Eggs are bigger than sperm, so yeah your mother should've aborted you when she had the chance if you say so about females- and I'm even prolife, dear murderer

Katsoin eilen Tohtori Uni elokuvan. Tein amerikkalaisia pannukakkuja jauheesta. Piti päästä illalla tuulettumaan. Kävin kaupungilla bussilla, parissa kuppilassa kuuntelemassa karaokea ja join kaljan, jekkuedin ja rommikolan. Hain mäkkäristä hampparin mukaan ja söin sen kotona. Tänään katsellut youtubesta miten selviää Lontoossa ilman rahaa. Hain kaupasta sushia muutaman kappaleen ja röökiä. Söin lopun ranskanleivän, perunamuusijauhetta ja kalkkunanakkeja lämmitin. Sinänsä täys olo. Juonut teetä hunajalla. Tarvisin suihkun varmaan jossain lähitulevaisuudessa. Lauleskelin vessanpöntöllä että vatsa toimisi. Palleasta muka aloittaa laulaminen. Vuodan taas kuin siivilä ja täytyi tukkia toi alapää jollain tamponi viritteisellä filtterillä. Oon ottanut kipulääkkeen, ei se kyllä vielä alkanut toimia. Vihloo ja nipistää.
Luvattiin ensi viikolla tuoda jotain tikkaita että saisin irti lamppuja, verhoja, ylettäisin yms. Kauhean vähän teen mitään. Nukun vaan. Unelmoin koska jääkaappipakastimen alan sulattaa. Tässä ei ole montaa päivää edes enää muuttoon. Hengittää syvään.

Kill it before it lays eggs.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit