ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

maanantai 6. tammikuuta 2020

‘Syön sanani’ kuulostaa että mun kirjoitusdieetti pysyy?™

Mitä mä teen hereillä?????????????????????? Hapan röyhtäisy. Kertoisinko hennoista partakarvoista vai kirjamiitistä jonne menossa ylihuomenna mukanani vapautettavia kirjoja taas. Se on kylläkin samaan aikaan terapian alun kanssa.
Nukuin tänään koko päivän yli kello kolmeen. Ihmetellyt maailmaa, lähikaupassa ruokaostoksilla käteisellä.
Sarjoja jokunen jakso (See, Charmed) katsonut. Käsikopelolla toimia täällä valon maailmassa. Sokea joillekin asioille joita tekee varmaan automaatiolla enkä enää muistakaan, että tein sen jo. Katselee sivilisaatiota jossa on pelkästään sokeita, kunnon dystopiaa.
Sarjaa jossa pahuuden lähde valikoituu ottamaan itselleen yhden noitasisarista. Vanhassa Siskoni on noita, Belthazorista tuli se pahuuden lähde, vanha kunnon Cole, yhden sisaruksista miesystävä.
Power of three witch, resurrected and, source of all evil, so bad to the bone, demon?! "born to die" good person
Söin jauheesta tehtyä perunamuusia ja lohikalapyöryköitä sekä sipsejä pussin ja 1,5l pirkka light colaa. Mun vaaka ei sisällä paristoa enää joten jos nousee jonnekin 130 kiloon paino niin siinäpähän sitten nousisi.
Muistaisi vaan juoda vettä. Täällä lunta, maastopaloja toisella puolen palloa. Luksus on kallista köyhyyttä.
Vuodan. Varsin kökkö olo. Jotain selfieitä sentään. Kuu on niin kaunis kun se nousee. Mitähän tässä oikein kirjoitan kun aika menee noin nopeaan.
Kärsin loppuelämäni siitä että pelastin jonkun toisen elämän. Tajusin tänään miten eka poikaystäväni varmaan tuhosi mut taloudellisesti. Tekisin saman jollekin toiselle. Ei kiitos. §√πΩ†µ≈¶
hih aloin tutkailemaan erikoismerkkejä kun vahingossa painoin jotakin nappulaa x∂
Ehti mennä jo tiistain puolelle. Loppiainen joulun lopettaa mutta silti tuli kutsu pikkujouluihin. Odotan että arki sujuisi normaalisti taas... mutta muuta, yhtä asiaa, niin jokin efekti varmaan että mikään muu enää ikinä tunnu samalta kuin ennen.

ajatustenlukijaa ja ennustajaa minusta ei saa... munasolu on isoin sukusolu ja siittiöt niitä pienimpiä joten kummalla on merkitystä, ei ainakaan yhdelläkään sun aivosolulla. Koska milloin viimeksi ne välitti toisistaan? Ei synny uutta ei