ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

torstai 2. tammikuuta 2020

Olen se yksi prosentti "yhdestä prosentista" netin nurkkauksessani kylmässä ja eristetyssä minne jäänyt ikuisiksi ajoiksi unohdettuna

herra monopoli potkitaan vankilasta ulos
Facebook, on eri asia kuin sovellusten käyttö joissa, lukee selkeästi "from/by Facebook".
Etsin itseäni hakuhistoriani mukaan. Tositarkoituksella.
Jokaisella on varjoprofiili siellä jos käyttää whatsappia tai instagramia tai muuten omistaisi ihosäkin, hermoston, luut, näkökyvyn tai todistuksen kansalaisuudesta. Toisaalta eräs mies kerran mut ilmiantoi ja poistettiin jo silloinen tilini. Siinä kuvassa taisin nojata perseellä lavuaariin Pitkäniemen vessassa.
Ei ne sentään ehkä vainoa mua poiskaan tuolta mutta tiliä tilin perään ole luomassakaan.
Mutta kuitenkin jotenkin kuollut paikka. Luulin että ne media-alan opiskelijat vitsaili, kun sanoi ettei edes henkäys käy.
En osaisi nimetä pikkusiskoni kavereista yhtäkään. En löytäisi ketään koulukavereista Karinaisista, Isojoelta, Honkajoelta, Ylöjärveltä, Tampereelta, Wightin saarelta. Tai nettituttuja, entisiä opiskelijoita, avopuolisoita, askartelijoita, taiteilijoita, lääkäreitä ja siivoajia.
Ei maailma nyt niin pieni ole. Miksi edes on luokkakokouksia kun jää vaan kauhea ikävä. Ja loput ajasta ihmiset ei on tervetulleita vain talutushihnassa.
Facebook eli the naamakirja?
En tunnistä keitä se ehdottaa. Menen jumiin kun painan rasteja kaikkien profiilikuvien nurkassa. Siellä taisi puoli vuotta olla samat naamat ja ehdotukset mutta en lähettänyt kutsuja, ja ahdistaa jo muutenkin mitä ihmiset päättävät näyttää julkisesti </3
Eikä se tiedonkeruu käyttäjistä haittaa mua mutku en edes ole töissä niille jotka käsittelee sitä tietoa tai muuten paranoidisesti ajattele asiaa. Paitsi kun hankaloittaa sitä, miten yksinäiseltä tuntuu elämä?
Ainoat jotka pysyy on ehkä vanhemmat kunnes nekin poistuu keskuudesta. Eikä mun edes kehityspsykologisesti pitäisi ajatella moista vielä tässä iässä.
Koittaa nyt sitten samanikäistä ja samalla aaltopituudella olevaa ihmistä koittaa tavoittaa?
Laitoin ystävyyssuhteet julkiseksi, annoin boteille, lupia mainostaa tai tallentaa välimuisteihinsa profiiliani. Mitä tahansa että joku. olemassaoltaisiin ... jaa-a
Vähän pitkä mutta "elämä on".Tässä osio Wikipediaa(= johon voi luottaa 70-80%)


On selvinnyt että Facebook rakentaa "varjoprofiileja" myös ihmisistä jotka eivät ole edes liittyneet palveluun. Palvelun toimitusjohtaja Mark Zuckerberg sanoi Yhdysvaltain kongressin kuulemisessa ettei tiedä mitä tarkoitetaan eikä palvelussa käytetä tätä nimitystä.Packet Storm Security -tietoturvayhtiö on todistanut ei-käyttäjistä luotujen profiilien olemassaolon jo 2013.
Tiedonkeruu tapahtuu ilmeisesti Facebookin skannatessa ihmisten puhelinten yhteystietoja ja puhelinnumeroita ja muiden yrityksen omistamien verkkosivustojen kuten Instagramin ja WhatsAppin tietoja.
On anekdoottisia epäilyjä siitä että Facebook kuuntelee matkapuhelinten mikrofoneja ja kohdistaa mainoksia puhutun perusteella. Tätä ei ole voitu aukottomasti todistaa. Palvelu on vuonna 2016 antanut lausunnon ettei se tee tätä.
Keväällä 2018 paljastui tapaus, jossa Cambridge Analytica -yhtiö oli hyödyntänyt 87 miljoonan Facebook-käyttäjän tietoja poliittiseen mainontaan. Cambridge Analytica oli saanut datan tavalla, joka rikkoi Facebookin käytäntöjä. Tiedosta rakennettiin profiileja, joille kohdistettiin poliittista mainontaa Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaalien ja BrExit-äänestyksen aikaan.
Syyskuussa 2018 Facebook vahvisti joutuneensa tietomurron kohteeksi, jossa 50 miljoonan käyttäjän tiedot ovat vaarantuneet.
Heinäkuussa 2019 Facebook sai Yhdysvalloissa viiden miljardin dollarin sakot käyttäjien yksityisyyden loukkaamisesta. Federal Trade Commission tutkii myös yhtiön yrityskäytäntöjä ja sitä, onko se käyttänyt väärin määräävää markkina-asemaansa.
Elokuussa 2019 selvisi että Facebook on tallentanut käyttäjien Facebook Messenger -palvelussa käymiä äänikeskusteluja. Keskusteluja on jaettu sadoille alihankkijoille, jotka ovat litteroineet keskustelut tekstiksi. Yhtiön mukaan tarkoituksena oli kehittää tekoälyn kykyä tulkita puhetta. Facebookin mukaan käyttäjät ovat antaneet tähän luvan. Puheluiden kuuntelu lopetettiin kun se tuli julkiseksi.


by the way miksi tämä näyttö itsekseen kirkastuu ja haalistuu

MIHIN KAIKKI PERUSTUU!!!! annan kätellessä sähköiskuja (hankaussähköä) ja jos menen valotolpan ohi niin niitä sammuu tai välkkyilee.
onnenpotku vai ihan tsägää. Ehkä jotkut lukee vaikka iltasaduksi kun, eihän tällaisen paskan kanssa, tarvitse pitää yhteyttä.