Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

perjantai 31. tammikuuta 2020

Jos olisin mies tappaisin itseni koska ei voisi vähempää kiinnostaa tissit ja pillu ja vitun kukasta kukkaan lentely

Katsoin wikipediasta mitä on ihmisen seksuaaalisuus. Jos mainitsen lukeneeni ihmisen sukusolujen toiminnasta, niin ei se ole vaikkapa sitä että mulla olisi (kun ei ole) jotain kuvia mun blogissa sukupuolielimistä tai että olisin halukas niin avoimesti mihinkään.. vai mitenköhän tämä nyt pitäisi ottaa kun mainoksia rajoitettu sisällön takia jota en ole edes tänään mitään tuottanut. Noiden sensuurin mukaan varmaan pistekin muistuttaa liikaa muodoltaan munasolua.

Kun oli tuparit ja näytän mun kaverille, joka on avoimesti "elukoita" ja lapsiinsekautujia vastaan, melko intohimoisesti, niitä satoja viestejä mitä mun kik viestittimeen on tullut tässä muutaman vuoden kuluessa. Kaveri alkoi huutaa ja elämöitsee että muka osallistun tai yllytän niitä ja mun takia nämä elukat jatkaa touhujaan. En edes vastaa niihin chattipyyntöihin yleensä mitään. En ole lesbo tai vihaa miehiä, mutta en kyllä etsikään ketään.
Puhui jotain mun arvottomuudentunteesta ja narsismin puutteesta ja etten anna itselleni arvoa. Vaikka mulla on hyvä huumorintaju ja paljon annettavaa.

Ei paljoa kiihota. Saanut epäonnen luvun verran ansiotuloja jotain 7e AdSense tilille vaikka kävijämäärät on muka pieniä. Kunhan kirjoitan ja joka päivä tasaisesti kirjoitankin 1,6 julkaisua... mutta voinhan mä toki lopettaakin kun minua kohtaan aina vain hyökätään :)

Mutta hei, kiva vain muistuttaa itseään että herrasmiehiä, eikä miehiä, tai muita kunnon ihmisolennon vastakkaista sukupuolta EI OLE. Ja sen he myöntää itsekin. Mulla muka luulot itsestäni. Jokainen luulee että luulen jotain. En vittu luule enkä jaksa. Viattomuus kuollut tsek tsek..

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy