ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

tiistai 21. tammikuuta 2020

Uusavuton nuoriso jonka itsetunto on alempana kuin helvetin eka ympyrä Danten näyssä

Suomi on nuori ja tyhmä maa ja sen nuoret on sitten tyhmempiä. En välitä teidän länsimaisista kauneus ja laihuusihanteista. seksitreffit sivuilla oli jokin 200 kiloinen nainen ja mä en ikinä pystyisi lihoa vielä toiste sellaista jotain yli 60-70kiloa... 10 kiloa vuodessa lääkkeiden takia lihominen on vähän vakavampi juttu kuin huvikseen itsensä paisuttaminen. Jonkunhan siinä pitää olla se joka edesauttaa, huonot tavat ym olla. Sitä paitsi kuulen aina että jos olisin laihempi voisin olla kaunis. Sekään ei ole kiltisti sanottu. Mutta miksi edes mainitsen tätä taas, on että provosoiduin, oli jokuset kommentit tiktokissa. Katsoin youtubesta "näin saat instagramissa 50 000 seuraajaa viikossa" tyyppisen videon, ja se joka puhui algoritmeistä ym liveyleisön edessä, sanoi että ei kannata postailla selfieitä koko ajan, ellei ole todella kaunis. Olkaa sit ottamatta koppia vinkeistä!
Katson mun telia tv sovellusta selaimesta tms. Se ei maksa edes mitään. TV5:sella menee yksi mun lemppari...
Jos mä nyt laittaisin kreikkalaiseen jogurttiin kaakaojauhetta. Tuon Hengenvaarallisesti lihava ravintoterapeutin ohjeet on aika katastrofaalisia. Söin kurkkua ja tomaattia ja motsarella juustoa mutta myös kinkku&ananas valmispitsan ja sitruuna zeroa. Latasin englanniksi äänikirjan kirjasta minkä sain joululahjaksi... otin päivänokoset sen jälkeen kun otin pari asiakasta.. illalla alkoi taas menkat, enhän mä vuodakaan kuin joka toinen päivä. En edes muista koska ei olisi ollut näin. Mutta joo, vähän harmittaa että eilistäkin kirjoitusta oli luettu jotain kuusi kertaa ja mun uutta englannin ääntämisvideota YouTubessa ei kukaan... ehkä ihmiset ei halua uskoa minusta hyviä asioita, tai sitten muka valehtelen. Tai muuta lannistavaa paskaa mitä ihmiset osaa.