Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Vierasbloggaajatesti

 Toisen henkilön kertomaa: "mitä oon tehny klo 00-2.30"


Tässä ollaan Kajsan kanssa juteltu mielenterveys jutuista, toisten tunteiden ymmärtämisestä, kuin myös omien tunteiden käsittelyä ja naiseksi kasvamisesta.


Joillekin normaaleille ja terveille ihmisille nämä ovat helppoja ja ongelmattomia, toisaalla joillekin taas niin intensiivisiä.
Kajsa on omanlaisensa persoona, jota kunnioitan syvästi; ulkoa kuin sisältä kaunis, ja arvokas monella tapaa, vaikka tuntisi olonsa mitättömäksi tai vähätellyksi. Kajsa on pehmo, joka keskittyy tunteiden sijasta nykyhetkeen, kuten ihailee puolipilvistä pimeää tähtitaivasta aamuyöstä ja pilvien hehkua.

Kajsan aamu alkaa suklaalla ennen aamu sauhuja. Hän näyttää entisiä koulukuvia ja galtsu-kuvia kasvamisen ajalta. Puhuttiin työstäni, miten helvetissä jaksan sitä (ei nyt ihan noilla sanoilla). Ihana kun joku välittää.

Kiitos kummituskirjailija, palkkio tästä sadan sanan kirjoituksesta lähtee sinulle postitse kohtapuoliin. Olipa synkkä ja myrskyinen yö.


Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King