ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 9. tammikuuta 2020

the torture was fine you bitter harpy's

Mieleni pahoitin. Ajattelin että en ikinä enää bloggaa. Ei se varmaan niiden naisten syytä ollut. Instagram elämä ei muka ole todellista elämää ja mitä nyt sanottiinkaan, kun uskalsin, ensinnäkin viedä miittiin mun blogista kootun kirjan.
Tänään tilasin pitsaa, sain kuponkiedulla ilmaisen juoman... ja löhönnyt tai katsellut läppäriltä sarjoja tai pelannut puhelimella pelejä, mutta yritin minä kun heräsin, venytellä kirjan (liiankin) helppojen ohjeiden mukaan, ja olla kuntopyörällä hetken.
Huomiseksi muka mennä Akateemisten pelaajien pikkujouluihin. Ehkä en halua mennä olemaan epämukavan hiljainen uudessa seurassa tjsp. Pelaan kyllä äänekkäästi jos seura on tuttua tai muuten tuntee olonsa hyväksi. Ääh, ei oikein jaksaisi seurustella ihmisten kanssa. Pettymystä ja pahaa mieltä jakoon. Olen voittajatyyppiä, älkää siitä huolehtiko.
Viikonloppuna joku tulee irrottaa mun pöydästä jalat kun ne on jotenkin ihmeellisesti.
No niin, riitautetaan tässä nyt sitten mun nettiostoja. Olisin halunnut hupparin jossa vetoketju edessä, mutta en ehtinyt sitä hakea postista kun olin muualla. Periaatteessa se tuli, myohempään kuin luvattuna ajankohtana, vaikka ne lähettikin sen pikana. Sain siitä rahat amazonilta takas, nyt vaan toinen paypalin kautta.
En viitsi mainita mikä vuoden jäsenyys, kun en voi suositella. Melkein kuin airbnb ja olen yrittänyt poistaa listaustani sieltä jo pari kertaa mutta aina vaan sinne hakee joku. Tänään tuli sähköposti heiltä jokin muistutus olevinaan.
Pahoittelut että pyyntöni poistamiseen ei ole mennyt läpi ja että tili on jo poistettu käytöstä, eivätkä he ota uudelleen yhteyttä. Rahat kanssa, kiitän. Mitään en saanut.