ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

maanantai 20. tammikuuta 2020

spoilaa sun juoni meillekin te mahtavat käsinkirjoittajat ja muut stratosfääriset oliot

Oli kivaa!!! Juttelin monta tuntia. Psykoterapiaa ensin ja sitten yhden beijing babyn kanssa kahvilla ja yksillä kaljoilla. Oon aika hyvä improvisoimaan. Kaivoin mielestä jotain kulttuurishokki kaavioita kun itsemurhasta alettiin puhuu... miten voi noin nopeaa jutella vakavia. Häpeällistä jossain maissa, tuottaa tuskaa enemmän kuin toinen eri asia täällä, jos laittaa järjestykseen asteikolle. Ja se oli vege piirrostaiteilija. Selitin lihan hinnasta, eu-tuesta maanviljelijöille ja työpaikoista, lehmien laitumista, ja se puhui feikkilihasta ja mä otin esille, että menisikö läpi valheenpaljastintestissä, ettet syönyt lihaa. Sen kakkupala ja kahvi maksoi saman verran kuin aski röökiä, niin mä sit tarjosin, tumman porterin tms pienen 5e kaljan sille. Lämmitti. Kaikki kirpparit oli jo kiinni. Puhuttiin myös sarjoista. South Park ja Sabrina teininoita ym mainittiin ja siitä päästin pakanaskeneneen. Maapallo, tekniikka tänä päivänä, tekoäly, ihmisen tulevaisuus!!! Siinä unohtaa helposti oman mitättömyytensä isossa mittakaavassa. Mutta siis...okei. Näitä asioita mä muistan. En maininnut että hiustenvaalennus aiheuttaa rintasyöpää. Puhuttiin geeneistä. Se halasi mua kun menin bussiin. Tulin kotiin, ryntäys vessaan, mun lemppari skorpioni julkkis amerikassa julistaa taas jotain maanantaita livenä instagramissa, unohdin että annoin yhden peilin pois kun lähdin jätin sen rappukäytävään jollekin haettavaksi joka oli kysellyt kokovartalopeiliä roskalavalla ?!!!
Syön levitteitä lusikoin suuhun ja söin puuroa hillolla. Mun piti mennä syömään johki subwayhin yms mutta en sitten kerennyt. Tuplapisteet lisätäytteillä eiku.
On mulla siis paljon asioita mutta jouluhan oli just.

Sama englanniksi???????? Get your fucking own app for that. Basically, eco-friendly deep&small talk with no-Finnish-accent that's understandable and proficient.

Cheers and salùt