, kun sanoi ettei edes henkäys käy.
En osaisi nimetä pikkusiskoni kavereista yhtäkään. En löytäisi ketään koulukavereista Karinaisista, Isojoelta, Honkajoelta, Ylöjärveltä, Tampereelta, Wightin saarelta. Tai nettituttuja, entisiä opiskelijoita, avopuolisoita, askartelijoita, taiteilijoita, lääkäreitä ja siivoajia.
Ei maailma nyt niin pieni ole. Miksi edes on luokkakokouksia kun jää vaan kauhea ikävä. Ja loput ajasta ihmiset ei on tervetulleita vain talutushihnassa.
Facebook eli the naamakirja?
En tunnistä keitä se ehdottaa. Menen jumiin kun painan rasteja kaikkien profiilikuvien nurkassa. Siellä taisi puoli vuotta olla samat naamat ja ehdotukset mutta en lähettänyt kutsuja, ja ahdistaa jo muutenkin mitä ihmiset päättävät näyttää julkisesti </3
Eikä se tiedonkeruu käyttäjistä haittaa mua mutku en edes ole töissä niille jotka käsittelee sitä tietoa tai muuten paranoidisesti ajattele asiaa. Paitsi kun hankaloittaa sitä, miten yksinäiseltä tuntuu elämä?
Ainoat jotka pysyy on ehkä vanhemmat kunnes nekin poistuu keskuudesta. Eikä mun edes kehityspsykologisesti pitäisi ajatella moista vielä tässä iässä.
Koittaa nyt sitten samanikäistä ja samalla aaltopituudella olevaa ihmistä koittaa tavoittaa?
Laitoin ystävyyssuhteet julkiseksi, annoin boteille, lupia mainostaa tai tallentaa välimuisteihinsa profiiliani. Mitä tahansa että joku. olemassaoltaisiin ... jaa-a
Vähän pitkä mutta "elämä on".Tässä osio Wikipediaa(= johon voi luottaa 70-80%)


On selvinnyt että Facebook rakentaa "varjoprofiileja" myös ihmisistä jotka eivät ole edes liittyneet palveluun. Palvelun toimitusjohtaja Mark Zuckerberg sanoi Yhdysvaltain kongressin kuulemisessa ettei tiedä mitä tarkoitetaan eikä palvelussa käytetä tätä nimitystä.Packet Storm Security -tietoturvayhtiö on todistanut ei-käyttäjistä luotujen profiilien olemassaolon jo 2013.
Tiedonkeruu tapahtuu ilmeisesti Facebookin skannatessa ihmisten puhelinten yhteystietoja ja puhelinnumeroita ja muiden yrityksen omistamien verkkosivustojen kuten Instagramin ja WhatsAppin tietoja.
On anekdoottisia epäilyjä siitä että Facebook kuuntelee matkapuhelinten mikrofoneja ja kohdistaa mainoksia puhutun perusteella. Tätä ei ole voitu aukottomasti todistaa. Palvelu on vuonna 2016 antanut lausunnon ettei se tee tätä.
Keväällä 2018 paljastui tapaus, jossa Cambridge Analytica -yhtiö oli hyödyntänyt 87 miljoonan Facebook-käyttäjän tietoja poliittiseen mainontaan. Cambridge Analytica oli saanut datan tavalla, joka rikkoi Facebookin käytäntöjä. Tiedosta rakennettiin profiileja, joille kohdistettiin poliittista mainontaa Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaalien ja BrExit-äänestyksen aikaan.
Syyskuussa 2018 Facebook vahvisti joutuneensa tietomurron kohteeksi, jossa 50 miljoonan käyttäjän tiedot ovat vaarantuneet.
Heinäkuussa 2019 Facebook sai Yhdysvalloissa viiden miljardin dollarin sakot käyttäjien yksityisyyden loukkaamisesta. Federal Trade Commission tutkii myös yhtiön yrityskäytäntöjä ja sitä, onko se käyttänyt väärin määräävää markkina-asemaansa.
Elokuussa 2019 selvisi että Facebook on tallentanut käyttäjien Facebook Messenger -palvelussa käymiä äänikeskusteluja. Keskusteluja on jaettu sadoille alihankkijoille, jotka ovat litteroineet keskustelut tekstiksi. Yhtiön mukaan tarkoituksena oli kehittää tekoälyn kykyä tulkita puhetta. Facebookin mukaan käyttäjät ovat antaneet tähän luvan. Puheluiden kuuntelu lopetettiin kun se tuli julkiseksi.


by the way miksi tämä näyttö itsekseen kirkastuu ja haalistuu

MIHIN KAIKKI PERUSTUU!!!! annan kätellessä sähköiskuja (hankaussähköä) ja jos menen valotolpan ohi niin niitä sammuu tai välkkyilee.
onnenpotku vai ihan tsägää. Ehkä jotkut lukee vaikka iltasaduksi kun, eihän tällaisen paskan kanssa, tarvitse pitää yhteyttä.

Jos ajatella saattaa mitä tuleman pitäisi, ei heikompi pää kestäisi

Kaipa sitä vuoden ekana viikonloppuna voisi olla jo kotona. Heräillyt kymmenen maissa aamulla pari viikkoa ja mennyt puolenyön jälkeen nukkumaan. >>>Pihalla käymiset rajoittuneet ja ruutuajat paukkuneet niin hedari on vähän koko ajan.<<<
Ruokia riittää kuulemma. Mua ei erityisemmin nappaa syöminen enää.

Näen kaveria lauantaina keskustassa ja mennään katsomaan uutta kämppää ja toivottavasti ne kirjoittaa mulle jonkun asuntotarjouksen, jos ei vielä vuokrasopimusta voi. Koska sitten kela päättää taas tukiasioita.

Olen pelannut joululahjani jo kaksi kertaa onnellisesti loppuun, the end.

Vielä puuttuu pokemoneja, ym mihin kuluttaa tuntikausia aikaa säätöä, tappeluita ja munien hautomista, raiditappeluita, kokkailua... mulla ei vielä ole edes 100 levelistä pokemonia mutta eipä sitä voi nostaakaan sen statseja joka on jo 90.

Niin pelaan vaan yhden pokemonin taktiikalla. Nimesin sen Dracopultin Dracoenatoriksi. Sillä on lohikäärme, ötökkä, ja kummitus liikkeitä jonka lisäksi tuo ampuu itsestään pikkulohikäärmeitä. Annoin sille amulet coinin että saan tuplasti rahaa kaikista tappeluista.
Legut on kiinni saatu, vielä pitää päihittää Leon battle towerissa. 250/400 pokemonia on kerinnyt evolvoida ehkä vajaa 100 niitä.
>>>Pelannut nyt sen 40 tuntia. <<<
Launtaina alkaa uusi kausi tappeluita joita voi voittaa muita vastaan? /redditin mukaan

Olen pelannut puhelimellakin paljon. Somen lisäksi vähän yli tunnin selannut tarroja, joita kerryttää omaan näppäimistöönsä, myynyt ylimääräisiä, ostanut itseltäni niitä toisella puhelimella, ottanut kuvia taustalle myynti-ilmoituksiin, mainosten katselulla rahoittanut sitä että se sovellus ottaa myyntipalkkiota tarroista. Siellä on vaikka mitä funkoja, gameofthronesia, buffya, salaisia kansioita, marvelia mutta myös tietyt tarrat kuten disneyn -ja osa sarjakuvista joita on nähnyt vaan satelliittikanavilla, tai nalle puh... ei saa keräillä tästä maasta käsin, Euroopan alueella.

kajsa blomin joulunajat applen laitteilla ja vähän nintendonkin. [tulisi hyvä otsake]

mut ruokitaan ja pyykkini pestään. Juustosämpylöitä on tarjolla 247. Melkein sama virvokkeissa.
Vähän liiaksi hemmottelua siihen verrattuna mitä on odotettavissa. Muuttopuuhat, loppusiivoukset, kantamiset, loput pakkaamiset. Tietenkin myös viralliset hakemukset. Sitten kun on kaikki vähä vanhassa yksiössä, niin ei helpotu.
Itsepalvelupesulaa mahdollisesti, sekä Prismalle kävelyä 2 kilometriä jos haluaa ruokaa. En edes pyöräile. Ja sekin että kerran kuussa matkattava terveysasemalle hervannan keskustaan lähes vuosi koska mennyt vaihtaa terveysasemaa.
Ei edes tiedä mitä busseja kulkee, vaikka ei eksyisikään.
Joka viikkoinen psykoterapian jatke...

En mä tiedä. Jotenkin vaan. Nähtävää, koettavaa, jaksoi tai ei, satoi paistoi- tai lakkaa satamasta. Askeleita onpi eteenpäin, ei kerran pukin kavion verran heittelehtimällä ja hyppelehtimälläkään ja muita persuuksiin puskien. >:(

keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Onhan se yksi päivä tämäkin muiden joukossa mutta hyvästi vanhuus


Olipas taas. Ei se raha taivaisiin ampumalla kasva mutta viljellään silti.

flashbäkkejä vuosikymmeneltä tulvi aivoihin rankasti. Mun piti vanhuksille selittää mitä on meemi ja häshtägit. Ulvahdin pariin otteeseen "eih!" esim kun stadin vuosivaihtuuyle konsertissa oli paperiliitin Word avustaja maskotti tai kun radionova soitti Bad Romancea lady kakalta. yyh hyi helvetti nostalgia on tällaiselle millenniaalille aika kylmiäväreitä tuottava elämys. toi z populaatio jotka on syntynyt meidän jälkeen 00- luvulla ei kyl tajua mitään paitsi tuijottaa puhelimiinsa. Ne ei ole kerännyt tarroja eikä kiiltokuvia, vaan streakejä snapchatiinsa.