ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

perjantai 31. tammikuuta 2020

Jos olisin mies tappaisin itseni koska ei voisi vähempää kiinnostaa tissit ja pillu ja vitun kukasta kukkaan lentely

Katsoin wikipediasta mitä on ihmisen seksuaaalisuus. Jos mainitsen lukeneeni ihmisen sukusolujen toiminnasta, niin ei se ole vaikkapa sitä että mulla olisi (kun ei ole) jotain kuvia mun blogissa sukupuolielimistä tai että olisin halukas niin avoimesti mihinkään.. vai mitenköhän tämä nyt pitäisi ottaa kun mainoksia rajoitettu sisällön takia jota en ole edes tänään mitään tuottanut. Noiden sensuurin mukaan varmaan pistekin muistuttaa liikaa muodoltaan munasolua.

Kun oli tuparit ja näytän mun kaverille, joka on avoimesti "elukoita" ja lapsiinsekautujia vastaan, melko intohimoisesti, niitä satoja viestejä mitä mun kik viestittimeen on tullut tässä muutaman vuoden kuluessa. Kaveri alkoi huutaa ja elämöitsee että muka osallistun tai yllytän niitä ja mun takia nämä elukat jatkaa touhujaan. En edes vastaa niihin chattipyyntöihin yleensä mitään. En ole lesbo tai vihaa miehiä, mutta en kyllä etsikään ketään.
Puhui jotain mun arvottomuudentunteesta ja narsismin puutteesta ja etten anna itselleni arvoa. Vaikka mulla on hyvä huumorintaju ja paljon annettavaa.

Ei paljoa kiihota. Saanut epäonnen luvun verran ansiotuloja jotain 7e AdSense tilille vaikka kävijämäärät on muka pieniä. Kunhan kirjoitan ja joka päivä tasaisesti kirjoitankin 1,6 julkaisua... mutta voinhan mä toki lopettaakin kun minua kohtaan aina vain hyökätään :)

Mutta hei, kiva vain muistuttaa itseään että herrasmiehiä, eikä miehiä, tai muita kunnon ihmisolennon vastakkaista sukupuolta EI OLE. Ja sen he myöntää itsekin. Mulla muka luulot itsestäni. Jokainen luulee että luulen jotain. En vittu luule enkä jaksa. Viattomuus kuollut tsek tsek..