Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

torstai 2. tammikuuta 2020

Jos ajatella saattaa mitä tuleman pitäisi, ei heikompi pää kestäisi

Kaipa sitä vuoden ekana viikonloppuna voisi olla jo kotona. Heräillyt kymmenen maissa aamulla pari viikkoa ja mennyt puolenyön jälkeen nukkumaan. >>>Pihalla käymiset rajoittuneet ja ruutuajat paukkuneet niin hedari on vähän koko ajan.<<<
Ruokia riittää kuulemma. Mua ei erityisemmin nappaa syöminen enää.

Näen kaveria lauantaina keskustassa ja mennään katsomaan uutta kämppää ja toivottavasti ne kirjoittaa mulle jonkun asuntotarjouksen, jos ei vielä vuokrasopimusta voi. Koska sitten kela päättää taas tukiasioita.

Olen pelannut joululahjani jo kaksi kertaa onnellisesti loppuun, the end.

Vielä puuttuu pokemoneja, ym mihin kuluttaa tuntikausia aikaa säätöä, tappeluita ja munien hautomista, raiditappeluita, kokkailua... mulla ei vielä ole edes 100 levelistä pokemonia mutta eipä sitä voi nostaakaan sen statseja joka on jo 90.

Niin pelaan vaan yhden pokemonin taktiikalla. Nimesin sen Dracopultin Dracoenatoriksi. Sillä on lohikäärme, ötökkä, ja kummitus liikkeitä jonka lisäksi tuo ampuu itsestään pikkulohikäärmeitä. Annoin sille amulet coinin että saan tuplasti rahaa kaikista tappeluista.
Legut on kiinni saatu, vielä pitää päihittää Leon battle towerissa. 250/400 pokemonia on kerinnyt evolvoida ehkä vajaa 100 niitä.
>>>Pelannut nyt sen 40 tuntia. <<<
Launtaina alkaa uusi kausi tappeluita joita voi voittaa muita vastaan? /redditin mukaan

Olen pelannut puhelimellakin paljon. Somen lisäksi vähän yli tunnin selannut tarroja, joita kerryttää omaan näppäimistöönsä, myynyt ylimääräisiä, ostanut itseltäni niitä toisella puhelimella, ottanut kuvia taustalle myynti-ilmoituksiin, mainosten katselulla rahoittanut sitä että se sovellus ottaa myyntipalkkiota tarroista. Siellä on vaikka mitä funkoja, gameofthronesia, buffya, salaisia kansioita, marvelia mutta myös tietyt tarrat kuten disneyn -ja osa sarjakuvista joita on nähnyt vaan satelliittikanavilla, tai nalle puh... ei saa keräillä tästä maasta käsin, Euroopan alueella.

kajsa blomin joulunajat applen laitteilla ja vähän nintendonkin. [tulisi hyvä otsake]

mut ruokitaan ja pyykkini pestään. Juustosämpylöitä on tarjolla 247. Melkein sama virvokkeissa.
Vähän liiaksi hemmottelua siihen verrattuna mitä on odotettavissa. Muuttopuuhat, loppusiivoukset, kantamiset, loput pakkaamiset. Tietenkin myös viralliset hakemukset. Sitten kun on kaikki vähä vanhassa yksiössä, niin ei helpotu.
Itsepalvelupesulaa mahdollisesti, sekä Prismalle kävelyä 2 kilometriä jos haluaa ruokaa. En edes pyöräile. Ja sekin että kerran kuussa matkattava terveysasemalle hervannan keskustaan lähes vuosi koska mennyt vaihtaa terveysasemaa.
Ei edes tiedä mitä busseja kulkee, vaikka ei eksyisikään.
Joka viikkoinen psykoterapian jatke...

En mä tiedä. Jotenkin vaan. Nähtävää, koettavaa, jaksoi tai ei, satoi paistoi- tai lakkaa satamasta. Askeleita onpi eteenpäin, ei kerran pukin kavion verran heittelehtimällä ja hyppelehtimälläkään ja muita persuuksiin puskien. >:(