Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

perjantai 17. tammikuuta 2020

Vihan kääntopuoli ei olekaan rakkaus, vaan viha

Fuck. Ette tiedä sitä tunnetta kun, täytyy ottaa jämerät sakset käyttöön, ja leikata varpaankynsiä varovasti kun niissä kasvaa jokin hermo mutta, ne on myös hauraat ja paksut pikkuvarpaissa. Joskus toivon että ne vaan lähtisi irti ja tilalle tulisi terveet kynnet. Mutta aikani oltuani pää alaspäin alkoi ahdistaa joten lopetin moisen tasapainoilun. Kävin tänään ottamassa pistoksen käsivarteen. Ei taaskaan kysytty mitään voinnista, vaan että haluanko varata seuraavan ajan.
Ostin salaattitarpeita, latasin bussikorttia, kävelin kotiin. Joku ihme ukkeli huuteli kun katsoin kännykkääni ja pelasin pokemon go:ta pitkästä aikaa, "sinäkin siinä ****" Mulla on tosi hyvä muisti pokemonien ansiosta toisaalta. Tutkittu juttu.
Ei se hetkauttanut mua, näytin keskaria. Saan olla niin vaisu kun haluan jos mulla on kurkku kipeä.
Hyvilläkin ihmisillä on huonoja päiviä ja mä olin jo voittaja siinä vaiheessa päivää. Ilmeisesti ihmisillä on oikeasti jotain älypuhelimia vastaan. Ei ne mun raamattu ole. Mikä vittu aikuisia miehiä muutenkin vaivaa, ai niin, nuohan oli kaikki aikuisia vauvoja.
Pesin pyykit, siivonnut kaappeja. Maanantaina käy asuntotarkistaja katsomassa asunnon yleistä kuntoa. Viikonlopun aikana saada täältä se astianpesukone pois.
Alle kaksi viikkoa siihen että kamat kantaa pois täältä.
Sormet tuoksuu kloriitille. Voisi ottaa toisen särkylääkkeen. Heräsin aamulla viideltä kun jotain punaruskeaa valui lämpimänä alle. Suurin osa lattialle siivottavaksi pois. Tamponeja kuluu ihan vitusti. Mulla on jokin hpv positiivisuus, mutta se ei ole tyyppiä 16 eikä 18. Pääsen kolposkopiaan.