Translate

kävijäpiikki

Poliittinen taide ei käy

* Hatred - racial, misogyny/misandry, hatred/bigotry to any race/creed/colour/orientation, etc.


Therefore, your image has been removed.

En mä kyllä löydä tuumaakaan rakkautta sydämestäni tuolle hirviölle, en mä sitä silti vihaa. Tämä oli taidetta. Tuossa voisi olla kenen pää vain mutta siitä nyt tuli tuollainen, kun löysin naaman Time lehden välistä. Ilman naamaa se olisi silti toi.

Amerikka on takaperoinen. Kyllä vain jees.

Makselin täs tulleja ja postimaksuja lahjaksi tulevista housuista. Mua ollaan yritetty tavoittaa, mutten ole vastannut.

Ei auta itku markkinoilla eli miten lihavat ihmiset on vaikeampi kidnapata

 Yritän olla tekemättä mitään. Olen tehnyt hiuksiin sinisen raidan. Käynnistäyt iPhonen uudestaan ongelmien takia. Selannut ja tehnyt paljon TikTokk videoita. Avannut kyykkyviini pullon lemppari etelä-afrikkalaista valkkaria. Polttanut muutaman savukkeen parvekkeella. Juonut yli litran pepsi maxia. Avannut postin. Syönyt aamupalana sokerimuroja ja pari juustosämpylää ja siivu vaniljajäätelöä. Laittanut hiuksiin hiuspohjanseerumia koska mulla on kauheat hilsepaakut. Otin pari imodiumia taas vaihteeksi. Meikannut silmämeikkiä. Ollut surullinen. Pitäisi pestä pyykit ja imuroida ja hetken voisi olla kuntopyörälläkin jos muistaisi jaksaisi viittisi tai tiskata jne tärkeitä kotiaskareita kun kerääntyvät.

Olen aika hyvä tässä! Heräsin joskus yhdeksän jälkeen (lue: lähempänä yhtätoista) ja kello tulee kolme. Mitään velvotteita mulla ei enimmäkseen ole. Eilen illalla sain kyydin kaupoille. Kolme muovikassillista kesti tunti skannata ja laittaa pois. Vaihdoin uuden vessaharjan ja sellaista istuksinkin siellä.

Aamupaino oli miinus viissataa grammaa. Varmaan se arkiliikunta ja etten syönyt heti kaikkea mitä ostinkaan ja vielä pitkä lämmin suihku ennen nukkumaanmenoa, niin nautin pitkästä aikaa jostain. Kun tuoksuin mandariini saippualle eli hyvältä eikä naama ollut suolainen hiestä ja kyynelistä. Syksy, saat alkaa. Alahan jo, jou.

Kauniilla tapaa

🌻☁️🌦 Sade yllätti paluumatkalla. Kävin hakemassa ärrältä postia. Siellä oli lähinnä alkkareita. Tuo toppi. Oon niin fashion... olin tiktok livessä ja joku spämmäsi pulla ja napa, -kommentteja ja mutetti itsensä kun laittoi viimeisen sanan: läski. Mä en syö pullaa enkä karkkia. Tietääkseni. Vaikka onhan paahtoleipä melko pullaa. Toivottavasti äidin kans pääsee kauppaan, mä söin subissa ja ostin röökiä ja jäi alle kymppi... koiranhoitorahat saisi tippua pikkuhiljaa... vaikka laitoin itseni paussille siitä. En ole jaksanut imuroida koirankarvoja lattioilta edes niitä. Ja haluan nukkua ja pelata ja tehdä kaikkea tuloksetonta.

Pitäisi piirtää enemmän taidekeräilykortteja sun muuta. Tapettikaupan edessä oli ilmaisia tapettimalleja ja otin pari. Mitähän niille keksisi ,voisiko taustoina käyttää, hm

Muuteskin ...ahkeruus maan perii- Liityin Niko Saarisen tiktok sisäpiiriin pienestä maksusta sen livessä eilen yöllä xD Se on hupaisa. Juustosämpylät ja paskartelu kunniaan eiku, kauhean materialistinen tyyppi voi kauheeta. Mä haluan kasvattaa mun materiamääriä kans. Mut mikään ei ole halpaa. Kirjoja nyt aina voi verkkoshoppailla ostoskoriin tai mitä vaan kun, ne ei kuitenkaan siellä säily tms menevät loppumaan sillä väli..

Toisaalta niin piti kirjoittaa jotakin mutta unohdin?? Ei varmaan mitään tärkeetä. Nukuin kolme tuntia ja paino laski kilolla. Lepo on varsin tärkeää mutta liiastakaan ei ole hyötyä. Koko yön oli kauhea nälkä mutta en syönyt mitään silti. En voi edes ajatella ruokaa ilman että lihoisi. Reiluako?

Rakkaudeton elämäni

 Otin juuri nettitestin tai quizin rakkauden kielestäni. Tietenkään kukaan ei ole ikinä kehunut tai antanut minulle lahjoja ja läheisyyskin on ollut ehkä eniten seksiä eikä julkista hellyydenosoitusta. Ainoa poikaystäväni oli törkein ihminen maailmassa mua kohtaan ikinä raiskaten ja käyttäen hyväksi sossua että oli mun puolisona, eikä ikinä maksanut vuokraosuuksiaan. Kun eläköitynyt terapeutti kysyi meiltä, miten me voitaisi helpottaa toistemme elämää, niin se muistaakseni keksi että mä voisin useammin ladata astianpesukoneen. Sille ei kelvannut mikään mitä tein, annoin, jne täysin kusipää.

Kukaan ei ole ikinä halunnut seurustella kanssani. Ihan niinkuin mä vaatisin yhtään rakkautta, kun en sitä ole saanut. Joskus sitä vain sivuuttaa hetkeksi, että kukaan ei tule pelastamaan sua. Koska se olisi kai tekojen aika rakkaudesta eikä velvollisuudesta.

Pilaa mun elämä yhtä monumentaalisesti kuin ne jotka mua on rakastanut, pääset hyvien ihmisten joukkoon... et.

Kaikki paneminen ennen avioliittoa on syntiä, mutta avioliitto on kuolema kuulemma. Halusin aina kirkkohäät, mutta en enää. Pitäisiköhän erota jo vihdoin kirkostakin. Mun puolesta ei kukaan ole kuollut, se oli vaan niin pelkuri se Jeesuskin.

burnouttii

 Miksei mua enää kiinnosta koiranhoito? Väsyttää koko ajan. Laitoin profiilin lomalle, mutta pari kyselyä ehti tulla, enkä ole vastannut mitään edes.

Vaatisi uusia pattereita mun hiiri ja seinäkello. Pitäisi tullata taas yhdet legginssit.

En mä näitä keksi päästäni. Olen syönyt hillo-maapähkinävoi paahtoleipiä ja katsonut netflixiä. Siis sen ajan kun en ole nukkunut.

Elämä on kuin palapeli, mikään uloke ei sovi kuin yhteen koloon

 Eilen oli mukavaa olla parille mustalle villakoira tytölle talonvahtina. Se airbnb kämppä oli ilmastoitu ja siisti. Ne aikuiset oli järkeviä ja keskustelutaitoisia, ja tarjosi mulle pitsaa ja cokiksen, ja sain katsoa Netflixiä vaikka suurimman osan ajasta kannoinkin niitä pikkukoiria, eteisestä sohvalle, viiden minuutin välein. Aika meni nopsaa, ne söi mun loput juustot ja kinkut pitsan päältä kun, taivuin sittenkin antaa siitä kun ne olisi vinkuneet koko ajan. Ne oli tosi kilttejä, mutta kauhea eroahdistuksisia. Se oli vielä ylin kerros ilman hissiä, ja käytiin jokin 1,5 kilometrin lenkki pari kertaa, aluksi sen miehen vaimon kanssa. Olin jo kävellyt aamulenkin eri koiran kanssa. Päivän askeleet tuli kyllä täyteen. Ne kävi siellä Queenin konsertissa ja pääsivät sieltä areenalta, autollaan hyvin pois. Sain kyydin sinne ja takaisin. Mulla oli vaihtovaatetta mukana jos tuo epävakaa sää olisi kastellut, mutta tulin kyllä sen verran hikiseksi että vaihdoin paitaa. Kotona tietty suihkuun ja hamsterinhoitoa nopeeta. Eikä täälläkään sisällä mikään läkähdyttävä ole.

Söin eilen ihan liikaa ylimääräistä, ja olin lihonut +800 grammaa vaa'alla näkyi aamusta. Kunpa oppisi ajattelemaan, heh. Siis että riittäisi viikoksi ruoat eikä mutustaisi kaikkea katsellen samalla netflixiä tunnin.

Heräsin, jalka oli vähän kipeä. Mulle soitti tiekun lehtimyyjä. Pitäisi imuroida koirankarvoja pois lattioilta. Yhden kaverin synttärit on elokuussa ja hankin sille kortin, mutta vähän epäilyttää tuleeko piknikistä mitään tai että saanko korttia annettua edes. 

Mulla ei ole enää koiranhoitojuttuja kalenterissa tulossakaan. Sain vain ensimmäisestä arvostelun sinne sovellukseen? Ja muutenkin kaikki on sujunut hyvin, en ole rikastunut sen kummemmin. Kaikki menee mikä tulee... olen yrittänyt saada itseäni fyysisesti parempaan kuntoon, kaiken toimettomuuden jälkeen, että jaksan ylläpitosiivousta elokuun puolestavälistä siellä kyläosuuskunnan lounaspaikassa. Vaikka kela maksaisi mitä, niin joudun sinne matkustaa täältä kuukausilipulla muutaman kerran viikossa ja sitten ekat 30 työpäivää on omakustanteisia ja vasta sittenkään saan eläkkeen päälle 1/25 osasta eläkettä 10% koko pikkuruisen eläkkeeni päälle. Joudun maksaa että saan tehdä töitä.

Onneksi ne nyt on vähän korottanut etuuksia, mutta eipä se pysy tahdissa mitä sitä tarvisi elääkseen.